Anna_Pipinaki
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2016
- Like
- 20.440
κωλομαγουλα για μπατσουλες
;) ;) :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*καυλάκι το πιπινακι!!!!!!
κωλομαγουλα για μπατσουλες
;) ;) :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*καυλάκι το πιπινακι!!!!!!
Καυλακι Αννουλα εισαι για τρελλα παιχνιδιαΚαλησπερα ΜΩΡΑΚΙΑ μου ενα ομορφο και χαρουμενο σαββατοκυριακο το οποιο οπως φαινετε θα ειναι και πολυ δροσερο.και τι λενε?κανει κρυο καιρος για δυο.το μονο που μπορω να σας υποσχεθω οτι στην αγκαλια μου θα νοιωσετε καυσωνα διαρκειας καλο φθινοπωρο σε ολους σας ΜΩΡΑΚΙΑ μου και πολλα πολλα καυτα φιλακια οπου εσεις θελετε
Καλό ΣΚ και σε σένα καυλίτσα !!! Τον βλέπω τον καύσωνα να μου έρχεται πολύ σύντομα !!! ΦιλιάΚαλησπερα ΜΩΡΑΚΙΑ μου ενα ομορφο και χαρουμενο σαββατοκυριακο το οποιο οπως φαινετε θα ειναι και πολυ δροσερο.και τι λενε?κανει κρυο καιρος για δυο.το μονο που μπορω να σας υποσχεθω οτι στην αγκαλια μου θα νοιωσετε καυσωνα διαρκειας καλο φθινοπωρο σε ολους σας ΜΩΡΑΚΙΑ μου και πολλα πολλα καυτα φιλακια οπου εσεις θελετε
Καλησπερα ΜΩΡΑΚΙΑ μου ενα ομορφο και χαρουμενο σαββατοκυριακο το οποιο οπως φαινετε θα ειναι και πολυ δροσερο.και τι λενε?κανει κρυο καιρος για δυο.το μονο που μπορω να σας υποσχεθω οτι στην αγκαλια μου θα νοιωσετε καυσωνα διαρκειας καλο φθινοπωρο σε ολους σας ΜΩΡΑΚΙΑ μου και πολλα πολλα καυτα φιλακια οπου εσεις θελετε
Θα περιμενω να σε ζεστανω ερωτικα :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*Καλό ΣΚ και σε σένα καυλίτσα !!! Τον βλέπω τον καύσωνα να μου έρχεται πολύ σύντομα !!! Φιλιά
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*μωρο μου αστα κατω τα βυζακια σου....χμμμ μαλλον της βυζαρες σου να φανουν σε ολο το μεγαλειο τους
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*Καυλακι Αννουλα εισαι για τρελλα παιχνιδια
γεια σου αννουλαΚαλησπερα και καλη εβδομαδα ΜΩΡΑΚΙΑ μου.να κυλησει ομορφα δημιουργικα για ολους σας και να σας φερει ενα χαμογελο στα χειλη σας τις δε ερωτικες σας επιθυμιες προθυμα θα της ικανοποιησω εγω οπως μονο εγω ξερω. φιλακια καυτα και ερεθιστικα παντου
Θα μας τρελάνεις Αννούλα Δευτεριάτικα!!!!!!!!!!!!!Καλησπερα και καλη εβδομαδα ΜΩΡΑΚΙΑ μου.να κυλησει ομορφα δημιουργικα για ολους σας και να σας φερει ενα χαμογελο στα χειλη σας τις δε ερωτικες σας επιθυμιες προθυμα θα της ικανοποιησω εγω οπως μονο εγω ξερω. φιλακια καυτα και ερεθιστικα παντου
το καλύτερο κορίτσι είσαι μέσα εδώ μην κολλάς και πάνω απ, ντομπρακαλημερα ΜΩΡΑΚΙΑ μου.το αν αρεσω η δεν αρεσω ειναι υποκειμενικο και δεν εχω να πω κατι.να αμφισβητειτε ομως η καταγωγη μου αυτο πλεον ξεφευγει απο καποια ορια και προσβαλλει την αξιοπρεπεια μου.οποιος κυριος το λεει αυτο μπορει ανετα να μ ζητησει να του δειξω την ταυτοτητα μου και τοτε θα δει οτι καταγομε απο ενα μερος της Ελλαδας που ειναι ντομπροι και περηφανοι για αυτα που εχουνε κανει.οπως αληθινη και ντομπρα ειμαι και εγω και δεν μ αρεσει να κοροιδευω ανθρωπους ουτε να λεω ψεματα.για το σωμα μου το προσωπο μου πειτε οτι θελετε αλλα τον ανθρωπο Αννα δεν θελω κανεις να τον αμφισβητει πολλοι με γνωριζουνε και ξερουνε τι ανθρωπος Ειμαι....φιλακια πολλα και τρυφερα σε ολα τα ΜΩΡΑΚΙΑ μου :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
λοιπον αν εσυ εισαι πιπινακι εγω ειμαι αστροναυτης με το εντερπραιζ , εις υγειαν των κοροιδων εδω που τρωνε παπα , συνηθισμενο για ελληναραδεςΚαλησπερα και καλο σαββατοκυριακο ΜΩΡΑΚΙΑ μου.καλα μπανακια αν βρειτε καθαρη θαλασσσα στην αττικη αλλιως ομορφο σαββατοβραδο στην πολη :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
απο που ξεφυτρωσες σκουλικακι?μεινε στην τρυπα σου εκει καπου μεταξυ γ και β κατηγορια γιατι θαρθει ο δικεφαλος να σε φαειλοιπον αν εσυ εισαι πιπινακι εγω ειμαι αστροναυτης με το εντερπραιζ , εις υγειαν των κοροιδων εδω που τρωνε παπα , συνηθισμενο για ελληναραδες
ευχαριστω πολυ για τα ομορφα λογια σου καποια στιγμη θα βρεθουμε :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*το καλύτερο κορίτσι είσαι μέσα εδώ μην κολλάς και πάνω απ, ντομπρα
Καλησπέρα Αννούλα και καλή εβδομάδα
καλησπερα ΤΙΡΑΜΟΛΑ11 :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*Καλησπέρα Αννούλα και καλή εβδομάδα