Anna_Pipinaki
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2016
- Like
- 20.436
Σας ευχαριστω πολυ επισης...Συμφωνω και επαυξανω κυριοι....
Να εισαι καλα αννουλα μας...
Σας ευχαριστω πολυ επισης...Συμφωνω και επαυξανω κυριοι....
Να εισαι καλα αννουλα μας...
ειναι αυτο που λενε οτι πληρωνεις περνεις , μπραβο στο κοριτσι και στο καθε κοριτσι που ειναι εντος αυτης της φιλοσοφιαςΕγγύηση ξεζουμισματος το μωρό, όλα στο φουλ, για δυνατούς παίκτες
Δεν πηρες φωτο αλλα πηρες like.Αννούλα υπάρχει περίπτωση να μας χαρίσεις μια φωτό με τα ποδαράκια σου ???
Αν όντως είναι τόσο καλή όσο όλοι λένε δεν την έχω συνάντηση αλλά μέσα στις γιορτές με 80ευρω ευελπιστώ να πάρω πολλά παραπάνω από ένα likeΔεν πηρες φωτο αλλα πηρες like.
Αννούλα υπάρχει περίπτωση να μας χαρίσεις μια φωτό με τα ποδαράκια σου ???
Δεν την κολακεύει καθόλου αυτή η φωτο..οντως,δεν τα λες και ομορφα τα ποδαρακια της.
ας εστιασει καλυτερα καπου αλλου τις φωτο,πχ
Καλημερα και καλη εβδομαδα με δυναμη και υγεια....
Δεν είναι ωραία αυτά τα δάχτυλα ποδιών ....ούτε ωραία βαμενα ούτε φτιαγμένα νύχια
Όλα υποκειμενικά είναι. Εμένα μου αρέσει που έχει λεπτά άκρα, που διαγράφονται φλεβιτσες και νεύρα. Κι από κοντά, ακόμα καλύτερα. Πρέπει να κανονίσω συνάντηση με Αννα σύντομα μου φαίνεταιΔεν είναι ωραία αυτά τα δάχτυλα ποδιών ....ούτε ωραία βαμενα ούτε φτιαγμένα νύχια
Γουστα είναι αυτά ....Όλα υποκειμενικά είναι. Εμένα μου αρέσει που έχει λεπτά άκρα, που διαγράφονται φλεβιτσες και νεύρα. Κι από κοντά, ακόμα καλύτερα. Πρέπει να κανονίσω συνάντηση με Αννα σύντομα μου φαίνεται
Εννοείται...Γουστα είναι αυτά ....
Καλησπέρα,η Άννα κάνει και επισκέψεις κατ'οικον!!!Μπράβο βρε κορίτσι μου, καλά που είσαι κι εσύ εδώ να μας ξυπνήσεις λιγάκι. :—)
Κάνεις πριβέ βίζιτες σε διαμερίσματα ή μόνο ξενοδοχεία, κούκλα;