professor x
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.923
- Πόντοι
- 11.096
Τί ακριβώς δηλαδή θέλεις να σου δείξειΕίναι καθαρή; Δείχνει εξετάσεις στα ραντεβού;
Τί ακριβώς δηλαδή θέλεις να σου δείξειΕίναι καθαρή; Δείχνει εξετάσεις στα ραντεβού;
Πες μας ποιες με +50% σε τιμές δείχνουν ....Είναι καθαρή; Δείχνει εξετάσεις στα ραντεβού;
εσυ δειχνεις δικες σου εξετασεις στα κοριτσια τυπε?Είναι καθαρή; Δείχνει εξετάσεις στα ραντεβού;
Στο τέλος εκεί θα φτάσουμεεσυ δειχνεις δικες σου εξετασεις στα κοριτσια τυπε?
Το Ε9 ξεχασεςΣτο τέλος εκεί θα φτάσουμε
Ταυτοτητα εξετάσεις κλειδιά κάρτα κινητό αντίο χαχα
Υπέροχο το νινι σου Άννα....Καλησπερα να εχετε ενα υπεροχο απογευμα....
παράδειγμα προς μίμηση ή Άννα στο θέμα καθαριότητας.Υπέροχο το νινι σου Άννα....
Υ.Γ. Από τις ποιο καθαρές και συνηδοποιημενες κοπέλες που κυκλοφορούν.....
Άλλαξε και χρώμα στα νυχακια βλέπω η Αννούλα ότι πρέπει για φιλιά και περιποιησηΚαλησπερα να εχετε ενα υπεροχο απογευμα....
Εμενα παντως εκανε οτι μπορουσε να.με ξενερωσει στην τελευταια μας συναντηση οπου πραγματικα ηταν και η τελευταια φορα που την συναντησα,ακομα κλαιω το 80αρι...κακιστη συμπεριφορα,δεν το ζει καθολου! Θα την αναλαβει αραγε κανενας γιατρος να την περασει απο "χειρουργειο"μπας και σωθουν ανυποψιαστοι πολιτες απο το να πεταξουν και αλλα χρηματα?
Με.κοροιδευε μεσα στο δωματιο και ενιωσα εντελως υποβαθμισμενος...δεν ζητησα ποτε bdsmτι έκανε και σε ξενέρωσε τόσο πολύ;
Ρε φιλε αυτα που γραφεις δε ταιριαζουν με τις εμπειριες των περισσοτερων μελων.Με.κοροιδευε μεσα στο δωματιο και ενιωσα εντελως υποβαθμισμενος...δεν ζητησα ποτε bdsm
Οσο περναει ο καιρος ολο και ενιωια αππξενωμενος απο αυτη την κοπελα...μονο 2 βυζια εχει,απο λεγειν ειναι εντελως αναλφαβητη και με κακους τροπους συμπεριφορας ενω συμπερανα οτι δεν το ζει καθολου και απλα κανει αρπαχτες.απο μενα δεν ξαναβλεπει χρημα...
Καλυτερα να αναλαβει καποιος γιατρος να το γειωσει λιγο εως πολυ το κοριτσι.
Βριζει μεσα στο δωματιο,κοροιδευει ,ενψ φωναζει και δυνατα με αποτελεσμα να ακουγεται μεχρι την reception,απο μενα ειναι για χειρουργειο με κλειστα ματια.
Καλημέρα αδερφέ,είσαι σίγουρος ότι μιλάς για την ίδια Άννα; Συγνώμη κιόλας αλλά αυτά που γράφεις δεν ταιριάζουν με την Άννα,η κοπέλα είναι πρόσχαρη και διακριτική.Σίγουρα δεν της έκανες κάτι που την εκνεύρισε;μήπως την προσβαλες ή οτιδήποτε άλλο;Με.κοροιδευε μεσα στο δωματιο και ενιωσα εντελως υποβαθμισμενος...δεν ζητησα ποτε bdsm
Οσο περναει ο καιρος ολο και ενιωια αππξενωμενος απο αυτη την κοπελα...μονο 2 βυζια εχει,απο λεγειν ειναι εντελως αναλφαβητη και με κακους τροπους συμπεριφορας ενω συμπερανα οτι δεν το ζει καθολου και απλα κανει αρπαχτες.απο μενα δεν ξαναβλεπει χρημα...
Καλυτερα να αναλαβει καποιος γιατρος να το γειωσει λιγο εως πολυ το κοριτσι.
Βριζει μεσα στο δωματιο,κοροιδευει ,ενψ φωναζει και δυνατα με αποτελεσμα να ακουγεται μεχρι την reception,απο μενα ειναι για χειρουργειο με κλειστα ματια.
Οχι τιποτα...ισως να ζηλευει κιολας...και να βγάζει τετοιο χρακτηρα απεναντι μου.Καλημέρα αδερφέ,είσαι σίγουρος ότι μιλάς για την ίδια Άννα; Συγνώμη κιόλας αλλά αυτά που γράφεις δεν ταιριάζουν με την Άννα,η κοπέλα είναι πρόσχαρη και διακριτική.Σίγουρα δεν της έκανες κάτι που την εκνεύρισε;μήπως την προσβαλες ή οτιδήποτε άλλο;
Φίλε μου συγνώμη κιόλας αλλά μια κοπέλα που κάνει αυτή τι δουλειά,τι να ζηλέψει;Μήπως να αναθεωρήσεις λίγο;Επίσης συγνώμη αλλά βγάζεις ένα μικρό κόμπλεξ με αυτό που αναφέρεις περί "νόμιμων χρημάτων".Φιλικά στο λέω.Οχι τιποτα...ισως να ζηλευει κιολας...και να βγάζει τετοιο χρακτηρα απεναντι μου.
Τελος παντων εγω την εμπειρια μου την εγραψα...δε θα ηθελα ξανα να συνευρεθω μαζι της ποτέ...κλαιω τα νομιμα χρηματα μου.