giorgos stergiou
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2015
- Like
- 4.979
- Πόντοι
- 1.706
Ρε παιδιά έλεος με αυτή την ιστορία..!
αυτός είναι ο σκοπός τους φίλτατε...Bigdaddysss... Την παρουσιάζειs σαν ένα αδίστακτο τέραs, τη στιγμή που όσοι την έχουμε γνωρίσει(και μάλιστα πολύ καιρό) δεν έχουμε καμία τέτοια ένδειξη. Μάλλον το αντίθετο. Κάθε φορά που γράφειs γιαυτήν (τιs χιλιογραμμένεs αναπόδεικτεs κατηγορίεs) αυξάνειs την πελατεία τηs.
δακρυβρεχτη ιστορια για κορόιδαBigdaddysss... Την παρουσιάζειs σαν ένα αδίστακτο τέραs, τη στιγμή που όσοι την έχουμε γνωρίσει(και μάλιστα πολύ καιρό) δεν έχουμε καμία τέτοια ένδειξη. Μάλλον το αντίθετο. Κάθε φορά που γράφειs γιαυτήν (τιs χιλιογραμμένεs αναπόδεικτεs κατηγορίεs) αυξάνειs την πελατεία τηs.
Εσύ όμως με 3 μηνύματα και 1 κριτική όλα για την Αννούλα δεν είσαι και η πιο αντικειμενική φωνή. Το καταλαβαίνεις έτσι;Bigdaddysss... Την παρουσιάζειs σαν ένα αδίστακτο τέραs, τη στιγμή που όσοι την έχουμε γνωρίσει(και μάλιστα πολύ καιρό) δεν έχουμε καμία τέτοια ένδειξη. Μάλλον το αντίθετο. Κάθε φορά που γράφειs γιαυτήν (τιs χιλιογραμμένεs αναπόδεικτεs κατηγορίεs) αυξάνειs την πελατεία τηs.
μαλλον και αυτος για κλαδεμα ειναιΕσύ όμως με 3 μηνύματα και 1 κριτική όλα για την Αννούλα δεν είσαι και η πιο αντικειμενική φωνή. Το καταλαβαίνεις έτσι;
Μόλις έμαθα σε πμ και τρίτο που είχε παράλληλα με εμένα και τους άλλους 2...
Σοβαρά θα την άφηνα έτσι την Καριολα???
Να κοροϊδεύει τον κόσμο και να κλέβει???
Έχω γνωρίσει αρκετές απ εδώ μέσα και όλοι μας φαντάζομαι.
Καμία τόσο πουτανα στη ψυχή, τόσο κλέφτρα και τόσο απατεωνισσα.
Και ναι απλά να την εκθέσω θέλω. Τοσο περίεργο σου φαίνεται?
παίχτη την εργαζόμενη την γ@μησες από κώλο...?Δεν υπονοώ απολύτως τίποτα .
Λέω αυτό ακριβώς κυριολεκτικά που είπα. Τίποτα παραπάνω, τίποτα παρακάτω.
Και επειδή βαρέθηκα να βλέπετε όλοι φαντάσματα αφήστε με στην ησυχία μου και κάντε την θεα τη μαλακισμενη.
Και επειδή βαρέθηκα να βλέπετε όλοι φαντάσματα αφήστε με στην ησυχία μου και κάντε την θεα τη μαλακισμενη.
ακριβώς το ίδιο μου φανηκε κ έμενα για το προφιλ σου...Φίλτατε Αnon δεν είμαι κλώνοs κανενόs.Εχω πάρει και πολλέs άλλεs εκτόs από την Αννούλα και θα γράψω και γιά κάποιεs από αυτέs. Απλώs κάποια πράγματα που γράφονται, στερούνται λογικήs και μου φαίνονται εξωπραγματικά.
Δεν υπονοώ απολύτως τίποτα .
Λέω αυτό ακριβώς κυριολεκτικά που είπα. Τίποτα παραπάνω, τίποτα παρακάτω.
τύπε βαριόμουνα να διαβάσω τόσες σελίδες με ιντριγκα και μου έδωσες σε ένα post το resume!Εδω και αρκετους μηνες παρακολουθω να διεξαγεται μεσα σ αυτο το νημα ενας ανελεητος και ανιερος πολεμος απο ενα μελος του φορουμ προς την κοπελα του νηματος. Απαιτει ο εν λογω κυριος απ την κοπελα να του επιστρεψει καποια "κλεμενα". Την κατηγορει λοιπον και την βριζει στοχευωντας να αποτρεψει μελοι του φορουμ να συναντηθουν με την κοπελα και ετσι να μειωθει η πελατια της μεχρι αυτη να του επιστρεψει αυτα τα "κλεμενα". Ειναι αραγε καποιος απ τους σκοπους του φορουμ κι αυτος; Η Αννα δεν του απαντα και ορθως πραττει! Στα ποσταρισματα του χρησιμοποιει χαρακτηρισμους, εκφρασεις και υβρεις ανεπιτρεπτες. Κ Α Τ Α Γ Γ Ε Λ Ω το μελος του φορουμ Bigdadys οτι παραβιαζει κατ εξακολουθηση τα αρθρα 6 και 17 του κανονισμου του site και ζητω απ τους συντονιστες και διαχειριστες να προστατεψουν την Αννα_Πιπινακι απ τον αδικο ανιερο συκοφαντικο πολεμο που υφισταται εκ μερους αυτου του μελους του φορουμ
Τυπε το τερματισες. "Ανιερο?????"Εδω και αρκετους μηνες παρακολουθω να διεξαγεται μεσα σ αυτο το νημα ενας ανελεητος και ανιερος πολεμος απο ενα μελος του φορουμ προς την κοπελα του νηματος. Απαιτει ο εν λογω κυριος απ την κοπελα να του επιστρεψει καποια "κλεμενα". Την κατηγορει λοιπον και την βριζει στοχευωντας να αποτρεψει μελοι του φορουμ να συναντηθουν με την κοπελα και ετσι να μειωθει η πελατια της μεχρι αυτη να του επιστρεψει αυτα τα "κλεμενα". Ειναι αραγε καποιος απ τους σκοπους του φορουμ κι αυτος; Η Αννα δεν του απαντα και ορθως πραττει! Στα ποσταρισματα του χρησιμοποιει χαρακτηρισμους, εκφρασεις και υβρεις ανεπιτρεπτες. Κ Α Τ Α Γ Γ Ε Λ Ω το μελος του φορουμ Bigdadys οτι παραβιαζει κατ εξακολουθηση τα αρθρα 6 και 17 του κανονισμου του site και ζητω απ τους συντονιστες και διαχειριστες να προστατεψουν την Αννα_Πιπινακι απ τον αδικο ανιερο συκοφαντικο πολεμο που υφισταται εκ μερους αυτου του μελους του φορουμ
Τύπε έγραψε πως δεν κάνει ποτέ εξετάσεις..Δηλαδή λες ξεκάθαρα ότι η κοπέλα έχει κάποιο σεξουαλικό μεταδιδομενο νόσημα!!!
Εγώ αυτό καταλαβαίνω!!!
Και εγώ με την σειρά προσυπογράφω σε οτι αναφέρει ο Νίκος. Και θεωρώ ότι έπρεπε νσ γίνει νωρίτερα σπο άλλους πιο παλιούς και πιο έμπειρους στο site. Το μόνο που έχω να προσθέσω είναι ότι με την Άννα εδω και τρία χρόνια σχεδόν κάνουμε συστηματικά ραντεβου μια φορά την εβδομάδα και δεν διαπιστωσα κανενα θέμα υγείας σε μένα και στην Άννα. Και για του λόγου τα αληθές μια φορά για δικούς μου λόγους της ζήτησα να μου δείξει αν έχει εξετάσεις και δρν τις είχε την ίδια μέρα μαζί της και συναντηθηκαμε την επόμενη μέρα και μου τις έδειξε. Αυτά τα αναφέρω γιατί ειπώθηκε οτι δεν κάνει εξετάσεις.Εδω και αρκετους μηνες παρακολουθω να διεξαγεται μεσα σ αυτο το νημα ενας ανελεητος και ανιερος πολεμος απο ενα μελος του φορουμ προς την κοπελα του νηματος. Απαιτει ο εν λογω κυριος απ την κοπελα να του επιστρεψει καποια "κλεμενα". Την κατηγορει λοιπον και την βριζει στοχευωντας να αποτρεψει μελοι του φορουμ να συναντηθουν με την κοπελα και ετσι να μειωθει η πελατια της μεχρι αυτη να του επιστρεψει αυτα τα "κλεμενα". Ειναι αραγε καποιος απ τους σκοπους του φορουμ κι αυτος; Η Αννα δεν του απαντα και ορθως πραττει! Στα ποσταρισματα του χρησιμοποιει χαρακτηρισμους, εκφρασεις και υβρεις ανεπιτρεπτες. Κ Α Τ Α Γ Γ Ε Λ Ω το μελος του φορουμ Bigdadys οτι παραβιαζει κατ εξακολουθηση τα αρθρα 6 και 17 του κανονισμου του site και ζητω απ τους συντονιστες και διαχειριστες να προστατεψουν την Αννα_Πιπινακι απ τον αδικο ανιερο συκοφαντικο πολεμο που υφισταται εκ μερους αυτου του μελους του φορουμ