alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Εχω συναντηθει με την Αννα. Τίμια περιπτωση. Ως εκει.Aννα έμπαινες ;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ποιο μωρο μου?To μωρό σου έσκασε μύτη...
Εχω συναντηθει με την Αννα. Τίμια περιπτωση. Ως εκει.Aννα έμπαινες ;
Ποιο μωρο μου?To μωρό σου έσκασε μύτη...
Κατρίνα...χαμπάρι δεν πήρες.Ποιο μωρο μου?
Εχω συναντηθει με την Αννα. Τίμια περιπτωση. Ως εκει.
Α την κατερινα εννοεις? Ναι, μιλησαμε ηδη.Κατρίνα...χαμπάρι δεν πήρες.
Γι αυτο δεν τρελαθηκα κιολας. Η κοπελα μια χαρα ηταν, εγω εχω αλλα γουσταΠώς και με τόσο "ξερακιανή" για τα γούστα σας;
Α γειά σου...τουλάχιστον αυτή είναι φρεσκαδούρα όχι μπαγιάτικο μύδι σαν την Άννα...Α την κατερινα εννοεις? Ναι, μιλησαμε ηδη.
Ελα, μην μιλας ετσιΑ γειά σου...τουλάχιστον αυτή είναι φρεσκαδούρα όχι μπαγιάτικο μύδι σαν την Άννα...
ειναι 30 χρονων να ξερεις παντως,το ειδα σε σχολιο της. μην ειναι και 28 δεν ξερω...ναι θα μας φάει το politically correct
ε αφού το είπε σε σχόλιο της!ειναι 30 χρονων να ξερεις παντως,το ειδα σε σχολιο της. μην ειναι και 28 δεν ξερω...
Α γειά σου...τουλάχιστον αυτή είναι φρεσκαδούρα όχι μπαγιάτικο μύδι σαν την Άννα...
ειναι 30 χρονων να ξερεις παντως,το ειδα σε σχολιο της. μην ειναι και 28 δεν ξερω...
ο κύκλος της ζωήςΘα μπαγιατέψει και αυτή με τον καιρό...
αν πω οτι την εκανα για 40γεια σας,λες να φαω πεσιμο?ε αφού το είπε σε σχόλιο της!
ότι δηλώσεις είσαι?
να το κλείσουμε στο 25?Θα μπαγιατέψει και αυτή με τον καιρό...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ναι... Μεγαλοδείχνει η μπεμπέκα...
και εγώ τόσο την έκανα, αλλά γιατί στεκόμαστε στην ηλικία της όταν συμφωνούμε σχεδόν όλοι για το πρόσωπο της, την κοιλία της κ.α?αν πω οτι την εκανα για 40γεια σας,λες να φαω πεσιμο?
Δεν ειναι αυτο μωρε...ναι θα μας φάει το politically correct
να το κλείσουμε στο 25?
πάσοΜέχρι 21. Μετά καίγεται.