Jelly Bean
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 53
- Like
- 6.750
- Πόντοι
- 7.636
Καλησπέρα και καλή βραδιά...Καλησπερα και καλο σπογευμα σε ολους σας....
Καλησπέρα και καλή βραδιά...Καλησπερα και καλο σπογευμα σε ολους σας....
Μωρο μου εσυΚαλησπερα και καλο σπογευμα σε ολους σας....
Απολαυστικο και πολλα υποσχομενο θεαμα...Καλησπερα και καλο σπογευμα σε ολους σας....
καλα ολα αυτα που μας λες ..να σε ρωτησω κατι απο οτι ειδα με τραβελια ασχολεισαι εκτος αν πηδας και γυναικες ?? απο την αλλην με ποιον μοιαζειςΚαλημερα , χωρις πολλα λογια και δεν θα απαντησω σε κανενα γιατι ετσι κανουν αυτοι που προωθουν επαγγελματικα με αμοιβες μαλλον .....ΔΕΝ αξιζει τιποτα η ονομαζομενη Αννα Πιπινακι . Οποιος θελεις να ακουσει η συμβουλη μου , για να μην κοροιδευομαστε βρε παιδια !!
Και είσαι το αξιόπιστος σαν προφίλ που θα σε πιστέψουμε ολοιιΚαλημερα , χωρις πολλα λογια και δεν θα απαντησω σε κανενα γιατι ετσι κανουν αυτοι που προωθουν επαγγελματικα με αμοιβες μαλλον .....ΔΕΝ αξιζει τιποτα η ονομαζομενη Αννα Πιπινακι . Οποιος θελεις να ακουσει η συμβουλη μου , για να μην κοροιδευομαστε βρε παιδια !!
Γίνομαι και παραγωγός και σκηνοθέτης και ηθοποιός και η Αννουλα συμπρωταγωνήστρια!!!
Μπα δεν νομίζωΛές ο Big να το γύρισε στα τραβέλια;
γιατι το λες αυτο συναγωνιστη μπορει να ανοιξε τους οριζοντες του να εβαλε φτεραΜπα δεν νομίζω
Τι να σου πω εσυ σαν ποιο παλιό και εμπειρότερο μέλος μπορεί ξέρεις κάτι παραπάνω αλλά η αλήθεια είναι ότι μετά από ερωτική απογοήτευση όλα μπορεί να συμβούνγιατι το λες αυτο συναγωνιστη μπορει να ανοιξε τους οριζοντες του να εβαλε φτερα
Όλο και κάποιος θα θέλει να μας βοηθήσει!!!Την καμερα ποιος θα την κραταει; Εσυ θα εισαι απασχολημενος
Επειδή είμαι και βιτσιόζος, όταν θα έβγαινε η ταινία σε DVD, θα το αγόραζα!!!
Νάζι όλο καυλα.!!! Γυναίκα στη κυριολεξία.?Καλημερα να εχετε μια ομορφη μερα με πολυ χαμογελο....
Την έχεις ξανανεβασει την φωτογραφία, αλλά πάλι είναι καυλα!!!Καλημερα να εχετε μια ομορφη μερα με πολυ χαμογελο....
Ισως να μη μεινει ομως θεατηςΌλο και κάποιος θα θέλει να μας βοηθήσει!!!
Άμα θέλει να συμμετέχει θα πρέπει πρώτα να τραβήξει τα πλάνα τα δικά μας και μετά μπορεί να κάνει οτι θέλει ???Ισως να μη μεινει ομως θεατης
Καλησπερα και καλο σαββατοκυρια με υγεια και ευτυχια....