aiolos.klima50
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2022
- Like
- 68.520
- Πόντοι
- 11.956
Αφού είναι έτσι δώσε ποιο πολλές πληροφορίες.... καλοκαίρι είναι δώσε τροφή στο λαό2 η κοπελα μου κι εγω..
Αφού είναι έτσι δώσε ποιο πολλές πληροφορίες.... καλοκαίρι είναι δώσε τροφή στο λαό2 η κοπελα μου κι εγω..
Εισουν και παλιά γραμμένος εδώ ....η νέο μέλος ?Εξαιρετικη η εμπειρια μας με την Αννα, απλη κοπελα, εχει φυσικη ομορφια, ειναι πολυ θερμη και καυλιαρα, με ενα μουνακι για πολυ γλυψιμο και γαμησι.
Και στο λεσβιακο ειναι αστερακι, της αρεσει πολυ και τα κανει ολα.
Ευχαριστουμε και τα παιδια που μας την προτεινανε.
Σιγουρα θα υπαρξει 2η φορα και θα ειναι και πολυ καλυτερη.
Όλα έχουν σημασίαδεν ξερω τι σημασια εχει αυτο τελευταιο, γιατι?
Αυτην την εμπειρια ηθελα να ζησω και την μοιραζομαι. λεπτομερειες ρε παιδια τι να πω?
Γράψε μια κριτική για την κοπέλα και πες πως πέρασεςδεν ξερω τι σημασια εχει αυτο τελευταιο, γιατι?
Αυτην την εμπειρια ηθελα να ζησω και την μοιραζομαι. λεπτομερειες ρε παιδια τι να πω?
Πειρασμός....Ομορφο δροσερο σαββατοκυριακο να εχετε....
Πειρασμός....
Με ευχαριστει που περασε ομορφα φιλακια...Άλλη μία συνάντηση μέ τήν αννουλα κύλισε περίφημα για τά δικά μού γούστα πάντα.
Αυτή τη φορά είχαμε φουλ τού γλειψιματος κύριοι, μιλάμε για πίπα, πιπαρα μέ μουλιασμα κανονονικο σε όλα τά μήκη πλάτη πάνω κάτω αριστερά δεξιά, δεν άφησε τίποτα παρανουμενο ειδικά τά δυδιμα είχαν τήν τιμητική τούς.
Ενδιάμεσα μπανάκι μαζι καί καλό σοσιαλ μέ πλάκα καί χαβαλέ πού πέρασε ευχάριστα μία ώρα έως τήν επόμενη φορά.
Περασαμε ολοι ομορφα φιλακια και στους δυο σας....Εξαιρετικη η εμπειρια μας με την Αννα, απλη κοπελα, εχει φυσικη ομορφια, ειναι πολυ θερμη και καυλιαρα, με ενα μουνακι για πολυ γλυψιμο και γαμησι.
Και στο λεσβιακο ειναι αστερακι, της αρεσει πολυ και τα κανει ολα.
Ευχαριστουμε και τα παιδια που μας την προτεινανε.
Σιγουρα θα υπαρξει 2η φορα και θα ειναι και πολυ καλυτερη.
Δεν είσαι ο μόνος...Διαβασα προ ολιγου τις 2 τελεταιες κριτικες για την Αννα . Μονο σε μενα φαινονται καραστημενες;
δηλαδη αμα δεις ποιοι γραφουνε και ποιοι κανουν λαικ και δεις και τις ανταλλαγες των λαικ θα κανεις και τον καταλογο. Τωρα βεββαι υπαρχει κι ο κοιμωμενος (κλωνος???ισως) απ το 18 που μας πλημμυρησε με κριτικες απ το Μαιο του 22!!!!!!Δεν είσαι ο μόνος...
Και λίγα λεςΔιαβασα προ ολιγου τις 2 τελεταιες κριτικες για την Αννα . Μονο σε μενα φαινονται καραστημενες;
οποιος διαφωνεί με την κριτική μου, μπορεί να το γράψει δημόσια!Διαβασα προ ολιγου τις 2 τελεταιες κριτικες για την Αννα . Μονο σε μενα φαινονται καραστημενες;
Αν και δεν έχω παρει την Αννα θεωρώ πως έχεις πιασει τον σωστό σφιγμο. Μετά τον 15αυγουστο έχω σκοπό κι εγώ να παρω την κυρία. Θα γραψω έπειτα κριτική και ευχομαι να συμφωνουμε. Θεωρώ πως θα συμφωνουμε. Πάντως και η Άννα και η Ελενα110 έχουν πολυ παραξενες κριτικές. Έχουν πολυ φανατικό κοινό αλλά κάτι βρωμάει όταν γράφουν για την εμφάνιση. Όταν βλέπεις 2-4 αστέρια από κάποιους και 7-8 από άλλους (ξαναλεω για την εμφάνιση) αυτό είναι καθαρά προμοταρισμα ή αγαπουλιαση.οποιος διαφωνεί με την κριτική μου, μπορεί να το γράψει δημόσια!
ψεύτικες κριτικές δεν έχω γράψει ποτέ!
Και μην το συνεχίζετε γιατί μπορώ να στέίλω στην ίδια πραγματάκια για το ραντεβού μας ως απόδειξη.
Κοίτα δεν σε ξέρω και εννοώ ότι δεν είσαι από τα παλιά μέλη που τα έχω και ,με έχουν παρακολουθήσει, αυτό δεν απαγορεύει όμως να είσαι σωστός και τίμιος ως προς την εκάστοτε κριτική σε κάθε μια κοπέλα.Αν και δεν έχω παρει την Αννα θεωρώ πως έχεις πιασει τον σωστό σφιγμο. Μετά τον 15αυγουστο έχω σκοπό κι εγώ να παρω την κυρία. Θα γραψω έπειτα κριτική και ευχομαι να συμφωνουμε. Θεωρώ πως θα συμφωνουμε. Πάντως και η Άννα και η Ελενα110 έχουν πολυ παραξενες κριτικές. Έχουν πολυ φανατικό κοινό αλλά κάτι βρωμάει όταν γράφουν για την εμφάνιση. Όταν βλέπεις 2-4 αστέρια από κάποιους και 7-8 από άλλους (ξαναλεω για την εμφάνιση) αυτό είναι καθαρά προμοταρισμα ή αγαπουλιαση.
Την Έλενα την έχω παρει και είναι όντως κυρία με Κ κεφάλαιο αλλά από ομορφιά προσωπου χάνει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ καθώς και η ηλικία είναι στα 50 στάνταρ!
Όταν ο Διανοούμενος γράφει κριτικες είναι 100% αλήθεια και όσο μπορω αντικειμενικές.
Ομορφο δροσερο σαββατοκυριακο να εχετε....
Σαν αυτα που στελνεις στους Αντμιν και μπαναρονται συναγωνηστες ;οποιος διαφωνεί με την κριτική μου, μπορεί να το γράψει δημόσια!
ψεύτικες κριτικές δεν έχω γράψει ποτέ!
Και μην το συνεχίζετε γιατί μπορώ να στέίλω στην ίδια πραγματάκια για το ραντεβού μας ως απόδειξη.