Wizofoz
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Αυγ 2020
- Κριτικές
- 2
- Like
- 282
- Πόντοι
- 21
ρε κλαψομουνι ο κωλος σου απο πια κεραια εχει καλυτερο σημα ??? WIND η VODAFONE AXRHSTE εχω δικη μου επιχειρηση που ομως δεν πουλαω θηκουλες για κινητα το μαγαζι στην αχαρνων το εχεις μαζι με τους αλλους τους δικους σου ΚΛΑΨΟΜΟΥΝΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙετσι μονο αμα βγαλω εσενα στο κλαρι θα προοδεύσω ΚΛΑΨΟΜΟΥΝΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙκαλως τον κλαψομουνιιιιιιιιιιι ΠΟΙΟς ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΜΑΛΑΚΑς ΦΑΙΝΕΤΑΙΑπλά μαζί με τον κώλο σου καλό είναι να δείξεις και την φάτσα σου. Μην τυχόν περιμένει κανείς κάνα πιπινάκι και δει την 35αρα.
Υ.Γ. 1 (την φωτό την έχει ποστάρει η ίδια μερικές σελίδες πιο πίσω)
Υ.Γ. 2 (Τάσο είσαι πιο μαλάκας και απο τον Πίθηκα. )
ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΕ ΓΑΜΠΡΟΥΛΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ
ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΕ ΝΤΑΒΑΤΖΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ
Εσυ για να προοδεύσεις θα πρέπει πρώτα να μην είσαι χασομέρης και να μην περιμένεις τα επιδόματα για να φας κανα φακόρυζο.
Κατά τα άλλα συνέχισε να νομίζεις πως είσαι το οτιδήποτε περισσότερο απο τα σκατά που αντιπροσωπεύεις.
Και τώρα συνέχισε να γράφεις τις γνωστές μαλακίες σου νομίζοντας πως με αγγίζουν στο ελάχιστο.
Ρε χασομέρη της κακιάς ώρας....η μόνη επιχείρηση που μπορεί να κρατήσεις είναι να πουλάς τον κώλο σου για 10 ευρώ.
Όσο για το δικό μου μαγαζί ούτε θήκες πουλάει, ούτε στην Αχαρνών είναι. Δεν σημαίνει οτι έχω μαγαζί κοντά στο Τσουλί...ναι?
ΒΛΑΚΑΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ