poustalekos
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2010
- Like
- 711
- Πόντοι
- 96
Πω ρε φιλε τι κλαρινο εισαι εσυ κοριτσι μου! Χυνω τυρογαλο για παρτι σου λεμε!!!Καλησπερα και καλο απογευμα μωρουλια μου....
ΠΟΥΣΤΑΛΕΚΟΣ
Πω ρε φιλε τι κλαρινο εισαι εσυ κοριτσι μου! Χυνω τυρογαλο για παρτι σου λεμε!!!Καλησπερα και καλο απογευμα μωρουλια μου....
Όντως μεγαλε, σχετικά σαπουνόπερα !!!!Έχω φέρει ποπ κορν .!!! Συνεχίστε ?
Και εσύ την επόμενη φωτογραφία να την βγάλεις όρθια και να κάνεις ζουμ στις βυζάρες σου...για να δροσιστούμε και εμείς οι βυζολατρεις!!!Καλησπερα μωρα μου η ζεστη πλεον εχει γινει ανυποφορη και οσοι μπορειτε καντε μια βουτια στην θαλασσα οι υπολοιποι να προσεχετε και τερμα το κλιματιστικο.....
Καλησπερα μωρα μου η ζεστη πλεον εχει γινει ανυποφορη και οσοι μπορειτε καντε μια βουτια στην θαλασσα οι υπολοιποι να προσεχετε και τερμα το κλιματιστικο.....
Αννα το τηλεφωνο που εχεις στην υπογραφη σου ισχυει;Καλημερα καλη εβδομαδα και καλο δροσερο μηνα να εχετε μωρα μου ...προσοχη ολοι σας γιατι οι θερμοκρασιες ειναι πολυ υψηλες ......
όχι το έχει για πλάκα!Αννα το τηλεφωνο που εχεις στην υπογραφη σου ισχυει;
Καλη ανοσια κοριτσι μου!Καλησπερα και καλο απογευμα μωρα μου.Σημερα το πρωι εκανα και την δευτερη δοση του εμβολιου ευχομε σε ολους καλη ανοσια να εχουμε.....
γεια σου Αννουλα με τις διακοπουλες σου !Καλησπερα μωρα μου φευγω για διακοπουλες θα ειμαι ξανα κοντα σας στις 4 Σεπτεμβριου..Να περνατε ομορφα φιλια πολλα.....
Δεν μας αποχαιρετάς σωστά. Φώτιε τα βυζάκια σου έπρεπε να βάλεις!!!Καλησπερα μωρα μου φευγω για διακοπουλες θα ειμαι ξανα κοντα σας στις 4 Σεπτεμβριου..Να περνατε ομορφα φιλια πολλα.....
Θα ήθελα πολύ να σε γνωρίσω, καλές διακοπές !!!Καλησπερα μωρα μου φευγω για διακοπουλες θα ειμαι ξανα κοντα σας στις 4 Σεπτεμβριου..Να περνατε ομορφα φιλια πολλα.....
στειλε γραμμα στον αγιο βασιλη να στην φερει τα χριστουγεναΘα ήθελα πολύ να σε γνωρίσω, καλές διακοπές !!!
στειλε γραμμα στον αγιο βασιλη να στην φερει τα χριστουγενα
Χαχαχα γελάσαμε αστείες !!!στειλε γραμμα στον αγιο βασιλη να στην φερει τα χριστουγενα
Ωραιο μαγιω! Μπραζιλ;Καλησπερα και καλο φθινοπωρο μωρα μου.Απο σημερα και παλι μαζι για εντονες ερωτικες στιγμες για την πληρη ικανοποιηση σας......