Παιδιά, μάλλον κάτι δεν έχω καταλάβει καλά. Έγραψα μια κριτική και με έχετε περάσει γενεές 14 και με σχόλια κάτω από την κριτική και εδώ στο thread. Εγώ είχα την (αφελή) εντύπωση ότι το site έχει σκοπό την ανταλλαγή ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΩΝ απόψεων και εμπειριών με σκοπό την σφαιρική αλληλοενημέρωση.
Τώρα από εκεί πως κατέληξα φίδι, προμότορας, Μινχάουζεν, κροκόδειλος και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο με ξεπέρνα!!!
Ειδικά από την στιγμή που δεν έγραψα κάτι τραγικό τύπου “χαμένο χρόνος” ή “πεταμένα λεφτά” που γράφουν πολλοί άλλοι σε κριτικές. Τουναντίον έγραψα ότι η κοπέλα τα τιμάει τα λεφτά της. Και κατέληξα ότι αν δεν σε ενοχλούν ένα-δυο σημεία περνάς καλά.
Αναρωτιέμαι όλοι εσείς που με θεωρείτε βαλτό και συκοφάντη: Αποκλείετε άπλα να την πέτυχα σε μια κακή μέρα της? Δεν συμβαίνει ποτέ? Μάλλον ΟΧΙ. Άρα προς τι τόση επίθεση? Μηπως είστε εσείς αγαπούληδες και δεν το ξέρετε?
Επίσης σόρυ κιόλας που έγραψα 2 κριτικές μαζί, αλλά δεν περνάω και όλη την μέρα μου μέσα στο bourdela. Έχω και άλλες δουλειές να κάνω. Χθες είχα χρόνο. Χθες έκατσα και έγραψα.
ΑΝΝΑ
Επειδή καταλαβαίνω ότι για εσένα το θέμα είναι προσωπικό, ξεκαθαρίζω:
1. Και Αλβανίδα να είσαι δεν είναι κακό. Ισα-ισα τo σχόλιο μου είχε να κάνει πιο πολύ με το ότι και οι Αλβανίδες έχουν φτιάξει τόσο πολύ και μιλάνε τόσο κάλα Ελληνικά που δεν τις καταλαβαίνεις. Σε καθε περιπτωση δεν με ενδιαφέρει να αμφισβητήσω την εθνικότητα σου.
2. Συγνώμη που δεν σε είδα και να πέσω ξερός από έρωτα. Συμβαίνει καμιά φορά. Δεν είμαστε όλοι για όλους. Τα γούστα είναι υποκειμενικά.
3. Σχετικά με σχόλια ότι είδα άλλη κοπέλα… Αν δεν μπορούσες να έρθεις στο ραντεβού και έστειλες καμιά φίλη σου, κακό του κεφαλιού σου.
4. Τα σχόλια περί παντελονιών κτλ σε παρακαλώ άστα. Και τα δικά μας τα χωριά άντρες βγάζουν. Δεν τους έχετε όλους εσείς μονοπώλιο. Είναι η εύκολη λύση οπότε κάποιος πει κάτι που δεν μας συμφέρει να πετάμε αυτή την μπαρούφα.
Στην διάθεση σας για κάθε διευκρίνιση!