Καλημέρα σε όλους τους συναγωνιστές και καλό μήνα!
Επειδή μια κριτική που έγραψα για την Άννα δεν ανέβηκε, είπα να τη γράψω εδώ κι σήμερα είναι ευκαιρία να το κάνω.
Λοιπόν .... συνάντηση με την Αννούλα πριν λίγες μέρες σε γνωστό ξενοδοχείο του κέντρου. Ακριβέστατη όπως πάντα στο ραντεβού της, το είχαμε κλείσει από τη προηγούμενη, αερατη, με το χαμόγελο στο στόμα, όπως πάντα κι επειδή πλέον με την Αννούλα έχουμε άλλη σχέση αφού έπεσαν τα πρώτα φιλάκια για καλοσωρισμα, μπαίνουμε για μπανάκι. Πιστεύω ότι δεν είναι ανάγκη να αναφέρω τη καθαριότητα της εν λόγο Κυρίας! Μοσχοβολαει παντού κι πριν κάνει μπάνιο!
Βγαίνουμε κι μετά από τα πρώτα παιχνίδια ξεκινάει η Αννούλα τον "αγώνα" με την καταπληκτική της πίπα! Να αναφέρω εδώ ότι σε καμία συνάντηση μας, ούτε κι σε αυτή, υπήρξε έστω κι μια φορά που να αισθάνθηκα ή να είδα το παραμικρό δείγμα προσποίησης από τη πλευρά της.
Περιποιήθηκα στο έπακρον το απίστευτα ωραίο στήθος της κι πολλά άλλα σημεία του σώματος της κι κάθε αντίδραση της ήταν 100% αληθινή κι ανθρώπινη.
Για να μην μακρυγορω, παίχτηκαν κάποιοι γύροι σε αρκετές στάσεις, με αμέριστη συμμετοχή της, άψογη συμπεριφορά της, που πραγματικά αυτό δεν ήταν ένα επαγγελματικό ραντεβού τελικά! Πάντα με την Αννούλα πιστεύω, αισθάνομαι ότι είμαι με τη κοπέλα μου κι περνάω πολύ καλύτερα μαζί της παρά με τη κοπέλα μου. Άλλωστε έχουμε μάθει ο ένας τα χούγια του άλλου κι πλέον περνάμε τέλεια κι οι δυο μας.
Εδώ αξίζει να σημειωθεί ότι η Άννα θυμάται τα πάντα όσο παλιά κι αν είναι κι πραγματικά σε κάνει να νοιώσεις απίστευτα ωραία.
Με λίγα λόγια κι για να κλείσω τη κριτική μου εδώ να πω ότι κάθε φορά που βρίσκομαι με την Άννα είναι καλύτερη από τη προηγούμενη κι μια αξέχαστη εμπειρία.
Προσωπικά πιστεύω ότι είναι η καλύτερη επιλογή κι φυσικοτατα τη συνιστώ ανεπιφύλακτα.
Να είσαι καλά κουκλίτσα μου, να περνάς καλά κι θα βρεθούμε σύντομα ξανά, ευελπιστώ πριν τις διακοπές σου!
Φιλάκια πολλά Αννούλα κι σε ευχαριστώ για την απίστευτα ωραία συνάντηση.