Anna_Pipinaki
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2016
- Like
- 20.434
γλυκιά μου δεν είσαι η εξαίρεση του κανόνα σ αυτόν τον χώρο...Καλημερα το τελευταιο διαστημα αναφερθηκαν στο νημα διαφορα πραγματα αλλα σοβαρα και αλλα απλα γελοιοτητες ανακριβειες και τουλαχιστον αναληθες.Για μενα σε αυτο που αξιζει τον κοπο απο ολα αυτα να αναφερθω ειναι για την κατηγορια καταγγελια οτι δεν κανω εξετασεις και οτι υπαρχει κινδυνος για την υγεια μας.Δηλωνω υπευθυνα οτι ειχα εχω και θα εχω εξετασεις για ΣΜΝ για οσο κανω αυτη την δουλεια πρωτα απο ολα για την υγεια μου και την υγεια σας.Γιατι η ουσια ειναι στα ραντεβου μας να περναμε ομορφα με ασφαλεια για να μπορουμε να το επαναλαβουμε.Επισης ειπωθηκε οτι κανω πρωκτικο το εχω πει επανειλλημενα οτι δεν ισχυει και οτι δεν κανω.Οποιος το λεει μονο ψεμματα γραφει και σας παραπληροφορει.Ευχαριστω πολυ για τα ομορφα μηνυματα και τα υπεροχα λογια σας .Οποιος θελει μπορω να του δειχνω τις εξετασεις θα τις εχω μαζι μου σε καθε ραντεβου....Σας φιλω γλυκα :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
καλημέρα μετά από πολύ καιρό λόγω covid και γυναίκας χα χα χα μπήκα ξανά στην παρέα η αννα είναι άψογη σε εμένα τουλάχιστον που έρχομαι από 650 χιλιόμετρα μακρυά επιβεβαιώνω ότι το κωλαράκι της μου το έδωσε με έξτρα 30 ευρώ από το δεύτερο ραντεβού τώρα όλα τα άλλα εμένα δεν με νοιαζουν
Καλημερα το τελευταιο διαστημα αναφερθηκαν στο νημα διαφορα πραγματα αλλα σοβαρα και αλλα απλα γελοιοτητες ανακριβειες και τουλαχιστον αναληθες.Για μενα σε αυτο που αξιζει τον κοπο απο ολα αυτα να αναφερθω ειναι για την κατηγορια καταγγελια οτι δεν κανω εξετασεις και οτι υπαρχει κινδυνος για την υγεια μας.Δηλωνω υπευθυνα οτι ειχα εχω και θα εχω εξετασεις για ΣΜΝ για οσο κανω αυτη την δουλεια πρωτα απο ολα για την υγεια μου και την υγεια σας.Γιατι η ουσια ειναι στα ραντεβου μας να περναμε ομορφα με ασφαλεια για να μπορουμε να το επαναλαβουμε.Επισης ειπωθηκε οτι κανω πρωκτικο το εχω πει επανειλλημενα οτι δεν ισχυει και οτι δεν κανω.Οποιος το λεει μονο ψεμματα γραφει και σας παραπληροφορει.Ευχαριστω πολυ για τα ομορφα μηνυματα και τα υπεροχα λογια σας .Οποιος θελει μπορω να του δειχνω τις εξετασεις θα τις εχω μαζι μου σε καθε ραντεβου....Σας φιλω γλυκα :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
σωστα!! αλλα μονο οταν γνωριζεις το πραγματικο ονομα της κοπελας ,και ειναι το ιδιο με αυτο που αναγραφεται στιs εξετασεις..Ηδη στον προμαχωνα αγοραζουν ..πετσινα πιστoποιητικα απο Βουλγαρια με 35 ευρω για τον covid..ασχετα με το χαμο που γινεται σε αυτο το νημα και κατα τη γνωμη μου πρεπει να σταματησει, το μονο σωστο που βλεπω ειναι οι εξετασεις της κοπελας.
Σιγα σιγα ολες πρεπει να τις εμφανιζουν και να τις εχουν παντα μαζι τους πολυ σπανια βλεπουμε εξετασεις και δεν ξεχωριζω γραφεια απο ανεξαρτητες, ΟΛΕΣ.
σωστα!! αλλα μονο οταν γνωριζεις το πραγματικο ονομα της κοπελας ,και ειναι το ιδιο με αυτο που αναγραφεται στιs εξετασεις..Ηδη στον προμαχωνα αγοραζουν ..πετσινα πιστoποιητικα απο Βουλγαρια με 35 ευρω για τον covid..
Οποτε θελεις σου δειχνω ταυτοτητα εξετασεις αλλα θα βγεις μετα εξυπνοπουλη και θα ζητησεις συγνωμη για τις εξυπναδες που γραφεις ντροπη σου....σωστα!! αλλα μονο οταν γνωριζεις το πραγματικο ονομα της κοπελας ,και ειναι το ιδιο με αυτο που αναγραφεται στιs εξετασεις..Ηδη στον προμαχωνα αγοραζουν ..πετσινα πιστoποιητικα απο Βουλγαρια με 35 ευρω για τον covid..
Δεν νομίζω ότι είσαι υποχρεωμένη να δείχνεις προσωπικά στοιχεία στον οποιονδήποτε. Υπάρχει ιατρικό απόρρητο που σε προστατεύει. Αν η πολιτεία θέλει να προστατέψει τους υπηκόους της ας το κάνει αυτη. Αλλά καλό θα είναι να ρωτήσεις κάποιον νομικό.Οποτε θελεις σου δειχνω ταυτοτητα εξετασεις αλλα θα βγεις μετα εξυπνοπουλη και θα ζητησεις συγνωμη για τις εξυπναδες που γραφεις ντροπη σου....
Οποτε θελεις σου δειχνω ταυτοτητα εξετασεις αλλα θα βγεις μετα εξυπνοπουλη και θα ζητησεις συγνωμη για τις εξυπναδες που γραφεις ντροπη σου....
Γιατι ντροπη του; τι απο αυτα που ειπε δεν ισχυει;
Μιλησε προσωπικά για σενα;