O Mitsos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2017
- Κριτικές
- 6
- Like
- 2.465
- Πόντοι
- 726
Καλο μηνα και καλη εβδομαδα σε ολα τα μωρα μου...
IMG-a1580deecb4ed71fc4620ca9b9e46624-V.jpg
ωραία κολάρα η Αννούλα ..
Καλο μηνα και καλη εβδομαδα σε ολα τα μωρα μου...
IMG-a1580deecb4ed71fc4620ca9b9e46624-V.jpg
μιλας εσυ ρε νουμερο για κλωνουςΦυσικά και την εκθειαζα γιατί ήμουν τυφλός και δεν έβλεπα το ποσό σκάρτο άτομο είναι.
Εσύ τι είσαι γλυφτακο;;
Εσύ είσαι χειρότερος χαφιές γιατί την μια σε λένε Panos286, την άλλη kikirikou69 και όποια άλλη Μαλακια σου κατέβει.
Ανέβα σε κάνα σκαμπο για το πιπέρι...
Επίσης σε αντίθεση με εσένα έχουμε και δουλειές μαλακακο.
Σε αφήνω τώρα να γράψεις τις παπαρολογιες σου.
Αύριο συντονισου κατά τις 10. Θα δεις τι φωτό μου έστελνε η πουτανιτσα σου από το ντους του σπιτιού της.
Εξαιτίας σου που δεν το βουλωνεις...συνεχισε. καλά το πας μαλακακο
Σου έχω ξαναπεί εγώ δεν είμαι σαν και σένα εγώ αυτό το προφίλ έχω με αυτό γράφω με αυτό σε γλεντάω.δουλειές δεν φαντάζομαι να έχεις γιατί όλη μέρα στο μπου είσαι δεν προλαβαίνουμε να γράψουμε και τσουπ σαν την πορδή απαντάς όσο για την οικογένεια αρχίζω να πιστεύω ότι ούτε δεν έχεις η σε έχουν παρατήσει γιατί πάλι με αυτό ασχολείσαι με το μπου εννοώ.καλά θα κάνεις και θα ανεβάσεις καμία φωτογραφία γιατί η Άννα ανεβαζει τις ίδιες και τις ίδιες τις έχω βαρεθεί δώσε λίγο ανανέωση στο νήμα της Πού ξέρεις μπορεί και να ανεβάσει και τη δουλειά της. και για να μην κουράζεσαι και το γράφεις συνέχεια δεν θα το βουλώσω θα σε πηγαίνω κόρνα οΠού σε πετυχαίνω και θα σε ξεφτιλιζω.
ΞΑΔΕΛΦΟς ΤΟΥ ΡΕ δεν ντρεπεσαι να χαθεις τρολλαρεις το αγορι μαςΑρχίζω να υποψιάζομαι ότι είσαι ο Χαρδαλιάς. Εσύ είσαι; Κύριε υπουργέ;
Κυριε με τα διαφορετικα ονοματα τυπε κομπλεξικε με ψυχολογια απροσαρμοστου με ελλιπη ιχνος ανθρωπιας κυριε τιμητη των παντων με την μασκα της κοροιδιας να την αλλαζεις οπως σε βολευει υμνητη των παντων ενω εσυ ο ιδιος αλλαζεις την μασκα σου οποτε σε βολευει μας ΚΟΥΡΑΣΕΣ.....Μηπως δεν διαβαζεις τις κριτικες στην πρωτη σελιδα οτι οι κοπελλες δουλευουνε?Γιατι τοτε δεν τα βαζεις με τα γραφεια?Γιατι σαν λιγοψυχος που εισαι ριχνεις τις κακιες σου εκει που σε παιρνει επειδη η κοπελλα απο τις λιγες με σωστη συμπεριφορα στον χωρο σε απορριψε αποφασισες να βγαλεις ολη την εσωτερικη κακια σου ολο το κομπλεξ σου στο προσωπο της.Και πιστεψε με δεν διαφερεις απο τα γουρουνια με ανθρωπινη μορφη που τα τελευταια χρονια κανανε μπουλινγκ στις κοπελλες ειτε αθλητριες ειτε καλιτεχνιδες ειτε σε κοπελλες της διπλανης πορτας....Δηλαδη επιδιωκεις κατι που νομικα τιμωρειτε την χωρις την θεληση της συναψη σχεσης εισαι απαραδεκτος επικινδυνος και αρρωστος στο μυαλο ....
Τα ίδια και τα ίδια μας έπρηξες τα α******.
Α ναι το ξέχασα το είχα αφήσει τον κώλο σου.