Κάθε αλήθεια περνάει από τρία στάδια. Πρώτα γελοιοποιείται. Μετά βρίσκει σφοδρή αντίθεση. Και στο τέλος θεωρείται αυτονόητη. Αύτό κάνεις Wizofoz τώρα είμαστε στο β΄στάδιο. Στο τέλος θα είναι αυτονόητη η μίζερη ανοησία της συμπεριφοράς και της ψευτιάς σου. Θυμήσου δεν πιστεύει κανείς τους φλύαρους, ακόμα κι όταν λένε την αλήθεια.
Δεν με ενδιαφέρει αγαπητέ μου να πείσω κανέναν.
Με ενδιαφέρει να γελοιοποιήσω την κλέφτρα σε αυτούς που βλέπουν παραπέρα από τη μύτη τους. Αν ενστικτωδώς τάσσονται υπέρ του θύτη είναι δικό τους το πρόβλημα.
Αν θεωρείς πως τα λεγόμενά μου δεν έχουν ικμάδα αλήθειας και είναι όλα αποκυήματα της φαντασίας μου τότε ανήκεις και εσύ σε αυτούς που δεν βλέπουν πέρα από τη μύτη τους.
Άτομα σαν τον Πάνο, τον Παπαρίδη, Koumanida κτλ, συνήθως είναι χαμηλού επιπέδου που νομίζουν πως είναι μάγκες. Θα τα δεις έξω με τη μάσκα κάτω από τη μύτη (στον Πάνο δεν είναι δύσκολο, ακόμη και οι παιδικές μεγάλες του είναι γιατί είναι 1.50) , να το παίζουν μάγκες και γαμιάδες αλλά στην πραγματικότητα το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι να χλευάζουν με την ασφάλεια του πληκτρολογίου τους και να επαναλαμβάνουν emojis και φράσεις που έχουν μόνιμα στο clipboard τους νομίζοντας πως γίνονται οριακά αστείοι.