Διανοούμενος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 35
- Like
- 29.917
- Πόντοι
- 9.846
Εγκρίνω κι επαυξάνω σε όλα όσα λες. Όσο για το αν ειμαι νέος στο site ναι ισχύει. Αλλά ενημερώνομαι μέσω αυτου εδώ και πολλα χρονια. Παρά πολλα χρονια. Είμαι ενεργός στον αγοραιο έρωτα 25 χρόνια. Σας γνωρίζω όλους τους παλιους κι έχω σαφής εικόνα για τον κάθε ένα. Και επι της ευκαιρίας εσυ είσαι αληθινός και δε μασάς τα λόγια σου χρονια τωρα. Χωρίς φυσικά να γίνεσαι προσβλητικος αλλά μερικά πραγματα πρεπει να τα λες με το όνομα τους, αν προσβαλονται μερικοί δεν υπαρχει άλλος τροπος. Ο ΜΟΝΟΣ λόγος που με ώθησε να γίνω κι εγώ μέλος είναι ότι είχα χάσει πολλα 100αρικα σε ψευτικες κριτικές. Έπρεπε να μιλήσω. Αν και δε μιλάω σε νήματα κοριτσιων, αλλά μιλάω στην ημερήσια ενημέρωση, εκεί γράφω μόνο αλήθειες και δεν προμοταρω ποτέ καμια.Κοίτα δεν σε ξέρω και εννοώ ότι δεν είσαι από τα παλιά μέλη που τα έχω και ,με έχουν παρακολουθήσει, αυτό δεν απαγορεύει όμως να είσαι σωστός και τίμιος ως προς την εκάστοτε κριτική σε κάθε μια κοπέλα.
Θέλω να βγει και να με διαψεύσει κάποιος για το πρόσωπο της ότι δεν είναι το ατού της ( είμαι ευγενικός), ότι η κοιλία της κρύβεται με μαγικό τρόπο στις φωτογραφίες, ενώ συγκαταλέγεται στα not.
Ναι είναι καθαρή, ναι τα βυζιά της είναι δυνατά, ναι θα την ξαναέπαιρνε κάποιος για το στοματικό της- στο φινάλε τα έγραψα και αυτά- όμως μάγκες το φόρουμ το έχετε καταντήσει κάποιοι μέσα στην ψευτιά και στα σάλια και στο politically correct, μην τυχόν γράψουμε κάτι κακό γιατί δεν είναι ευγενικό. Δεν ξέρω αν το έχετε συνειδητοποιήσει αλλά πληρώνουμε και κάποιες κοπέλες που ζητάνε χρήματα, αν τις συναντούσατε έξω στο δρόμο ούτε ματιά δεν θα δίνατε πολύ περισσότερο 80αρια και 100αρια!