alpula
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 41
- Like
- 25.587
- Πόντοι
- 17.470
στις Ελένες τίποτα?Χρονια πολλα στους Κωνσταντινους που γιορταζουνε σημερα να ειναι γεροι και δυνατοι......
Στο πηγάδι αυτές?
στις Ελένες τίποτα?Χρονια πολλα στους Κωνσταντινους που γιορταζουνε σημερα να ειναι γεροι και δυνατοι......
ενταξει μωρε το ξεχασε αμεσως εσυ να υπονοησεις κατιστις Ελένες τίποτα?
Στο πηγάδι αυτές?
όχι ρε φίλε γιατί η γιορτή είναι γιορτή, τα υπόλοιπα περασμένα....ενταξει μωρε το ξεχασε αμεσως εσυ να υπονοησεις κατι
α ρε καιταραόχι ρε φίλε γιατί η γιορτή είναι γιορτή, τα υπόλοιπα περασμένα....
έτσι μπράβο, τώρα ίσιωσε!Φυσικα και χρονια στις κοπελες που γιορταζουνε σημερα ...Ελενιτσες να ειστε παντα ευτυχισμενες και δυνατες στην ζωη σας....
η καλυτερη ισσιωνει της τριχες στο λεπτοέτσι μπράβο, τώρα ίσιωσε!
Για μπάνια θα έρθεις???? Δεν έχουμε ιαματικά μόνο πισινεςΔεν βλέπω την ώρα να έρθω Αθήνα!!!!!!
Aαααα.....οχι. Υπαρχει έλλειμμα! Υπαρχουν και οι Κωνσταντινες!!!!!!!!!έτσι μπράβο, τώρα ίσιωσε!
Ωραιο σεναριο...η υπονοια στον καθρεπτη...Με φτιαχνεις!!!!!!!!!!!!!Καλησπερα και καλο Σαββατοκυριακο σε ολα τα μωρα μου!!
Ωραιοοοο.....πιπινησιο ποπουδακι!Καλησπερα και καλη εβδομαδα μωρα μου!!!
Όλα τέλεια Αννούλα! και τα πέδιλα άψογα!!Καλησπερα και καλη εβδομαδα μωρα μου!!!
Με την μικρή εμπειρία που έχω μαζέψει μπορω να πω ότι η Άννα προσφέρει μια από τις καλύτερες πίπες εδώ μέσα. Τα της εμφάνισης είναι πάντα αντικειμενικά αλλά ή προσπαθεία να σε ικανοποιήσει είναι αντικειμενική.
θες να γράψεις και μια πλήρη κριτική τύπε να βοηθήσεις και εμάς????Με την μικρή εμπειρία που έχω μαζέψει μπορω να πω ότι η Άννα προσφέρει μια από τις καλύτερες πίπες εδώ μέσα. Τα της εμφάνισης είναι πάντα υποκειμενική αλλά ή προσπαθεία να σε ικανοποιήσει είναι αντικειμενική.
οι κριτικοί απο το ρεθυμνο ειναι η απο τα χανιαθες να γράψεις και μια πλήρη κριτική τύπε να βοηθήσεις και εμάς????