efialtis1982
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 378
- Πόντοι
- 21
Αυτη η μεση δε μπορει να σπασει;Καλησπερα και καλο Σαββατοκυριακο μωρα μου!!!
Αυτη η μεση δε μπορει να σπασει;Καλησπερα και καλο Σαββατοκυριακο μωρα μου!!!
Βυζάρες!!!Καλησπερα και καλο Σαββατοκυριακο μωρα μου!!!
Καλησπερα και καλο Σαββατοκυριακο μωρα μου!!!
Καλησπέρα, συγνώμη αλλά δεν ξέρω αν και κατά πόσο η Άννα μετά από τόσα χρόνια χρειάζεται προμο από ένα λογαριασμό των 6-7 μνμ.Έχει άλλες 162 κριτικές, μπορείς να κοιτάξεις αυτες(και από ποιο δραστήριους λογαριασμούς) Προσωπικά για να λύσω τυχών απορίες παρακολουθώ διάφορες διασκεδαστικες συζητήσεις αλλά δεν συμμετέχω σε ξεκατινιασματα και κοκορομαχιες γιατί δυστυχώς κάπου εκεί καταλήγουν οι περισσότερες. Καλό βραδυ και συγνώμη αν κούρασα.μιας και μπηκες στον κοπο να μ απαντησεις κοιτα στο συγκεκριμενο νημα ποσες κριτικες αποθεωτικες εχει απο μελη με λιγα μηνυματα ...
αν αυτο δεν ειναι προμο τι ειναι ...?
Πόζα ντιβας... Που εκπέμπει αυτοπεποίθηση ?Καλημερα και καλη εβδομαδα μωρα μου!!!
καλως τον κι ας αργησεΠρόσφατα είδα την (πρώην) Πιπινάκι σε λόμπι ξενοδοχείου. Έχει σπάσει πάρα πολύ το πρόσωπό της με αποτέλεσμα το θέαμα να είναι αποκρουστικό.
Επίσης κάτω από τα (άσχημα κατά τα άλλα) ρούχα , διαγραφόταν κοιλιά (σκεμπές για την ακρίβεια) , συνθέτοντας ένα σκηνικό εξαιρετικά ειδεχθές.
Μπορείτε εύκολα να διαπιστώσετε τα λεγόμενά μου και στις φωτογραφίες με το πρόσωπό της που κυκλοφορούν σωρηδόν στο viber. Όπως πρόσφατα έμαθα (είδες τι μαθαίνει κανείς
στο φοβερό αυτό σαη;;;) δεν είναι και ιδιαίτερα κατακριτέο να κυκλοφορούν στο viber φωτογραφίες με τη φάτσα των κοριτσιών.
Καλή συνέχεια συναγωνιστές!
Και έλεγα κάτι βρώμαγε. Τελικά είναι δυσοσμία του χυλοπιτάκια bigdaddys.Πρόσφατα είδα την (πρώην) Πιπινάκι σε λόμπι ξενοδοχείου. Έχει σπάσει πάρα πολύ το πρόσωπό της με αποτέλεσμα το θέαμα να είναι αποκρουστικό.
Επίσης κάτω από τα (άσχημα κατά τα άλλα) ρούχα , διαγραφόταν κοιλιά (σκεμπές για την ακρίβεια) , συνθέτοντας ένα σκηνικό εξαιρετικά ειδεχθές.
Μπορείτε εύκολα να διαπιστώσετε τα λεγόμενά μου και στις φωτογραφίες με το πρόσωπό της που κυκλοφορούν σωρηδόν στο viber. Όπως πρόσφατα έμαθα (είδες τι μαθαίνει κανείς
στο φοβερό αυτό σαη;;;) δεν είναι και ιδιαίτερα κατακριτέο να κυκλοφορούν στο viber φωτογραφίες με τη φάτσα των κοριτσιών.
Καλή συνέχεια συναγωνιστές!
Η αλήθεια πονάει οδηγέ...Και έλεγα κάτι βρώμαγε. Τελικά είναι δυσοσμία του χυλοπιτάκια bigdaddys.
Πού χάθηκες τόσους μήνες τόσο κάνεις να σκεφτείς να απαντήσεις;Η αλήθεια πονάει οδηγέ...
Τράβα για καμία ταρίφα και αν σου βρωμήσει κάτι μάλλον το πρόσωπο που το αποκαλούν "Σαβούρα" στον χώρο θα είναι.
Τα σέβη μου.
Σου πήρε πολύ ώρα να σκεφτείς αυτή την μαλάκια. Είσαι ντεφορμέ μετά από τόσο καιρό.Υπάρχει και χειρότερο είδος από την ύαινα τύποι.
Σφουγγοκωλάριοι λέγονται...
Ring a bell ;
Τσάμπα πασχιζεις τυπε...Επιπροσθετως σας δηλωνω οτι την Αννα τη συναντησα πριν τρεις τεσσερες βδομαδες και περασα μια χαρα μαζι της. Μαλιστα γυρισε πιο ομορφη απ τις διακοπες. Τωρα τι λεει ο αρχηγος της αγελης κρινετε το απ την ολη του πορεια στο site και τις δηλωσεις κατα το παρελθον. Αυτες που παραδεχεται οτι ο μοναδικος του στοχος ειναι να καταστρεψει την Αννα.
Την ίδια εντύπωση και γω συναγωνιστη. Από τις καλύτερες στην κατηγορία!!!Επιπροσθετως σας δηλωνω οτι την Αννα τη συναντησα πριν τρεις τεσσερες βδομαδες και περασα μια χαρα μαζι της. Μαλιστα γυρισε πιο ομορφη απ τις διακοπες. Τωρα τι λεει ο αρχηγος της αγελης κρινετε το απ την ολη του πορεια στο site και τις δηλωσεις κατα το παρελθον. Αυτες που παραδεχεται οτι ο μοναδικος του στοχος ειναι να καταστρεψει την Αννα.
Ρε καταθλιψακια μην μας τα πρήζεις. Δεν σου αρέσει πήγενε σε κάποια άλλη που σε φτιάχνει. Όλα τα υπόλοιπα που κανείς είναι στοχευμένα και με δόλο και ίσως κατευθυνόμενα από άλλη κοπέλα που σε έχει βάλει.Τσάμπα πασχιζεις τυπε...
Η γκόμενα εδώ και πολύ καιρό δεν βλέπεται.
Γράψε ο,τι παπαντζα θέλεις για να την προμοταρεις. Στάνταρ σου άρχισε την κλάψα όπως κάνει σε όλους.
Το πολύ πολύ να κλάψουν τα λεφτά τους μερικοί νέοι.
Δεν είναι τυχαίο που όλοι όσοι έχουν γράψει χιλιόμετρα την κράζουν...
Ρε καταθλιψακια μην μας τα πρήζεις. Δεν σου αρέσει πήγενε σε κάποια άλλη που σε φτιάχνει. Όλα τα υπόλοιπα που κανείς είναι στοχευμένα και με δόλο και ίσως κατευθυνόμενα από άλλη κοπέλα που σε έχει βάλει.