Δημητρηςς
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.505
- Πόντοι
- 2.357
Ετσι μαλισταΆμα θέλει να συμμετέχει θα πρέπει πρώτα να τραβήξει τα πλάνα τα δικά μας και μετά μπορεί να κάνει οτι θέλει ???
Ετσι μαλισταΆμα θέλει να συμμετέχει θα πρέπει πρώτα να τραβήξει τα πλάνα τα δικά μας και μετά μπορεί να κάνει οτι θέλει ???
Μάγκα μου η τύπισσα γεμίζει το κρεβάτι... Το μουνί !?Καλησπερα και καλη εβδομαδα με υγεια δημιουργια και πολυ ευτυχια....
εγω της πουλησα της μετοχες μου λες να εκανα μαλακιακαλημερα ειπα δεν θα σας απαντησω , αφου ολοι οι ανωθι , απλα τρεχετε το σιτε και τις διαφημισεις ( και αν ασχολειθω με τραβελια , πρεπει να σας ρωτησω ?) η ειστε εναντιον στα τραβελια ? μονοι σας χανετε πελατες απο το σιτε σας .
Καλησπέρα όμορφη και καυλιάρα γυναίκα.!!!!Καλησπερα και καλη εβδομαδα με υγεια δημιουργια και πολυ ευτυχια....
Γυναικαρα για πολλα γουστα...Καλησπερα και καλη εβδομαδα με υγεια δημιουργια και πολυ ευτυχια....
Με τέτοιο στήσιμο μόνο πόλεμος μπορεί να γίνει.?Καλησπερα και καλο μηνα με υγεια ειρηνη και ανθρωπια...
Στα όπλα.Με τέτοιο στήσιμο μόνο πόλεμος μπορεί να γίνει.?
Απο τα αστερια μου πιπινακι και ιολη
Τι έκανες εκεί ρε αρχηγέ... RespectΑπο τα αστερια μου πιπινακι και ιολη
To grafei η ιδια "Το τηλέφωνο μου είναι 6987569200 Οι υπηρεσίες μου είναι για 1 ώρα 80€ μέχρι 2 εκτονώσεις και περιλαμβάνει ελεύθερο στοματικό, χάδια φιλια, τελείωμα σε σώμα πρόσωπο και στόμα. Πρωκτικό δεν κάνω."Καλησπέρα, πως επικοινωνουμε;
ωραίες φώτο φίλε !!!Απο τα αστερια μου πιπινακι και ιολη
Σε ευχαριστω αλλα βλεποντας το νικ σου εσενα θα σου αρεσουν ενα τσακ περισοτερο?ωραίες φώτο φίλε !!!
ΕυχαριστωΤι έκανες εκεί ρε αρχηγέ... Respect
χαχαχαχ.....σωστός !!! τις έχω τιμήσει και τις 2 δεόντως !!!Σε ευχαριστω αλλα βλεποντας το νικ σου εσενα θα σου αρεσουν ενα τσακ περισοτερο?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ευχαριστω