LocoTsoutsouna
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 9
- Like
- 145
- Πόντοι
- 286
Σε προκαλεί να ορμήσεις η εικόνα!!!
και που να την δεις από κοντά φίλε
Σε προκαλεί να ορμήσεις η εικόνα!!!
Πως να δροσιστούμε με αυτήν την φώτο;;;Καλη εβδομαδα ΜΩΡΑΚΙΑ μου να περασετε οσο γινετε πιο δροσερα τις ζεστες αυτες μερες οσοι εχετε μεινει στην Αθηνα :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Κανει και καυσωνα ρε ΑννουλαΚαλη εβδομαδα ΜΩΡΑΚΙΑ μου να περασετε οσο γινετε πιο δροσερα τις ζεστες αυτες μερες οσοι εχετε μεινει στην Αθηνα :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Καλη εβδομαδα ΜΩΡΑΚΙΑ μου να περασετε οσο γινετε πιο δροσερα τις ζεστες αυτες μερες οσοι εχετε μεινει στην Αθηνα :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Καλη εβδομαδα ΜΩΡΑΚΙΑ μου να περασετε οσο γινετε πιο δροσερα τις ζεστες αυτες μερες οσοι εχετε μεινει στην Αθηνα :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Αννούλα από μόνη σου ανεβάζεις την θερμοκρασία στα ύψηΚαλη εβδομαδα ΜΩΡΑΚΙΑ μου να περασετε οσο γινετε πιο δροσερα τις ζεστες αυτες μερες οσοι εχετε μεινει στην Αθηνα :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Εσυ θα εισαι Αθηνα για να μας δροσισεις? (ή να μας καψεις εντελως....)Καλη εβδομαδα ΜΩΡΑΚΙΑ μου να περασετε οσο γινετε πιο δροσερα τις ζεστες αυτες μερες οσοι εχετε μεινει στην Αθηνα :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
αψογη!Καλη εβδομαδα ΜΩΡΑΚΙΑ μου να περασετε οσο γινετε πιο δροσερα τις ζεστες αυτες μερες οσοι εχετε μεινει στην Αθηνα :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
ειμαι απ τους τυχερους που εχω γαμισει αυτο το μουνι αξεχαστη εμπειριαΚαλη εβδομαδα ΜΩΡΑΚΙΑ μου να περασετε οσο γινετε πιο δροσερα τις ζεστες αυτες μερες οσοι εχετε μεινει στην Αθηνα :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
ΜΩΡΑΚΙΑ μου επειδη πολλοι με ρωτατε ποτε θα φυγω διακοπες σας ενημερωνω οτι μεχρι τελη Αυγουστου θα ειμαι Αθηνα γιατι φετος καθυστερησα να ψαξω που θα παω και δεν υπαρχουνε μεχρι τοτε διαθεσημα δωματια στο νησι που θελω.και δευτερο θα προσπαθω να βγαζω οσο γινετε ομορφες φωτο για να αρεσουνε στα ΜΩΡΑ μου. :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*