φίλε daddy πριν από αρκετό καιρό σου είχα πει κάποια πράγματα.
δεν ξέρω ποιος έχει δίκιο και δεν παιζει πλεον ρόλο κατά την άποψή μου.
αυτές οι καταστάσεις είναι απλά να τις αφήνεις πίσω. με αυτό που κάνεις θρέφεις μια φλόγα που μόνο κακό σου κάνει.
σε σένα περισσότερο, στον ψυχισμό σου, ίσως και στους δικούς σου.
πάντως όχι στην κοπέλα (ή τουλάχιστον όχι τόσο πολύ όπως φαίνεται).
ως προς τον πόλεμο που έχεις ανοίξει εδώ μέσα.
διαβάζοντας το νήμα, βλέπω ότι έχει σταματήσει να σου απαντάει.
αν απαντούσε ίσως ήταν αρνητικό για την ίδια. τώρα ουσιαστικά της κάνεις προμόσιον...
άποψή μου άστο. τέτοιες ιστορίες, ότι μαλακίες και να σου γράφουν, γίνονται συχνά. οι περισσότεροι που ασκούν το σπορ πολλά χρόνια και γράφουν εδώ μέσα έχουν ζήσει κάτι παρόμοιο, λιγότερο ή περισσότερο έντονο, με μικρότερο ή μεγαλύτερο υλικό και ψυχικό κόστος.
οπότε μη μασάς από παπαριές του τύπου "είσαι μαλάκας" κλπ.
έκανες ένα κέφι, ένα γούστο, ερωτεύτηκες, επένδυσες ψυχολογικά κάπου και έχασες, είτε από μαλακίες της, είτε από δικές σου, είτε κι από των δύο.
είτε γιατί εξ αρχής σε είδε σαν πορτοφόλι...
ότι και να ισχύει από όλα θα σου πω...ε και?
ο πρώτος είσαι ή ο τελευταίος, η πρώτη είναι ή η τελευταία? (πάντα χωρίς να έχω ιδέα τι έχει παιχτεί).
πήρες τις εμπειρίες σου και πίστεψέ με αν το αφήσεις λίγα χρόνια μετά θα είναι μια ανάμνηση, μια ιστορία για να λες σε κολλητούς. ναι αυτό φίλε...
ακόμα και αν - πέρα από τα οικονομικά - σου έχει κάνει ζημιά σε άλλα πράγματα, συνεχίζοντάς το δεν τα διορθώνεις.
μόνο εσύ χαλιέσαι. θες και μπορείς και γίνεται και νομίζεις ότι έχεις δίκιο και θα αποδειχθεί?
κινήσου νομικά, αν και το θεωρώ μαλακία δεδομένης της ιδιαίτερης σχέσης σας...
σταμάτα φίλε ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΣΟΥ.
ούτε για την κοπέλα, ούτε για το νήμα, ούτε για τίποτα παρά μόνο για την ηρεμία σου...