silver_serfer
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2010
- Like
- 490
- Πόντοι
- 26
Καλημέρα και σε εσένα καυλα!!!Καλημερα και καλη εβδομαδα μωρακια μου!!!
Καλημέρα και σε εσένα καυλα!!!Καλημερα και καλη εβδομαδα μωρακια μου!!!
Καλησπερα μωρο μου!!!!Καλημέρα και σε εσένα καυλα!!!
Ομορφιά!!!Καλημερα και καλη εβδομαδα μωρακια μου!!!
ΑχαααααααΚαλημερα και καλη εβδομαδα μωρακια μου!!!
Φουλ μαύρισμα βλέπω!!!Καλημερα και καλη εβδομαδα μωρακια μου!!!
Αυτή είναι φωτογραφία με ωραία φως,γιατί οι άλλες ήταν λίγο σκοτεινές, απλώς δεν μας δείχνεις τις βυζάρες σου!!!Καλημερα και καλο μηνα μωρα μου με υγεια δυναμη και πολυ ευτυχια!!!
Αληθεια τωρα με τετοια φωτο περιμενεις πελατες? αν ειναι δυνατον...Καλημερα και καλο μηνα μωρα μου με υγεια δυναμη και πολυ ευτυχια!!!
Aν το νυχάκι δεν είναι στην πένα μην το βαφετε καθόλου!Αληθεια τωρα με τετοια φωτο περιμενεις πελατες? αν ειναι δυνατον...
Καλησπερα και καλο απογευμα μωρα
Βυζαρεεεες λεμε!!
δεν μπορω να πιστεψω κριτικες απο προφιλ 2-3 ετων με πολυ λιγα μηνυματα...Καλημέρα, μετά από δυο προσπάθεια να ανεβάσω κριτική, η οποία για άγνωστο λόγο δεν ανέβηκε ποτέ αποφάσισα να την ανεβάσω εδώ...
Τρίτη επαναληπτική δοση
Καλημέρα - καλησπέρα σας, όπως γράφω και στον τίτλο η κριτική γράφεται μετά την τρίτη συνάντηση.Η Άννα είναι το milf της διπλανής πόρτας(πιπινακι δεν το λες) , ένα πολύ συμπαθητικό κορίτσι , με γλυκο πρόσωπο,ωραίο, δυνατό σημείο είναι το πλούσιο στήθος της αν και το κολαρακι της δεν με αφήνει ασυγκίνητο . Με διάθεση και όρεξη επί το έργον ώστε να περάσει και αυτή και ο εκάστοτε "εραστής" της καλά.Στα του αγώνα η πιπα της είναι το ποιο δυνατό της σημείο με εναλλαγές ρυθμού, deep throat, φτυσίματα και περιποίηση της γύρω περιοχής. Στο κρεβάτι είναι μια μικρή μαϊμού , καλά στησίματα , εναλλαγές στάσεων, υπάκουη αλλά όταν καυλωσει παίρνει πρωτοβουλίες , χωρίς μα και μου. Προτείνεται για GFA καταστάσεις με πολλά φιλιά,αν και αντέχει και σε ποιο δυνατούς ρυθμούς που δείχνει να τους απολαμβάνει. Σαν κερασάκι στην τούρτα θα προσθέσω το τελείωμα στο στόμα που για εμένα είναι βασικό προαπαιτουμενο για να περάσω καλά.Καλά να περνάτε και να θυμάστε... Να σέβεστε τα κορίτσια για να σας σέβονται και αυτά.
Συμφωνώ με τα γραφόμενα του Λεό. Το ότι δεν ανεβάζουν όλοι κριτικές αδερφέ ανον, δεν σημαίνει ότι είναι και αγαμητοι...δεν μπορω να πιστεψω κριτικες απο προφιλ 2-3 ετων με πολυ λιγα μηνυματα...
παμε για αλλα ...
μιας και μπηκες στον κοπο να μ απαντησεις κοιτα στο συγκεκριμενο νημα ποσες κριτικες αποθεωτικες εχει απο μελη με λιγα μηνυματα ...Συμφωνώ με τα γραφόμενα του Λεό. Το ότι δεν ανεβάζουν όλοι κριτικές αδερφέ ανον, δεν σημαίνει ότι είναι και αγαμητοι...
Ομορφο συνολο....!!!Καλησπερα και καλο απογευμα μωρουλια μου!!!
Αννούλα ξέχασες να ανέβεις στη μηχανήΚαλησπερα και καλο Σαββατοκυριακο μωρα μου!!!