yannis_noname
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 63
- Πόντοι
- 0
Να περασετε ενα ομορφο βραδακι...
Να περασετε ενα ομορφο βραδακι...
Η Αννα είναι γύρω στα 31-33, και από σωματότυπο περίπου στο 1,75 και 60-65 κιλά με απίστευτο στήθος, οι φωτογραφίες της είναι αντιπροσωπευτικές για το τι θα συναντήσεις. πιστεύω να σε κάλυψα.Μάγκες η Άννα τι ηλικία στο χοντρικό έχει? και επειδή στην φώτο αχνοφαίνονται κιλά παραπάνω, μπορείς κανεις να βοηθήσει?
1,75 οχι.... όμως ψηλή κοπέλα.... οι υπηρεσίες της πολύ καλές....Η Αννα είναι γύρω στα 31-33, και από σωματότυπο περίπου στο 1,75 και 60-65 κιλά με απίστευτο στήθος, οι φωτογραφίες της είναι αντιπροσωπευτικές για το τι θα συναντήσεις. πιστεύω να σε κάλυψα.
Νά σημειωθεί ότι οι φωτογραφίες πού ανεβάζει είναι κοντά στην πραγματικότητα στο τί θά δεί κάποιος από κοντά.Ρε παιδιά έλεος. Μια χαρά σώμα έχει. Όλα φαίνονται εδώ στις φωτογραφίες που ανεβάζει.
Εκατοντάδες οι κριτικές. Τι άλλο θέλετε για να πάτε;
InαπλαΚαλησπερα να εχετε μια υπεροχη εβδομαδα....
απλά ΥΠΈΡΟΧΗ!!Καλησπερα να εχετε μια υπεροχη εβδομαδα....
7 χρόνια εδώ μέσα δεν χρειάζονται λόγια και συστάσεις. Όποιος θέλει πηγαίνει άφοβα.Νά σημειωθεί ότι οι φωτογραφίες πού ανεβάζει είναι κοντά στην πραγματικότητα στο τί θά δεί κάποιος από κοντά.
Στις υπηρεσίες είναι θέμα γούστου τί θέλει καί τί αρέσει στον καθένα μας, αλλά στό θέμα εμφάνισης είναι ότι φαίνεται εδώ.7 χρόνια εδώ μέσα δεν χρειάζονται λόγια και συστάσεις. Όποιος θέλει πηγαίνει άφοβα.
Κι εγώ - εμείς!!!Στις υπηρεσίες είναι θέμα γούστου τί θέλει καί τί αρέσει στον καθένα μας, αλλά στό θέμα εμφάνισης είναι ότι φαίνεται εδώ.
Εγώ προσωπικά έχω πάρει καί έχω περάσει καλά.
Τριτο ραντεβού με την Άννα σε μικρό διάστημα. Κάθε φορά κ καλύτερη. Προσωπική μου άποψη ανήκει στις 2-3 top του χώρου. Ευγενική.πεντακαθαρη κάνει τα πάντα να ευχαριστήσει τον παρτενέρ της. Απλά ΥΠΈΡΟΧΗ!! (Λάθος μου πού δεν την είχα γνωρίσει νωρίτερα)
Ύψος από 1.72-174,ψηλή για Ελληνίδα,ηλικία Μαξ 35,δοκιμάστε άφοβα δεν θα κλαψετεΗ Αννα είναι γύρω στα 31-33, και από σωματότυπο περίπου στο 1,75 και 60-65 κιλά με απίστευτο στήθος, οι φωτογραφίες της είναι αντιπροσωπευτικές για το τι θα συναντήσεις. πιστεύω να σε κάλυψα.