Panos286
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιαν 2019
- Like
- 244
- Πόντοι
- 21
Ήταν πριν 1 χρόνο για την Άννα πιπινακι. Η ίδια 2 φορές. Πριν αλλάξει μορφή το site.Ούτε μία δε βλέπω από σένα. Σε ποιά καταχώριση;
Ήταν πριν 1 χρόνο για την Άννα πιπινακι. Η ίδια 2 φορές. Πριν αλλάξει μορφή το site.Ούτε μία δε βλέπω από σένα. Σε ποιά καταχώριση;
Στο προηγούμενο μύνημα σου το πρότεινεςΕγώ λέω αυτό που γίνεται. Και όντως η συγκεκριμένη κοπέλα με καλύπτει απόλυτα σε αυτό που ζητάω οπότε δεν έχω και λόγο να ψάξω να βρω κάτι άλλο. Όσο για το τι με κατηγορείς ότι είμαι προμοτορας εγώ δεν είπα σε κανέναν να πάει να κάνει ραντεβού μαζί της ούτε και με ενδιαφέρει στο κάτω-κάτω. Να καταλάβεις το site δεν είναι ζωή μου οπότε δεν με ενδιαφέρει ούτε να γράφω 3.000 μηνύματα ούτε να παίρνω like ούτε να κάνω φίλους το site το χρησιμοποιώ για συγκεκριμένους σκοπούς εξού και η χρησιμότητά του. Τέλος Δεν έχω κανένα λόγο να κάνω αντιπαράθεση μαζί σου δεν ήταν καν πρόθεσή μου εσύ στράβωσες με το παραπάνω σχόλιο μου που είχε πρόθεση χιούμορ.
Εδώ ρε τι λες??? Τι να πω κακός υπάρχουν κάποια προφίλ εδώ μέσαΝαι είδες; Αλλά λέω να ξανά προσπαθήσω μήπως την δεις σου αρέσει και δοκιμάσεις την κοπέλα.
Μήπως την έγραψες με άλλο προφίλ και δεν θυμάσαι καλά;Ήταν πριν 1 χρόνο για την Άννα πιπινακι. Η ίδια 2 φορές. Πριν αλλάξει μορφή το site.
Όχι δεν έχω άλλο προφίλ.Μήπως την έγραψες με άλλο προφίλ και δεν θυμάσαι καλά;
Εσύ πρέπει να μάθεις να μιλάς μόνος σου. Όχι πίσω από άλλους. Είναι ποιο αντρίκιο.Τώρα που σε στρίμωξαν κάνεις χιούμορ.
Έγινε BigΕντάξει αγαπούλη
παιχτη ...Ήταν πριν 1 χρόνο για την Άννα πιπινακι. Η ίδια 2 φορές. Πριν αλλάξει μορφή το site.
Ναι θα δοκιμάσω σε κανονική κριτική να δούμε τι γίνεται και αν δεν. θα γράψω εδώ.παιχτη ...
ολα σου τα μηνυματα ειναι εδω ...
οπτε γραψε μια κριτικη εδω ...
Και όμωςΔεν είμαι αυτός που νομίζεις προμοτοράκο
Εσύ τι ζόρι τραβάς αν είναι προμοτοραςς ?????! Εσύ είσαι κλωνάριΔεν είμαι αυτός που νομίζεις προμοτοράκο
Δεν έχω ούτε το χρόνο αλλά ούτε και την υποχρέωση να το κάνω αυτό. Αλλά εσύ γιατί δεν μπαίνεις με το κανονικό σου user name να θυμηθούμε τα παλιά. Αλλά ξέχασα στο έχουνε χακάρει χαχαχαχα.Εσυ όμως είσαι ο αγαπητικός της βοσκοπούλας. Μάλλον είσαι και αυτός που την παει και στα ραντεβού της.