brujeria69
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 34
- Like
- 3.845
- Πόντοι
- 2.846
Τρυπούλες έτοιμες για όλα
και αγγελια υπαρχει,και σε πμ απανταει.Υπάρχει αγγελία ή μόνο από έδω το τηλεφωνάκι???
..τρυπουλα ετοιμη για ολα...τουλαχιστον μαζι μου..Τρυπούλες έτοιμες για όλα
ευχαριστω, θυμομουν οτι υπαρχει αγγελια αλλε δεν βρισκω καποια που να ειναι ενεργη.....και αγγελια υπαρχει,και σε πμ απανταει.
με τιμάμε τα όμορφα λόγια σου σε ευχαριστώ πολύ μα πάρα πολυΜια ομορφη καλημερα σ ενα υπεροχο πλασμα που με την μοναδικη της διαθεση εχει ως σκοπο την απολυτη ευχαριστηση του ανθρωπου που εχει διπλα της.Ευγενικη,πολυ επικοινωνιακη με χιουμορ..(μη ξεχασουμε να στρωσουμε το κρεβατι Αννα και να κλειδωσουμε το δωματιο ).. στα του αγωνα καταπληκτικη-αυτο ειναι γνωστο πια-μια δευτερη συναντηση μαζι της μου το επιβεβαίωσε απολυτος.Δεκτικη σε ολα εκτος απο το γνωστο πια (anal) αλλα δεν νομιζω οτι ειναι και τοσο αρνητικο αυτο αφου κανει τοσα αλλα ομορφα πραγματα.Να σαι παντα καλα Αννα μου περασα πανεμορφα .!! Καλημερα σε ολους!!
:-* :-* :-* :-* :-* :-*Οπως πάντα γλυκιά και σοβαρή!!
καλησπερα και χαρουμενη τυχερη ευτυχισμενη εβδομαδα να εχετε ΜΩΡΟΥΛΙΝΙΑ μου.σας ευχαριστω ολους σας για τα υπεροχα μηνυματα σας με συγκινουνε και χαιρομε που σας εχω γνωρισει :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
πιπιναροςκαλησπερα και χαρουμενη τυχερη ευτυχισμενη εβδομαδα να εχετε ΜΩΡΟΥΛΙΝΙΑ μου.σας ευχαριστω ολους σας για τα υπεροχα μηνυματα σας με συγκινουνε και χαιρομε που σας εχω γνωρισει :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Καλημερα!καλησπερα και χαρουμενη τυχερη ευτυχισμενη εβδομαδα να εχετε ΜΩΡΟΥΛΙΝΙΑ μου.σας ευχαριστω ολους σας για τα υπεροχα μηνυματα σας με συγκινουνε και χαιρομε που σας εχω γνωρισει :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*