Anna_Pipinaki
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2016
- Like
- 20.436
ελα να κανουμε βουτια στο τζακουζι κουκλα μΚαλησπερα και καλο απογευμα με πολυ υπομονη λογω ζεστης και καλες βουτιες οσοι θα ειναι σε καποια παραλια....
Απίστευτη φωτογραφία.Καλο Σαββατοκυριακο με υγεια και πολυ ευτυχια....
Έχεις επ αυτουυ έχεις δίκιοοοΤην έχω συναντήσει τρεις φορές σε Priamo Ηλιούπολη.
Όλα ωραία είναι, αλλά το σημαντικό είναι ότι προσπαθεί με τα χίλια να σε ευχαριστήσει και είναι καλό παιδί.
Τι άλλο να ζητήσει κανείς ;)
ποσο καυλα εισαι ρε Αννουλα. 5-6 ραντεβου εχουμε κανει και ολα τελειαΚαλησπερα και καλο απογευμα αγορια μου....
Μπαίνεις εκεί ανάμεσα και δέν θες νά βγεις λέμε....Καλησπερα και καλο απογευμα αγορια μου....
τρελη καυλα η Αννα,και καρφωμα και χυσιματα ατελεειωτα.Καλο Σαββατοκυριακο με υγεια και καλες βουτιες οσοι θα πατε σε κοντινη η μακρυνη θαλασσα........
καλο μηνα,με υγεια κουκλι μου!!Καλο μηνα αγορια με δυναμη υγεια και πολλα χαμογελα!!!
Καλό μηνά αννουλα επίσης μέ υγείαΚαλο μηνα αγορια με δυναμη υγεια και πολλα χαμογελα!!!
Βουτιές στη θάλασσα ή στο κρεβάτι? . Όπως σου είπα στο μήνυμα.... θα προσπαθήσω για σήμερα. Θα κάνω μπαμ στο τέλοςΚαλο Σαββατοκυριακο με πολλες βουτιες γιατι εχει πολυ ζεστη....