Νέα

Άννα πιπινάκι

  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Saftes87

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2021
Μηνύματα
429
Κριτικές
1
Like
1.228
Πόντοι
201
Ήθελα να ξερά Γιατί δεν τρώτε ένα ban και οι 2 που καθόσαστε και μας πρήζετε τα @@ με το πιπινάκι και τους τσακωμούς σας ... η πάρτε την μια παρτουζα , η ξεκαβαλατε... σπαμερετε χωρίς λογο ... καταντήσατε γραφικοί σαν το ηλιοβασίλεμα της Σαντορίνης
 

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Μηνύματα
9.998
Κριτικές
67
Like
29.298
Πόντοι
10.336
Εγώ δεν προμοτάρω καμία. Μπερδεύεσαι με τον εαυτούλη σου σωφερίνα.
Καλά και εγώ λυπάμαι την καθηγήτρια Ελληνικών σου αλλά τι να κάνουμε...Γι αυτό κατέληξες σωφερίνα της πουτάνας. ΑΓΑΠΟΥΛΗΗΗΗΗΗΗΗΗ
ρε ξεφτυλισμενε, σταματα να εκτιθεσαι και βουλωσε το. Δεν υπαρχει αμφιβολια και απο την κριτικη σου (10 σε ολα) οτι καποτε ειχες κατι με την Αννα, την λατρευες (αυτο που κραζεις τωρα ως "αγαπουλης"), κατι εγινε (πιθανοτατα σε παρατησε ετσι εμμονικος ψυχακιας που εισαι), και τωρα εχεις μπει εδω μεσα να μας τα κανεις καρπουζια.
Δεν εισαι αξιοπιστος, κερατας εισαι, και την γνωμη σου την γραφουμε στο πουτσο μας. Ναυαγιο

Τα χόμπι και τα χούγια σού δεν τα κάνω εγώ. Κλαψιαρη. Μεθαύριο που θα κανονίσω ραντεβού στο κέντρο θα σου στείλω μήνυμα να είσαι σε καμία γωνία να περνεις μάτι. Και αν είσαι και με αμάξι μήπως με πετάξεις και σπίτι μετά.
Αν εισαι 1% πιο λογικος απο το ναυαγιο της κοινωνιας, αγνοησε τον, να ξεχαστει, να μην ξανασχοληθουμε. Απλα αστον να μιλαει μονος του για λιγο και θα φυγει, σαν τα πρεζακια που ζητανε 50 λεπτα ειναι. Αγνοησε τον και φευγει.
 

giorgiodelafuentes2

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2021
Μηνύματα
253
Like
841
Πόντοι
81
Αντιθέτως καλό θα ήταν να είσαι ακριβής σχετικά με το πώς ήρθε για να προστατεύσεις τα νέα μέλη από το να φάνε φόλα. Όπως και για την κανονική της εμφάνιση και όχι αυτή την φωτογραφιών .

Υ.Γ. ο κανονικός είμαι. ;)
:rockon::rockon::rockon:
Σκίσ'τους τα ράμματα bigdaddy!!!
 
Τελευταία τροποποίηση:

anon.

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Μηνύματα
15.861
Κριτικές
8
Like
19.337
Πόντοι
4.636
Εκτιθεμαι λέει ο βλάκας της ημέρας...
Λες και με ενδιαφέρει η υστεροφημία μου σαν Bigdaddysss στη φοβερή και τρομερή σελίδα των μπουρδέλων.
Πλάκα έχεις .??

Και ναι, εγώ είμαι ναυάγιο. Όχι η σωφερινα της πουτανας και η ίδια η πουτάνα. Πιο πλάκα από τον σωφερινο έχεις ???
κοιτα να σε ριξει καμια καταγγελία ειναι της μοδας τωρα ... :tooth: :tooth: :tooth:
 

TASSOS karipidis

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Μηνύματα
33.412
Κριτικές
24
Like
39.200
Πόντοι
8.646
Βρε Αντισθενη . Δεν βαζεις κανανα μοντερατορο να τους μπαναρει . Μας εχουν σπασει τ' αρχιδια στην κυριολεξια.
αυτο ειναι το λιγοτερο ..εχω κανονισει συνεντευξη για το θεατρο σκιων για ολη την κομπανια..... αν και αν με ενα τοσο κακοπαιγμενο θεατρο δεν τους κοβω να εχουν ελπιδα
 
Τελευταία τροποποίηση:
OP
OP
Anna_Pipinaki

Anna_Pipinaki

Call-Girl
Εγγρ.
24 Μαρ 2016
Μηνύματα
1.376
Like
20.030
Καλησπερα και καλο απογευμα μωρακια μου!!!!
 

Συνημμένα

  • IMG-a91526accce9cf632201c2c95dc60b8f-V.jpg
    IMG-a91526accce9cf632201c2c95dc60b8f-V.jpg
    118,5 KB · Εμφανίσεις: 201

Stasino

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2020
Μηνύματα
350
Like
628
Πόντοι
81
Το σαιτ εδω περα ειναι για ενημερωση κ κριτικες για να ξερει ο κοσμος τι θα συναντησει περιπου...καποιοι το εχετε γαμησει το θεμα κανετε ολη μερα κατινιες,δεν εχετε κατι αλλο να ασχοληθειτε στην ζωη σας?
 

Saftes87

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2021
Μηνύματα
429
Κριτικές
1
Like
1.228
Πόντοι
201
Πρέπει να χει πεσει η δουλειά και ο πρώην με τον μεταφορέα κάνουν τα πάντα για να κάνουν ντόρο !!! Α ρε Άννα του χιόνια … εσυ μου φαίνεται τους γλεντάς καλύτερα από όλους !!! Έλα κόψτε το όμως τώρα !! Καταντήσατε Αστείοι !!!
 

SEXTYPHOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2015
Μηνύματα
105
Κριτικές
20
Like
456
Πόντοι
291
Καλημέρα και από μένα
πρώτη φορά που βρέθηκα με την Αννα και οι εντυπώσεις μου ήταν κάτι περισσότερο από ικανοποιητικές.
Σίγουρα οι απόψεις του καθενώς είναι προσωπική εντύπωση αποτέλεσμα της χημείας, της διάθεσης και των προσδοκιών που έχει κάθε πελάτης (λογικές-υπερβολικές -ή και παράλογες)
Ραντεβού σε ξενοδοχείο των νοτίων προαστίων μεσημεράκι και η Αννα ήρθε με ένα λευκό σύνολο (σαν κατι συναδέλφους στα γραφεία που το παίζουν μη μου άπτου και δεν ξέρουν και αν γαμηθούν) σπάζοντας κατ ευθείαν τον παγο με ένα φιλή και γνωριμία με χαμόγελα και ακλή διάθεση.
Πέρασε στο μπάνιο και ήρθε γυμνή στο κρεβάτι για να αρχίσει ο αγώνας.
Ξεκίνησε με φιλιά στο σώμα και συην συνέχεια απόλαυσα το υπέροχο στοματικό της όπου βύθιζε όλο το εργαλείο μέχρι το λαιμό της..........χωρίς βιασίνες και δείχνωντας ότι το γουστάρει ήταν ένα πολύ πετυχημένο πρώτο με΄ρος που έδειχνε τι θα ακολουθήσει.
Πέρασμα προφυλακτικού και συνεχίσαμε με την ¨Αννα απο πάνω, στην συνέχεια πισοκολλητό στο κρεβάτι στα πλάγια όπου και ήρθε το πρώτο τέλος (η όλη χημεία με έκανε να μην αντέξω μέχρι doggy κλπ)
Μπήκαμε για μπάνιο και στην συνέχεια αγκαλιά στο κρεβάτι με συζήτηση όπου της είπα ότι δεν μπορώ να εκτονοθώ δεύτερη φορά (ως συνήθως) αλλά η Αννα είχε άλλη άποψη και ζήτησε να το προσπαθήσουμε.
Χωρίς πίεση χρόνου λοιπόν και με την ¨Αννα να δίνει όλη την μαστοριά της σε στοματικό όλης της περιοχής (αν και θεωρώ την κούρασα λίγο) κατάφερε να με εκτονώσει δεύτερη φορά πέρνωντας και την γεύση του σπέρματός μου χωρίς καμιά παρένεση απο μέρους μου.
Εν κατακλείδη από μέρους μου είχα ένα πολύ καλό ραντεβού άξιο των χρημάτων που διέθεσα, γνώρισα ένα πολύ ευδιάθετο άτομο το οποίο θα το ξαναεπιλέξω (γι την διάθεση που δίχνει, το σώμα της με τα υπέροχα φυσικά βυζιά της και όλη αντιμετώπιση του ραντεβού της που δεν το βρίσκεις παντού) χωρίς να φοβάμαι να χάσω τα χρήματά μου ενώ σέβομαι και την αντίθετη άποψη συναδέλφων που μπορεί να μην είχαν την ίδια γκόμενα απέναντι τους.
Ελπίζω να βοήθησα όσους είχαν αμφιβολίες για το ρπώτο τους ραντεβού, την ίδια για να συνεχίσει έτσι (τι να κανει να σου δόσει την ψυχή της η κοπέλα?)και όσους έχουν την ίδια άποψη.
Ανέβασα κριτική και στο προφιλ της αλλά δεν ανε΄βηκε ποτέ (μάλλον γιατί δεν έχω πολλές κριτικές στο σαιτ
Καλές εφόδους σε όλους
 

koumanidas

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2016
Μηνύματα
1.521
Κριτικές
23
Like
5.040
Πόντοι
2.846
Η πολιτική ίσων αποστάσεων είναι πολιτική. Η υπόθεση λύνεται κατά τη γνώμη με δικαιοσύνη. Επομένως, χωρίς να θέλω να υποδείξω, θα πρέπει να α αποδοθεί δικαιοσύνη με γνώμονα " ποιος ηρξατο χειρών αδίκων".
 

koumanidas

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2016
Μηνύματα
1.521
Κριτικές
23
Like
5.040
Πόντοι
2.846
Ανέβασα κριτική και στο προφιλ της αλλά δεν ανε΄βηκε ποτέ (μάλλον γιατί δεν έχω πολλές κριτικές στο σαιτ
Καλές εφόδους σε όλους
Ίσως! Αλλά δεν πιστεύω να υπάρχει κάποιο μέλος της συμμορίας υαινων του προδομένου εραστου που να κατέχει κάποιο αξίωμα στο σάιτ και να φιλτράρει τις θετικές κριτικές για την Άννα. Αν συμβαίνει κάτι τέτοιο θεωρώ ότι είναι πολύ σοβαρό και πλήττει την αξιοπιστία του. Επί τέλους κάντε κάτι για να εξαλειφθεί αυτή η δυσάρεστη οσμή της αγέλης των υαινων του προδομένου εραστου. Κουράστηκα να την αναπνέω και νομίζω και πολλά άλλα μέλη της κοινότητας μας.
 

gasper

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2013
Μηνύματα
1.996
Like
1.018
Πόντοι
96
Σου απάντησα δεν έχω ειδικότητα Δεν ξέρω γιατί όποιος γράφει εδώ μέσα και υποστηρίζει κάτι πρέπει να έχει για σένα ειδικότητα; Εσύ με τι ειδικότητα γράφεις όπου γράφεις;
..ΙΔΙΟΤΗΤΑ σου ειπε,.....οχι ειδικοτητα
 

Stories

Νέο!

Stories

Δείτε τα όλα τα  escorts  στον κατάλογο
Top Bottom