Anna_Pipinaki
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2016
- Like
- 20.822
με αυτα που κανεις που να βρουμε δυναμη!!!καλο σαββατοκυρικο κουκλα μου!!!Καλο Σαββατοκυριακο με υγεια και δυναμη....
Καλη εβδομαδα με υγεια δυναμη και πολλα χαμογελα...
Από το καλύτερο κορίτσι στο χώρο,καλό παιδιΚαλο απογευμα με δυναμη κσι χαμογελο....
Τις βυζάρες σου δεν μας δείχνεις τώρα τελευταία!!!Καλο απογευμα με δυναμη κσι χαμογελο....
Τα άκρα της είναι όνειρο....Καλησπερα και καλο απογευμα με χαμογελα πολλα....
Καλησπέρα Αννούλα.!!!!Καλησπερα και καλο απογευμα με χαμογελα πολλα....
Λοιπόν την είχα συναντήσει όταν είχε ξεκινήσει....εεεε κάποια εμπειρία έχω δεν γράφω κριτικές γιατί είναι πολύ υποκειμενική....φοβερό γαμισει έκανε ....και πάντα με ψηλοτάκουνα όπως γουστάρω ....τώρα κορμί φάτσα τα ξέρετ
Την θυμαμαι εδω οταν ξεκινησε.. Ψηνομουν.. Αλλα τοτε ειχα αλλο νταΛΛΛΛγκα που λενε κ οι βορειοι.. Παντως απ οτι ξερω τιμιο το μικρο.Λοιπόν την είχα συναντήσει όταν είχε ξεκινήσει....εεεε κάποια εμπειρία έχω δεν γράφω κριτικές γιατί είναι πολύ υποκειμενική....φοβερό γαμισει έκανε ....και πάντα με ψηλοτάκουνα όπως γουστάρω ....τώρα κορμί φάτσα τα ξέρετε
Ισχύει. Αρκεί να μην σου πέσει μόλις δεις την μπυροκοιλιά της.οσα γραφονται για dt facefuck ισχυουν?σκεφτομαι να την κλεισω μονο γι αυτο
Αυτό με την κοιλιά είναι πολύ ενδιαφέρονΙσχύει. Αρκεί να μην σου πέσει μόλις δεις την μπυροκοιλιά της.
τοσο χαλια; στις φωτο κλεβει και φαινεται λεπτη..τα ιδια διαβασα κ σε κριτικεςΙσχύει. Αρκεί να μην σου πέσει μόλις δεις την μπυροκοιλιά της.