Anna_Pipinaki
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2016
- Like
- 20.436
Αννούλα όμορφη καλή εβδομάδα.!!!!Καλη εβδομαδα με δυναμη υγεια και πολλα χαμογελα....
Ισχύει απ' τις καλύτερες πίπες και τέρμα βαθια κ fuckface σε κάνει τουρμπο άστο.. δοκίμασε το με χίλια είναι η κατάλληληοσα γραφονται για dt facefuck ισχυουν?σκεφτομαι να την κλεισω μονο γι αυτο
Έτσι ακριβώςΙσχύει απ' τις καλύτερες πίπες και τέρμα βαθια κ fuckface σε κάνει τουρμπο άστο.. δοκίμασε το με χίλια είναι η κατάλληλη
καλο απογευμα&σε εσενα,κουκλι μου ομορφο&καυλιαρικο!!Καλο απογευμα σε ολους σας με υγεια και δυναμη....
Όχι τρελέ μου, τότε δεν είχε τέτοια κοιλιά όπως τώρα. "Πριν από καιρό" γράφω στην κριτική και περιλαμβάνεται η διετία του κορωνοϊού.Καλησπέρα,εάν θυμάμαι καλά αυτο δεν είναι από δικιά σου κριτική...
Τότε δεν είχε μπυροκοιλια;Το σχόλιο σου είναι προφανώς κακόβουλο.Οι φωτό που ανεβάζει η Άννα τους τελευταίους 8-9 μήνες είναι κατά 90% από τα χέρια μου.Η κοπέλα μπυροκοιλια δεν έχει, επίπεδη δεν είναι,έχει μια ελαφριά κοιλίτσα,την οποία προσωπικά την βρισκω πολύ γοητευτική.Εσυ γιατί τι μια λες το ένα...και την άλλη το άλλο...ας βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματα του.Καλη συνέχειαΕδώ και ολόκληρη η κριτική
Μισό λεπτό να βάλω τους κουβάδες για τα σιρόπια και να βρω τη μασέλα μου...τι άλλο θα ακούσουμε εδώ μέσα.Φωτο που να φαίνεται η κοιλιά της πρέπει να έχει η Αννα κάπου εδώ μέσα ( ψάξουν και λίγο) Κανένας δεν είπε ότι είναι επίπεδη η κοιλιά της αλλά σε καμία περίπτωση μπυροκοιλια.Αλλα μιας και η κριτική είναι για παλιά συνάντηση...εσύ πως ξέρεις πως είναι η κοιλιά της;Όχι τρελέ μου, τότε δεν είχε τέτοια κοιλιά όπως τώρα. "Πριν από καιρό" γράφω στην κριτική και περιλαμβάνεται η διετία του κορωνοϊού.
Τι διάολο, είστε όλοι αγαπούληδες άνω των 50 και συμβιβάζεστε;
80 η Άννα, δώστε άλλο ένα 20άρι πχ για Ιωάννα34 και δείτε την διαφορά.
Ανεβάζει φωτογραφίες όλα τα πόδια και την πλάτη της η άλλη, ας ανεβάζει και μια την κοιλιά της. Μπεεε
Μιλάμε μεταξύ μας οι υπόλοιποι bourdelιάρηδες και ξέρουμε.Μισό λεπτό να βάλω τους κουβάδες για τα σιρόπια και να βρω τη μασέλα μου...τι άλλο θα ακούσουμε εδώ μέσα.Φωτο που να φαίνεται η κοιλιά της πρέπει να έχει η Αννα κάπου εδώ μέσα ( ψάξουν και λίγο) Κανένας δεν είπε ότι είναι επίπεδη η κοιλιά της αλλά σε καμία περίπτωση μπυροκοιλια.Αλλα μιας και η κριτική είναι για παλιά συνάντηση...εσύ πως ξέρεις πως είναι η κοιλιά της;
ΟυΜιλάμε μεταξύ μας οι υπόλοιποι bourdelιάρηδες και ξέρουμε.
Εσένα ποιος σε έβαλε δικηγόρο της;
Ας μιλήσουν οι υπόλοιποι να μας πουν, έχει (μπυρο)κοιλιά ναι ή ου;
ΑστέριΚαλο απογευμα σε ολους σας με υγεια και δυναμη....
Μάλιστα μάλιστα... οπότε σε ενημέρωσε και εσένα ο φίλος σου, που του το είπε ο ξάδερφος του,που του το είπε ο μπατζανακης,που έχει ένα κουμπάρο....και πάει λέγοντας...οκ. Δικηγορος δεν είμαι κανενός απλά η λάσπη στον ανεμιστήρα δεν μου αρέσει.Καλη συνέχεια και καλή επιτυχία με το γκάλοπ...μην το κάνουμε και τσίρκο το νήμα της κοπέλας.Μιλάμε μεταξύ μας οι υπόλοιποι bourdelιάρηδες και ξέρουμε.
Εσένα ποιος σε έβαλε δικηγόρο της;
Ας μιλήσουν οι υπόλοιποι να μας πουν, έχει (μπυρο)κοιλιά ναι ή ου;
Αααα έχεις τηλέφωνο της Ιωάννας....τυχερεΌχι τρελέ μου, τότε δεν είχε τέτοια κοιλιά όπως τώρα. "Πριν από καιρό" γράφω στην κριτική και περιλαμβάνεται η διετία του κορωνοϊού.
Τι διάολο, είστε όλοι αγαπούληδες άνω των 50 και συμβιβάζεστε;
80 η Άννα, δώστε άλλο ένα 20άρι πχ για Ιωάννα34 και δείτε την διαφορά.
Ανεβάζει φωτογραφίες όλα τα πόδια και την πλάτη της η άλλη, ας ανεβάζει και μια την κοιλιά της. Μπεεε
Δεν είναι της κοπέλας το νήμα του μπου είναι και γράφουμε για αυτήν ....για μένα αυτό είναι το σωστό ...και συγνώμη για το ποσταρισμαΜάλιστα μάλιστα... οπότε σε ενημέρωσε και εσένα ο φίλος σου, που του το είπε ο ξάδερφος του,που του το είπε ο μπατζανακης,που έχει ένα κουμπάρο....και πάει λέγοντας...οκ. Δικηγορος δεν είμαι κανενός απλά η λάσπη στον ανεμιστήρα δεν μου αρέσει.Καλη συνέχεια και καλή επιτυχία με το γκάλοπ...μην το κάνουμε και τσίρκο το νήμα της κοπέλας.
Μάλιστα μάλιστα... οπότε σε ενημέρωσε και εσένα ο φίλος σου, που του το είπε ο ξάδερφος του,που του το είπε ο μπατζανακης,που έχει ένα κουμπάρο....και πάει λέγοντας ο Bigdady...οκ. Δικηγορος δεν είμαι κανενός απλά η λάσπη στον ανεμιστήρα δεν μου αρέσει.Καλη συνέχεια και καλή επιτυχία με το γκάλοπ...μην το κάνουμε και τσίρκο το νήμα της κοπέλας.
Εχει ανεβασει μια φωτογραφια μερικες σελιδες πριν που ψιλοφαινεται το προσωπο της.... Απο αυτη την φωτογραφια φαινεται οτι οντως κατι δεν παει καλα εκει..... Οποτε εκ των υστερων πας λιγο απαισιοδοξος για το τι θα συναντησεις....Ενδιαφέρομαι πολύ ρε μάγκες να βρεθώ μαζί της αλλά διαβάζω κάτι περίεργα για κοιλιά και πρόσωπο! Και το φοβάμαι!