koumanidas
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2016
- Κριτικές
- 23
- Like
- 5.074
- Πόντοι
- 2.846
Δηλαδη τις τραβας με μηχανη υψηλης ευκρινιας τις επεξεργαζεσαι και μετα τις μεταφερεις μεσω lan στο κινητο σου τις ανεβαζεις στο site για να εξαπατησεις τους υποψηφιους πελατες σου με τα καλη σου τα επεξεργασμενα και να τους ξαφρισεις τα ογδονταρια τους. Αλλα σιγα μην ξεφυγεις απ τον αγρυπνο φρουρο του Μπου τον ενδοξο αστυνομικο Ροσκο Λουλα φυλακα των αδυνατων υαινων!Οι φωτογραφιες μου ανεβαινουνε απο το κινητο μου που δεν εχει προγραμμα επεξεργασιας ... την φωτο την αφιερωνω σε ολους σας στις μελλοντικες θα ειμαι ηλιοκαμμενη...
Αλλα εχω μια απορια αφου οπως μου ηπαν κ ι αλλοι συναγωνηστες οι κριτικες του Αρη777 και του Αλπουλα δημοσιοποιηθηκαν ταυτοχρονα πως "Ο Κος Alpula ..me καλυψε σχεδον σε Όλα " ,οπως γραφει ο κλωνος κατ εμε Αρης777; Που την ειδε την κριτικη του και τον καλυψε; Μηπως ηταν προσυνεννοημενοι ; Μηπως Αρης777 και Αλπουλα ειναι το ιδιο και το αυτο προσωπο; ΧΧμμμμ... Μονο το αστυνομικο δαιμονιο του ικανοτατου αστυνομικου του Μπου Ροσκο Λουλα μπορει να λυσει ενα τοσο δαιδαλωδες μυστηριο.!