argyropelekanos
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2014
- Κριτικές
- 4
- Like
- 415
- Πόντοι
- 26
δροσουλες μπορει να λενε τα ΜΜΕ αλλα με αυτα που βλεπουμε παλι θα φουντωσουμεΑπο αυριο δροσουλες :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
δροσουλες μπορει να λενε τα ΜΜΕ αλλα με αυτα που βλεπουμε παλι θα φουντωσουμεΑπο αυριο δροσουλες :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Για πανε δες αν ερχομαι ρε τυπεΚαλή είναι η τζάμπα μαλακιαΟι φωτο βοηθάνε μονο τους τσιπιδες να την βγάζουν οικονομικα
Εεεεε μα τι να σου πω ρε φίλε..? Έχει ανεβάσει ενα σωρό φωτογραφίες το κορίτσι, τι άλλο θέλεις. Το μόνο που μένει να ανεβάσει είναι το τεστ ΠΑΠ.Για πανε δες αν ερχομαι ρε τυπε
Ενα σωρο δε θα το ελεγα.2-3 επεσαν απο χθες αν παρακολουθεις το νημαΕεεεε μα τι να σου πω ρε φίλε..? Έχει ανεβάσει ενα σωρό φωτογραφίες το κορίτσι, τι άλλο θέλεις. Το μόνο που μένει να ανεβάσει είναι το τεστ ΠΑΠ.
Και δεν σου φτάνουν? Προσωπικά την εχω δοκιμάσει και είναι σούπερ το κορίτσι και πολύ καλύτερη από τις φωτοΕνα σωρο δε θα το ελεγα.2-3 επεσαν απο χθες αν παρακολουθεις το νημα
Ειπα καπου καποια κακια;Οι φωτο πρεπει να ανανεωνονται για καλυτερη διαφημιση.Και δεν σου φτάνουν? Προσωπικά την εχω δοκιμάσει και είναι σούπερ το κορίτσι και πολύ καλύτερη από τις φωτο
Κακο σαββατοκυριακο ΜΩΡΑΚΙΑ μου καλη υπομονη σε οσους γυριζουνε και καλες διακοπες στους πολλους που φευγουνε αυτο το διημερο.οσοι ειμαστε Αθηνα και γενικα στις πολεις αυτο τον καιρο ας κανουμε ομορφα πραγματα για να περναμε καλα :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Υπμονη ΜΩΡΑΚΙΑ μου τελειωνει ο καυσωνας :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Είναι κακό ζεστό και ανάποδο Σκ που φάγαμε τα λεφτά για 5 μέρες διακοπές και δεν μπορούμε να σε δούμε απο κοντά! Χα χα σε πειράζω για το λαθάκι φιλάκια...Κακο σαββατοκυριακο ΜΩΡΑΚΙΑ μου καλη υπομονη σε οσους γυριζουνε και καλες διακοπες στους πολλους που φευγουνε αυτο το διημερο.οσοι ειμαστε Αθηνα και γενικα στις πολεις αυτο τον καιρο ας κανουμε ομορφα πραγματα για να περναμε καλα :-* :-* :-* :-* :-* :-*
ΣΟΡΡΥ ΚΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ......Κακο σαββατοκυριακο ΜΩΡΑΚΙΑ μου καλη υπομονη σε οσους γυριζουνε και καλες διακοπες στους πολλους που φευγουνε αυτο το διημερο.οσοι ειμαστε Αθηνα και γενικα στις πολεις αυτο τον καιρο ας κανουμε ομορφα πραγματα για να περναμε καλα :-* :-* :-* :-* :-* :-*
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*Είναι κακό ζεστό και ανάποδο Σκ που φάγαμε τα λεφτά για 5 μέρες διακοπές και δεν μπορούμε να σε δούμε απο κοντά! Χα χα σε πειράζω για το λαθάκι φιλάκια...
ΣΟΡΡΥ ΚΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ......
Απο αυριο δροσουλες :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Και δεν σου φτάνουν? Προσωπικά την εχω δοκιμάσει και είναι σούπερ το κορίτσι και πολύ καλύτερη από τις φωτο
Ειπα καπου καποια κακια;Οι φωτο πρεπει να ανανεωνονται για καλυτερη διαφημιση.
ΣΟΡΡΥ ΚΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ......
να τιμωρηθω να τιμωρηθω χαχαχαχαχαχα :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*Θα τιμωρηθεί γι αυτό το λάθος.... .....