yanakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2015
- Κριτικές
- 2
- Like
- 86
- Πόντοι
- 1
Χρειάζεσαι ένα καλό φώτο shooting...είναι κρίμα με τόσο φωτογενεια να βγάζεις τέτοιες φώτο...
Χρειάζεσαι ένα καλό φώτο shooting...είναι κρίμα με τόσο φωτογενεια να βγάζεις τέτοιες φώτο...
ΚΑΛΗΜΕΡΑ μωρακια μου.απο σημερα και παλι μαζυ να ζησουμε ομορφες ερωτικες στιγμες
πολλα και καυτα φιλακια
σου έχω στείλει μήνυμα!ΚΑΛΗΜΕΡΑ μωρακια μου.απο σημερα και παλι μαζυ να ζησουμε ομορφες ερωτικες στιγμες
πολλα και καυτα φιλακια
καλησπερα ομορφια μου..ΚΑΛΗΜΕΡΑ μωρακια μου.απο σημερα και παλι μαζυ να ζησουμε ομορφες ερωτικες στιγμες
πολλα και καυτα φιλακια
Γεια σου Αννουλα.εμενα μου λες Θεσσαλονικη-Αθηνα λες και ημουν καπετανιος σε πλοιο ηταν.....Καλημερα καλο σαββατοκυριακο και μεγαλη προσοχη με την βροχη που δεν λεει να σταματησει μωρακια μου :-* ;)
οπως τα λες ειναι συναγωνιστη.με αυτο το κοριτσι νοιωθεις τοσο ανετα για αυτο και ευχαριστιεσε τις ωρες που περνας μαζυ του ειναι τοσο προσχαρη και φιλικη.....αν εδινε και κωλο θα ητανε μακραν μπροστα η Αννουλα.Αννουλα βαλε μια φωτο ομορφη γιατι πολλες σε αδικουνε εισαι κουκλι απο κοντα τωρα που σε συναντησα ενα εχω να
πω εισαι το πιο καλο παιδι που γνωρισα και το πιο φιλοτιμο σε αυτο που κανεις τιμας τα χρηματα που παιρνεις
ετσι να μεινεις Αννα
Ευχαριστω για τα ωραια σας σχολια.με αρεσει να ικανοποιω τις ερωτικες επιθυμιες των ανδρων και με τον χρονο να γινομε καλυτερη για τα ερωτικα σας θελω φιλακια καυτα σε ολα τα μωρα μου
καλησπερα μωρακια μου :-*
επειδη πολλα ζευγαρια{Α.Γ}ρωτανε αν κανω τριο αν υπαρχουνε οι καταλληλες συνθηκες ναι...
φιλακια πολλα πολλα σε ολα τα μωρα μου