TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
Ζησε με τις αναμνησεις σου και τον ανεκπληρωτο ερωτα σου εμεις ολοι εδω μεσα σε συμπονεσαμε και ζησαμε μαζι το δραμα σου
Ζησε με τις αναμνησεις σου και τον ανεκπληρωτο ερωτα σου εμεις ολοι εδω μεσα σε συμπονεσαμε και ζησαμε μαζι το δραμα σου
Καλως τον μαιντα
Καλως τον μαιντανο του site και ενιωθα μια φαγουρα......
δεν αγορακια ;) αλλα γιατι οχι εαν πληρωνεις καλα κανω και ψυχικοΚαλως τον μαινταΚαλως τον μαιντανο του site και ενιωθα μια φαγουρα......
Ξερω ξερω εσυ μονο μαμπιτισες που δεν ρχουν στον ηλιο μοιρα και τις κανεις θεες για να τσιμπισουν θυματακια....δεν αγορακια ;) αλλα γιατι οχι εαν πληρωνεις καλα κανω και ψυχικο
Ξερω ξερω εσυ μονο μαμπιτισες που δεν ρχουν στον ηλιο μοιρα και τις κανεις θεες για να τσιμπισουν θυματακια....
Συν των αλλων πρεπει να εισαι κσι τελειως αγραμματος απο τον τροπο απαντησης σου ,γιατι οτι εισαι χονδρος οτι βρωμας ιδρωτιλα κλπ το εχουν γραψει αλλοι συναγωνιστες κατα καιρους
ποιοι ειναι αυτοι γιατι εγω δεν παω με αντρες εκτος εαν δεν θυμαμαι να καποιονΣυν των αλλων πρεπει να εισαι κσι τελειως αγραμματος απο τον τροπο απαντησης σου ,γιατι οτι εισαι χονδρος οτι βρωμας ιδρωτιλα κλπ το εχουν γραψει αλλοι συναγωνιστες κατα καιρους
Πάντως το πέλμα της είναι ωραίο.
Τα υπόλοιπα μου είναι αδιάφορα.
Εχω δει πολύ καλύτερους κώλους.
Προσωπική άποψη βέβαια.
Υπερτιμημένη μετριότητα, που ξέρει όμως να πουλά καλά το παραμύθι του "ξεχωριστού πελάτη" στους αφελείς.
ε και εσύ μυγιάγγιχτος είσαι ας τον έστελνες για μπάνιο...Συν των αλλων πρεπει να εισαι κσι τελειως αγραμματος απο τον τροπο απαντησης σου ,γιατι οτι εισαι χονδρος οτι βρωμας ιδρωτιλα κλπ το εχουν γραψει αλλοι συναγωνιστες κατα καιρους
Υπερτιμημένη μετριότητα, που ξέρει όμως να πουλά καλά το παραμύθι του "ξεχωριστού πελάτη" στους αφελείς.
Φίλε Saint,
Ολες οι γυναίκες πουλάνε το παραμύθι τους.
Άλλη σου λέει τι ωραία γραβάτα έχεις, άλλη τι ωραίο καυλί έχεις και εμείς οι άνδρες καμαρώνουμε σαν τα παγώνια ... μέχρι να βρεθεί το επόμενο θύμα.
Το να κάνουμε ένα δωράκι ή να βοηθήσουμε μια γυναίκα είναι όμορφο και ευγενικό αλλά όταν νοιώσεις εκμετάλλευση παίρνεις το καπελάκι σου και αποχωρείς ήσυχα και με αξιοπρέπεια !!!
Σήκωσε το γαμημενο..........Έχω ανεβάσει κριτική για την Άννα 2 φορές. Ακόμα δεν την έχω δει. Αν μπορούν οι Διαχειριστές να βοηθήσουν. Αλλιώς να την γράψω εδώ. Ευχαριστώ.
Έχω ανεβάσει κριτική για την Άννα 2 φορές. Ακόμα δεν την έχω δει. Αν μπορούν οι Διαχειριστές να βοηθήσουν. Αλλιώς να την γράψω εδώ. Ευχαριστώ.
Χαίρομαι που υπαρχουν κι αλλοι συμπαθούντες την Άννα. Και καλά θα κάνουμε να την στηρίξουμε σ' αυτήν την ανίερη επίθεση αυτής της συμμορίας των υαινών! Αυτό το διαρκές και ανελέητο μπόουλινγκ. Βέβαια νομίζω υπερβολικό το δέκα σε όλα. Αλλά το εκλαμβάνω ως εμψυχωτική έκφραση. Καλό θα είναι να βελτιώνεται πρώτα για αυτήν. Όσο για το διπλό με τη Ζωη. Πλάκα έκανα.μαλιστα, μου την ειπατε ευγενικα. τελος παντων. δεν δινω μεγαλη σημασια πλεον στα 49 μου σε γνωμες, μου αρκει η δικη μου.
λοιπον χωρις φανφαρες και τυμπανοκρουσιες για τα δικα μου δεδομενα η Αννα παιρνει 10 σε ολα της για αυτο που κανει. την συναντησα 1η φορα το 2017, 2η φορα το 2018 και 3η φορα πριν λιγες μερες. δεν διαπληκτιζομαι με κανεναν, οποιος θελει παει, οποιος δεν θελει προσπερναει.
φυσικα εχω κι αλλες επιλογες απο τις γνωστες της σελιδας εδω που επισκεπτομαι περιστασιακα.
αλλωστε εχω τα Τυχερα μου εκτος πληρωμενου ερωτα οποτε ολα καλα.
να περνατε ολοι και ολοι μας καλα παιδια.
η ζωη ειναι μικρη για βασανα.
ΥΓ-Αννα μου το γραφω και εδω για την βελτιωμενη σου εμφανιση. πιο κυριλε ντυσιμο (της παει πολυ) και λιγα κιλακια που εβαλε λογω καραντινας (κι εδω ταιριαξαν πολυ ομορφα)