Καλημέρα και από μένα
πρώτη φορά που βρέθηκα με την Αννα και οι εντυπώσεις μου ήταν κάτι περισσότερο από ικανοποιητικές.
Σίγουρα οι απόψεις του καθενώς είναι προσωπική εντύπωση αποτέλεσμα της χημείας, της διάθεσης και των προσδοκιών που έχει κάθε πελάτης (λογικές-υπερβολικές -ή και παράλογες)
Ραντεβού σε ξενοδοχείο των νοτίων προαστίων μεσημεράκι και η Αννα ήρθε με ένα λευκό σύνολο (σαν κατι συναδέλφους στα γραφεία που το παίζουν μη μου άπτου και δεν ξέρουν και αν γαμηθούν) σπάζοντας κατ ευθείαν τον παγο με ένα φιλή και γνωριμία με χαμόγελα και ακλή διάθεση.
Πέρασε στο μπάνιο και ήρθε γυμνή στο κρεβάτι για να αρχίσει ο αγώνας.
Ξεκίνησε με φιλιά στο σώμα και συην συνέχεια απόλαυσα το υπέροχο στοματικό της όπου βύθιζε όλο το εργαλείο μέχρι το λαιμό της..........χωρίς βιασίνες και δείχνωντας ότι το γουστάρει ήταν ένα πολύ πετυχημένο πρώτο με΄ρος που έδειχνε τι θα ακολουθήσει.
Πέρασμα προφυλακτικού και συνεχίσαμε με την ¨Αννα απο πάνω, στην συνέχεια πισοκολλητό στο κρεβάτι στα πλάγια όπου και ήρθε το πρώτο τέλος (η όλη χημεία με έκανε να μην αντέξω μέχρι doggy κλπ)
Μπήκαμε για μπάνιο και στην συνέχεια αγκαλιά στο κρεβάτι με συζήτηση όπου της είπα ότι δεν μπορώ να εκτονοθώ δεύτερη φορά (ως συνήθως) αλλά η Αννα είχε άλλη άποψη και ζήτησε να το προσπαθήσουμε.
Χωρίς πίεση χρόνου λοιπόν και με την ¨Αννα να δίνει όλη την μαστοριά της σε στοματικό όλης της περιοχής (αν και θεωρώ την κούρασα λίγο) κατάφερε να με εκτονώσει δεύτερη φορά πέρνωντας και την γεύση του σπέρματός μου χωρίς καμιά παρένεση απο μέρους μου.
Εν κατακλείδη από μέρους μου είχα ένα πολύ καλό ραντεβού άξιο των χρημάτων που διέθεσα, γνώρισα ένα πολύ ευδιάθετο άτομο το οποίο θα το ξαναεπιλέξω (γι την διάθεση που δίχνει, το σώμα της με τα υπέροχα φυσικά βυζιά της και όλη αντιμετώπιση του ραντεβού της που δεν το βρίσκεις παντού) χωρίς να φοβάμαι να χάσω τα χρήματά μου ενώ σέβομαι και την αντίθετη άποψη συναδέλφων που μπορεί να μην είχαν την ίδια γκόμενα απέναντι τους.
Ελπίζω να βοήθησα όσους είχαν αμφιβολίες για το ρπώτο τους ραντεβού, την ίδια για να συνεχίσει έτσι (τι να κανει να σου δόσει την ψυχή της η κοπέλα?)και όσους έχουν την ίδια άποψη.
Ανέβασα κριτική και στο προφιλ της αλλά δεν ανε΄βηκε ποτέ (μάλλον γιατί δεν έχω πολλές κριτικές στο σαιτ
Καλές εφόδους σε όλους