με ζευγαρι ή 2 ανδρες λέμε...?
(Α.Γ) έγραψε, που σημαίνει Α(νδρας)=εσύ, Γ(υναίκα) + αυτή η ίδια φυσικά.
με ζευγαρι ή 2 ανδρες λέμε...?
καλησπερα μωρακια μου :-*
επειδη πολλα ζευγαρια{Α.Γ}ρωτανε αν κανω τριο αν υπαρχουνε οι καταλληλες συνθηκες ναι...
φιλακια πολλα πολλα σε ολα τα μωρα μου
καλησπερα μωρακια μου ευχαριστω για τις υποδειξεις ηδη το τσιγαρο ελλατωθηκε παρα πολυ και παντα θα προσπαθω
για το καλυτερο...επειδη πολλοι μου ζητανε απο Θεσσαλονικη και Κυπρο να τους επισκεπτω το μονο που μπορω
να τους πω οτι για λιγες μερες αργοτερα θα παω Θεσσαλονικη....φιλακια καυτα στα μωρακια μου ;) :-*
Καλησπερα μωρακια μου και καλο σαββατοκυριακο
οταν γραφω ζευγαρι εννοω αντρας και γυναικα και φυσικα οταν ερθω Θεσσαλονικη θα προσφερω αυτα που προσφερω στην αθηνα :-*
φιλακια γλυκα μωρακια μου
γεια σου ΑννουλαΚαλημερα και καλη εβδομαδα μωρακια μου να ειστε ολοι σας με ενα μεγαλο χαμογελο στα χειλη το αντιδοτο στα οποια προβληματα σας.ενα γλυκο φιλακι σε ολα τα μωρακια μου ;) :-*
kala να περνας Αννουλα..Καλημερα και καλη εβδομαδα μωρακια μου να ειστε ολοι σας με ενα μεγαλο χαμογελο στα χειλη το αντιδοτο στα οποια προβληματα σας.ενα γλυκο φιλακι σε ολα τα μωρακια μου ;) :-*
Καλημερα και καλη εβδομαδα μωρακια μου να ειστε ολοι σας με ενα μεγαλο χαμογελο στα χειλη το αντιδοτο στα οποια προβληματα σας.ενα γλυκο φιλακι σε ολα τα μωρακια μου ;) :-*