Island_boy
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαρ 2023
- Κριτικές
- 3
- Like
- 342
- Πόντοι
- 20
Καλή ξεκούραση κοριτσάρα!Καλημερα και καλη εβδομαδα.. την κυριακη 11μηνος απο τις 6 μμ μεχρι τις 25 αυγουστου θα ειμαι σε διακοπες......φιλακια...
Καλή ξεκούραση κοριτσάρα!Καλημερα και καλη εβδομαδα.. την κυριακη 11μηνος απο τις 6 μμ μεχρι τις 25 αυγουστου θα ειμαι σε διακοπες......φιλακια...
ΚρεβατογυναίκαΚαλησπερα επειδη πολλοι με ρωτανε ποτε θα φυγω διακοπες απο την κυριακη 6μμ μεχρι τις 25 μηνος...ευχομαι καλες διακοπες για ολους σας...
Ουαου μια μιλφαραΚαλησπερα επειδη πολλοι με ρωτανε ποτε θα φυγω διακοπες απο την κυριακη 6μμ μεχρι τις 25 μηνος...ευχομαι καλες διακοπες για ολους σας...
Μια χαρά κουκλάρα είναι η Αννούλα!!! Μην ακούω τρίχες τωραΟυαου μια μιλφαρα
Κρίμα που δεν είναι ΣαλονικαΜια χαρά κουκλάρα είναι η Αννούλα!!! Μην ακούω τρίχες τωρα
Δεν της λείπει τίποτα.Καλές διακοπές και να μας γυρίσεις μαυρισμένη.
Για την Αννουλα μόνο καλά λόγια έχω να πω + το κορυφαίο στοματικό της. Αν είχε λίγο πουτανιά περισσότερο θα ήμουν τακτικός πελάτης.
Άψογη σε όλα της
Αννουλα ακουυυυς?
Η Άννα είναι ενα καλό κορίτσι ,τίμια στις υπηρεσίες της δε η τιμή της αν μη τι άλλο VFM . Να'ναι καλά το το κορίτσι.
Ομοίως..Δεν μπορούμε να γράψουμε κριτικές για την ίδια κοπέλα??? Γιατί ούτε σε εμένα ανεβαίνει μια που έχω γράψει...
Έκανες καλή επιλογή
Ενδιαφέρον..Να εχετε ενα απογευμα οσο γινετε πιο δροσερο και να προσεχετε αυτες τις μερες....
Απίστευτο άτομο και πρόσχαρη, είναι στανταράκι η Άννα
Είναι..Απίστευτο άτομο και πρόσχαρη, είναι στανταράκι η Άννα
Ενδιαφέροντο χαρακτηριστικό της για εμας του παλιους ειναι "κρεβατογεμίστρα".... προσοχή !!!! δεν ενοοω χοντρη.... οι "παλιοι" καταλαβαινουν...
Ιδέα σου..Το σουφριδι φαινεται δουλεμενο η ειναι η ιδεα μου
Μεγάλωσαν..Ρε παιδιά οι βυζάρες της Άννας μεγάλωσαν ή είναι η ιδέα μου.....;
Κι άλλο;!;!;!;Μεγάλωσαν..
Καλώς ήρθες καλό κορίτσιΚαλη εβδομαδα ξαναγυρισα στην βαση μου ελπιζω να περασατε ομορφες διακοπες και εσεις οπως και εγω...