Aggelioforos1992
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2023
- Like
- 2.174
- Πόντοι
- 456
Πόσο σκισιμο θέλει αυτό το μουνάκι πω..Να εχετε ενα ομορφο σαββατοβραδο....
Πόσο σκισιμο θέλει αυτό το μουνάκι πω..Να εχετε ενα ομορφο σαββατοβραδο....
ειναι ψηλή κοπέλα.... δεν βάζουμε μεζούρες σαν εκείνον τον εισαγγελέα.... έχει μεγαλο και περήφανο στήθος..... μπουταρες.... δεν περιγραφω αλλο,,,Αδέρφια την επόμενη φορά μια μεζούρα και μια ζυγαριά...μην κάνουμε μισές δουλειές...και ένα ζύγισμα σε αυτά τα υπέροχα μαστοριά...![]()
ελεος ομως ρε μάγκες... την έχουμε συναντήσει τα 2/3 των μελών εδω μέσα και ακόμα μιλάμε για υψος πλάτος κτλ
Για σκισιμο η καύλα ΑννούλαΝα περασετε ενα ομορφο σαββατοκυριακο....
Τώρα θα εχουμε μια τέλεια βδομάδα!!!
Αγγελάκη του έρωτα η ΑννουλαΚαλη εβδομαδα με δυναμη και υγεια....
Αν τελειώσω σε αυτές τις υπέροχες βυζάρες θα έχει πρόβλημα ?Να περασετε ενα ομορφο απογευμα....
Τουναντίον! Άλλο που δεν θέλει η Άννα μας, σε προκαλεί η ίδια να γαμησεις τις βυζαρες της κ να της χύσεις. Αυτή ανάσκελα να τις κρατάει κ εσυ Καβάλα από πάνω να της τα γαμας με τζελ! Καβλα!( Βλ κριτική Άννα με ζάρες.)Αν τελειώσω σε αυτές τις υπέροχες βυζάρες θα έχει πρόβλημα ?
Τρελά Μαστάρια!!!Να περασετε ενα ομορφο απογευμα....
Για ασταμάτητο γλύψιμο....Καλησπερα Χρονια πολλα σε οσους γιορταζανε αυτες τις μερες ....μετα τις αργιες ξανα και παλι μαζι....
πΟοοοο ποσο ομορφο ειναι πραγματικα...Καλησπερα Χρονια πολλα σε οσους γιορταζανε αυτες τις μερες ....μετα τις αργιες ξανα και παλι μαζι....
Τι ωραίο μουνακι είναι αυτό ρε παιδιά! Από τα πιο καλοσχηματισμένα σε ανεξάρτητες! Κ ατριχο με λέιζερ!Καλησπερα Χρονια πολλα σε οσους γιορταζανε αυτες τις μερες ....μετα τις αργιες ξανα και παλι μαζι....
Μόλις πάρεις και γεύση, τότε να δεις γλύκα παιχταρά μου!!!Τι ωραίο μουνακι είναι αυτό ρε παιδιά! Από τα πιο καλοσχηματισμένα σε ανεξάρτητες! Κ ατριχο με λέιζερ!
Ρε φίλε! Ακριβώς μια σελίδα πίσω, αναφέρω κ το όνομα της κριτικής μου! Μην γράφετε ότι σας κατεβαίνει διαβάστε κ λίγο πίσω!Μόλις πάρεις και γεύση, τότε να δεις γλύκα παιχταρά μου!!!