Bigdaddysss
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Αυγ 2017
- Κριτικές
- 8
- Like
- 826
- Πόντοι
- 366
γιατι ρωτας δεν φαίνεται
Μπάμ κάνει...
γιατι ρωτας δεν φαίνεται
το παραδεχτηκε ποιο πριν...Έχεις καποιο πρόβλημα βλακάκο?
το μονο χαρτι που μπορει να παρει ειναι τουαλεταςτο παραδεχτηκε ποιο πριν...
καψουράκος είναι πήρε χαρτάκι με αριθμό προτεραιότητας...
ακράτεια έχει...?το μονο χαρτι που μπορει να παρει ειναι τουαλετας
το παραδεχτηκε ποιο πριν...
καψουράκος είναι πήρε χαρτάκι με αριθμό προτεραιότητας...
Παρακολουθω καιρο αυτο το νημα σαν επισκεπτης και αποφασισα να γραφτω για να πω και εγω την γνωμη μου .Πιστευω σε εχει πειραξει παρα πολυ αυτη η αποριψη και φαινεται απο τα γραφομενα σου ,με τα λεφτα σου πηδας οποια θελεις ,τωρα αν σου εφαγε πολλα η λεγαμενη μαλλον σε βρηκε πολυ αγαπουληΘα σε παρακαλούσα "αγαπητή¨ πουτάνα να μην χρησιμοποιείς της φωτογραφίες που σε έχω βγάλει εγώ για όφελος σου.
Βάλε τις άλλες που είσαι σαν φακλάνα...
Στω
δεν ξέρω αν είναι θηριοδαμαστής...Α δεν το είδα...με την ευχή μου!
Να ξέρει πως ο πίθηκας δεν είναι κάτι ιδιαίτερο. Τον έχει
δεν ξέρω αν είναι θηριοδαμαστής...
εννοειτε απο το νικ καταλαβαινεις πολλα ;) matsu apo pisoακράτεια έχει...?
Εχεις σκεφθει να ζητησεις πνευματικα δικαιωματα να βγαλεις λιγο την χασουραΘα σε παρακαλούσα "αγαπητή¨ πουτάνα να μην χρησιμοποιείς της φωτογραφίες που σε έχω βγάλει εγώ για όφελος σου.
Βάλε τις άλλες που είσαι σαν φακλάνα...
Στω
Παρακολουθω καιρο αυτο το νημα σαν επισκεπτης και αποφασισα να γραφτω για να πω και εγω την γνωμη μου .Πιστευω σε εχει πειραξει παρα πολυ αυτη η αποριψη και φαινεται απο τα γραφομενα σου ,με τα λεφτα σου πηδας οποια θελεις ,τωρα αν σου εφαγε πολλα η λεγαμενη μαλλον σε βρηκε πολυ αγαπουλη
Εχεις σκεφθει να ζητησεις πνευματικα δικαιωματα να βγαλεις λιγο την χασουρα
Να τα. πλακωσανε και οι αντιζηλεςΕχεις σκεφθει να ζητησεις πνευματικα δικαιωματα να βγαλεις λιγο την χασουρα
Σε λιγες μερες θα σου πω και χρονια πολλα και θα σου στειλω και κολωνια δωρακι απο τον ΧοντοΝα τα. πλακωσανε και οι αντιζηλες
Σηριαλ .........αυριο θα εχουμε την συνεχεια ,ειναι κατι σαν την Λαμψη του φωσκολου εκει που νομιζεις οτι τελειωσε ξεσπουν νεα γεγονοτα:S :S :S :S έχασα επεισόδια! Δεν τα είχανε βρει;;;; Πάμε ξανά δηλαδή;
Κουκλα μου εσυ να την φορας για να μην βρωμαει . Εκτος κι αν αποφάσισες να πλενεσαιΣε λιγες μερες θα σου πω και χρονια πολλα και θα σου στειλω και κολωνια δωρακι απο τον Χοντο
Σηριαλ .........αυριο θα εχουμε την συνεχεια ,ειναι κατι σαν την Λαμψη του φωσκολου εκει που νομιζεις οτι τελειωσε ξεσπουν νεα γεγονοτα
Τοπο στα νιαταΚουκλα μου εσυ να την φορας για να μην βρωμαει . Εκτος κι αν αποφάσισες να πλενεσαι