You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Άννα Ντιμιτρίεβιτς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Mark84
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 180
- Εμφανίσεις 27K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Επισκέπτης
Ακριβώς, επειδή η θρησκεία είναι κάτι το παντελώς ηλίθιο, καλό είναι να μάθεις τα παιδιά σου από μικρά να είναι ορθολογιστές, όχι να έρχονται να σε ρωτούν διευκρίνηση των ανουσιοτήτων που προκύπτουν από τα θρησκευτικά/θεολογικά διδάγματα κι εσύ να πρέπει να τους απαντήσεις βασισμένος στο χριστιανικό κύρηγμα.η θρησκεία είναι το πιο ηλίθιο πράγμα για να κάνεις την επανάστασή σου.
το 90% που την απαρτίζουν είναι κάτι βλάκες κατσίβελοι με IQ μικρότερο και από της βέλβης και της σίλβας μαζί
αν θέλει τα παιδιά της να ξεχωρίζουν ας το κάνει για κάτι για το οποίο λίγοι διακρίνονται, ήθος, κύρος, τιμή, αξιοπρέπεια.
βέβαια εδώ ο κόσμος καίγεται και το μουνί χτενίζεται.
sarouman
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 69
- Like
- 535
- Πόντοι
- 7.125
Κοιτα δικαίωμα σου να μην πιστεύεις, και να διδάξεις το παιδί σου - μεταξύ των άλλων - και τα δικά σου πιστεύω (άλλωστε ο γονιός πρέπει να διαπαιδαγωγεί).
Για μένα η θρησκεία (όχι μόνο η χριστιανική, αλλα όλες) δεν είναι "ηλίθιο πράγμα", αλλά αποτελεί στοιχείο κοινωικής συνοχής (όπως και η οικογένεια).
Και σέβομαι τα πιστεύω του άλλου (χωρίς διάθεση να τα εξευτελίζω για να προβάλλω και καλά μια culture διαθεση..όπως πολλοί προσπαθούν εδω μεσα).
Εγώ θυμαμαι στο σχολειο, εκτός απο θρησκευτικά κάναμε και θρησκειολογία. Ουτε το βρίσκω κακο να μαθαινεις θρησκευτικά (εδώ μαθαίνου τα παιδια΄ένα σωρό ιστορικές ανακρίβειες και τα φορτώνουν με άνα σωρό άχρηστες γνωσεις σε φυσική μαθηματικά γλώσσα ...χωρίς να υπαρχει πρόγραμμα επαγγελματικού προσανατολισμού).
Τα θρησκευτικά διδάσκονται επειδή είναι η επικρατούσα θρησκεία, όπως αναφέρεται και στο Σύνταγμα.
Οσο για τη Δημητρίεβιτς νομίζω στην πατρίδα της δε θα μπορούσε να εκφράσει τόσο εύκολα τέτοιες απόψεις πριν μερικά χρόνια. Οπότε ας μη μας κάνει υποδείξεις αν θα πρέπει να ισχύσει η βάπτιση ή οχι...
Για μένα η θρησκεία (όχι μόνο η χριστιανική, αλλα όλες) δεν είναι "ηλίθιο πράγμα", αλλά αποτελεί στοιχείο κοινωικής συνοχής (όπως και η οικογένεια).
Και σέβομαι τα πιστεύω του άλλου (χωρίς διάθεση να τα εξευτελίζω για να προβάλλω και καλά μια culture διαθεση..όπως πολλοί προσπαθούν εδω μεσα).
Εγώ θυμαμαι στο σχολειο, εκτός απο θρησκευτικά κάναμε και θρησκειολογία. Ουτε το βρίσκω κακο να μαθαινεις θρησκευτικά (εδώ μαθαίνου τα παιδια΄ένα σωρό ιστορικές ανακρίβειες και τα φορτώνουν με άνα σωρό άχρηστες γνωσεις σε φυσική μαθηματικά γλώσσα ...χωρίς να υπαρχει πρόγραμμα επαγγελματικού προσανατολισμού).
Τα θρησκευτικά διδάσκονται επειδή είναι η επικρατούσα θρησκεία, όπως αναφέρεται και στο Σύνταγμα.
Οσο για τη Δημητρίεβιτς νομίζω στην πατρίδα της δε θα μπορούσε να εκφράσει τόσο εύκολα τέτοιες απόψεις πριν μερικά χρόνια. Οπότε ας μη μας κάνει υποδείξεις αν θα πρέπει να ισχύσει η βάπτιση ή οχι...
Επισκέπτης
Μα εφόσον μπορείς να αποφύγεις μία από αυτές τις συνέπειες, τότε γιατί να μην βαπτίσεις το παιδί σου μουσουλμάνο δεν καταλαβαίνω. Εφόσον δέχεσαι ότι προκειμένου να μην έχει πρόβλημα στην ελληνική κοινωνία καλό είναι να το βαπτίσεις χριστιανό.Είναι διαφορετικό. Οταν αλλάζεις μια χώρα, για συγκεκριμένο λόγο, δέχεσαι κάποιες συνέπειες.
Είναι λιγότερο παράλογη από τις υπόλοιπες δηλαδή;Να δεις στα μουσουλμανικά κράτη τι προοδευτικότητες σηκώνουν. Η χριστιανική είναι από τις πιο ανεκτικές θρησκείες.. (είτε το θέλουμε είτε όχι)
Άσε, που δεν φταίει τόσο η θρησκεία τους, όσο το γεγονός πως κοινωνικοπολιτικά και μορφωτικά έχουν μείνει στην εποχή του μεσαίωνα, τότε που και οι χριστιανοί κάναν τα ίδια. Εμείς όμως εξελιχθήκαμε επειδή καταφέραμε να ξεκόψουμε λίγο από τις θρησκευτικές διδαχές.
Δηλαδή όποιος είναι άθεος/άθρησκος και δεν θέλει να βαπτιστεί το παιδί του, επειδή δεν το σκέφτεται καν όπως δεν σκέφτεται την περιτομή φερ' ειπείν, πάει να πει ότι θέλει να προβάλει culture προσωπικότητα;Ενταξει την εν λογω κυρία μάλλον δεν την ενδιαφέρει γιατί θέλει να προβάλλει και καλα culture προσωπικότητα (τα αρχίδια μου τα δυο λέω εγώ...)
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.277
- Πόντοι
- 8.006
Απολυτως σωστος.η θρησκεία είναι το πιο ηλίθιο πράγμα για να κάνεις την επανάστασή σου.
το 90% που την απαρτίζουν είναι κάτι βλάκες κατσίβελοι με IQ μικρότερο και από της βέλβης και της σίλβας μαζί
αν θέλει τα παιδιά της να ξεχωρίζουν ας το κάνει για κάτι για το οποίο λίγοι διακρίνονται, ήθος, κύρος, τιμή, αξιοπρέπεια.
βέβαια εδώ ο κόσμος καίγεται και το μουνί χτενίζεται.
Σε μια εποχη που ουσιαστικα κανενας δεν ασχολειται με τη θρησκεια, ειτε πιστευει, ειτε οχι, ειναι το πιο ακυρο πεδιο για επαναστασεις.
Μου θυμιζει επισης, ενα πυροβολημενο ζευγαρι στις ΗΠΑ, που λεει δεν θα πουν στο παιδι τους αν ειναι αγορι ή κοριτσι, ώστε να διαπιστωσει μονο του με τα χρονια αν εχει αρσενική ή θηλυκη πλευρα, ώστε να μην το....κατευθυνουν καταπιεστικα προς μια απο τις δύο πλευρες.
Ε ρε παλαβομαρες.
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.277
- Πόντοι
- 8.006
Εσενα που σε βαφτισαν οι δικοι σου, σε απετρεψε απο το να κανεις μια ελευθερη επιλογη?Μην συγχέεις διαφορετικές καταστάσεις.
Αυτήν απλά την έπιασε το φεμινιστικό της λόγω της χειραφέτησης της γυναίκας που ανάθεμά με αν ξέρει τι σημαίνει πραγματικά και ήθελε να κάνει το κομμάτι της, ενώ από την άλλη μιλούμε για μια στάση ζωής απέναντι στην παντελή έλλειψη ορθολογισμού που διέπει τις θρησκείες και δη τη χριστιανική.
Μην εξισώνουμε τα πάντα.
Εγώ φερ' ειπείν δεν πιστεύω. Θεωρώ τη θρησκεία μια ανόητη ιστοριούλα που δηλητηριάζει την κοινωνία.
Εφόσον δεν πιστεύω κι ας θεωρήσουμε ότι δεν πιστεύει ούτε η γυναίκα μου, να πάμε σόνι και καλά εκκλησία να κάνουμε το σταυρό μας, να δεχθούμε και να δώσουμε ευχές νιώθουμε ότι δεν ισχύουν και να βουτήξουμε το παιδί μας στην κολυμβήθρα τρεις φορές, μόνο και μόνο για να το μπάσουμε στα κοινωνικά δρώμενα;
Τι θα διδάξουμε το παιδί μας κατ' αυτόν τον τρόπο; Ότι πίστευε ό,τι θες αλλά μην το βγάζεις παραέξω επειδή είναι ντροπή;
Άσε που θα φανώ ψεύτης και υποκριτής. Καθώς δεν κρύβω από κανέναν ότι δεν πιστεύω, δεν θα είναι άκρως προκλητικό να πάω να βαφτίσω το παιδί μου;
Εγω πιστευω οτι αν ΔΕΝ σε ειχαν βαφτισει, σημερα θα ησουνα ο πιο μεγαλος ταλιμπαν χριστιανος και θα τους κατηγορουσες κιολας.
Απο αντιδραση. Την ιδια που εχεις και τωρα, επειδη σε βαφτισαν χωρις τη θεληση σου, αλλά απο την αναποδη.
Κοινώς ειναι να το εχει η κουτρα μας να μας φταινε ολα.
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.277
- Πόντοι
- 8.006
Εγω παντως το ληγω εδω, ειμαστε προφανως οφφ-τοπικ.παλι φιτιλιες εβαλε ο σαρου με το λινκ για το παιδι της αννουλας.
Αλλά ηθελα να υπογραμμισω οτι ο ασφαλεστερος τροπος να με ξενερωσει μια γυναικα, οσο ομορφη κι οσο γαμάτη κι αν ειναι, ειναι να με αρχισει στα φεμινιστικά και τα προοδευτικά.
εγω που ειμαι παραδοσιακο γκομενακι σ'αρεσω δηλαδη ε?Εγω παντως το ληγω εδω, ειμαστε προφανως οφφ-τοπικ.
Αλλά ηθελα να υπογραμμισω οτι ο ασφαλεστερος τροπος να με ξενερωσει μια γυναικα, οσο ομορφη κι οσο γαμάτη κι αν ειναι, ειναι να με αρχισει στα φεμινιστικά και τα προοδευτικά.
sarouman
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 69
- Like
- 535
- Πόντοι
- 7.125
Το βρίσκω υπερβολικά απρεπές να χαρακτηρίζεται "ηλιθιότητα ή χαζομάρα" μια θρησκεια. Και γιατί να διδάσκεται τότε ας πούμε οι διδαχές του Σωκράτη ή νόμοι του Νεύτωνα στο σχολείο και όχι του Χριστού ή του Βούδα?
Θα μου πείτε τότε ας το κάννουμε μάθημα επιλογής.
Τότε ας τα κάνουμε όλα επιλογής!
Και τα μαθηματικά, και τη φυσική, και τη γλώσσα και όλα. Εφόσον τα παιδιά είναι (είναι άραγε?) σε θεση να επιλέξουν.
Ας τους δίνουμε δυνατότητα επιλογής και σε άλλα πράγματα τότε..οχι μόνο σε θρησκευτικά. Ας τους δώσουμε δικαίωμα ψήφου. Και πότε θεωρείται μεγάλο ένα παιδι? Στα 17 παρά πέντε ή στα 18 και 5? Στα 10? Στα 30?
Βλέπετε οτι ανοίγουμε το κουτί της πανδώρας έτσι.
Γιαυτό μιλησα για στοιχεία κοινωνικης συνοχής, και να υπάρχει ισορροπία.
Αλλο να έρχεσαι σαν Δημητρίεβιτς σε ελληνικό σχολείο και άλλο ως Ευθυμιάδης. Επομένως πριν το παίξουμε επαναστάτες και προοδευτικοί ας τα ζυγίζουμε όλα. Αν θέλουμε έστω και λίγο το καλό των παιδιών..
Και τα μαθηματικά, και τη φυσική, και τη γλώσσα και όλα. Εφόσον τα παιδιά είναι (είναι άραγε?) σε θεση να επιλέξουν.
Ας τους δίνουμε δυνατότητα επιλογής και σε άλλα πράγματα τότε..οχι μόνο σε θρησκευτικά. Ας τους δώσουμε δικαίωμα ψήφου. Και πότε θεωρείται μεγάλο ένα παιδι? Στα 17 παρά πέντε ή στα 18 και 5? Στα 10? Στα 30?
Αλλο να έρχεσαι σαν Δημητρίεβιτς σε ελληνικό σχολείο και άλλο ως Ευθυμιάδης. Επομένως πριν το παίξουμε επαναστάτες και προοδευτικοί ας τα ζυγίζουμε όλα. Αν θέλουμε έστω και λίγο το καλό των παιδιών..
str81977
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
αρα ουτε κουγκαρ ουτε μιλφ ειναι
γιατι ουτε με μικρους βγαινει
εναν μεγαλο ειχε και τον εχει χωρισει τωρα νομιζω
Είπαμε ότι και οι δύο όροι είχαν άλλη σημασία αρχικά αλλά επειδή στην πράξη αφορούσαν κατά κανόνα γυναίκες άνω των 35 και κάτων των 50, χρησιμοποιούνται για κάθε γυναίκα της αυτής ηλιακής ομάδας...
Για να το πω αλλιώς, και μια 20χρονη μπορεί να έχει παιδί αλλά δεν τη λες μιλφ και μια 25άρα μπορεί να τα έχει με έναν δεκαοκτάχρονο αλλά δεν τη λες κούγκαρ.
Εσενα που σε βαφτισαν οι δικοι σου, σε απετρεψε απο το να κανεις μια ελευθερη επιλογη?
Εγω πιστευω οτι αν ΔΕΝ σε ειχαν βαφτισει, σημερα θα ησουνα ο πιο μεγαλος ταλιμπαν χριστιανος και θα τους κατηγορουσες κιολας.
Απο αντιδραση. Την ιδια που εχεις και τωρα, επειδη σε βαφτισαν χωρις τη θεληση σου, αλλά απο την αναποδη.
Άλεξ, είτε το θέλουμε είτε όχι, η θρησκευτική διαπαιδαγώγηση είναι θέμα πρωτίστως των γονιών. Αν δεν πιστευουν σε γιαχβέδες και συναφή, δε νομίζω ότι είναι σωστό να βαφτίσουν το παιδί τους μόνο και μόνο για να μη στιγματιστεί...
Και παρόλο που την πρώτη φορά που γνώρισα ... αβάπτιστη μου έκανε κάπως, το ξεπέρασα και εστίασα στο τί είναι η τύπισσα, όχι στην επιλογή που (δεν) έκαναν ολι γονείς της πριν 20 χρόνια...
Επισκέπτης
Καλώς μέχρι εδώ. Άρα όταν έρθει το παιδί σου σπίτι και σου πει ότι σήμερα στο σχολείο γνώρισε το δικό μου παιδί και ότι είναι βλάκας και κακό παιδί επειδή δεν πιστεύει στο Χριστό, τι θα του πεις; Ή μήπως δεν πρόκειται να πει τίποτα επειδή θα το έχεις διαπαιδαγωγήσει έτσι ούτως ώστε να μην δίνει σημασία και να μην κρίνει τους ανθρώπους απ' αυτά τα χαρακτηριστικά;Κοιτα δικαίωμα σου να μην πιστεύεις, και να διδάξεις το παιδί σου - μεταξύ των άλλων - και τα δικά σου πιστεύω (άλλωστε ο γονιός πρέπει να διαπαιδαγωγεί).
Με τη διαφορά ότι η οικογένεια στηρίζεται σε κάτι υπαρκτό και ορθολογιστικό πολλές φορές, όπως το ότι είναι εκολότερο να ανοίξεις σπίτι όντας δύο αντί ένας επειδή μοιράζονται τα έξοδα και μεγαλώνεις ευκολότερα τα παιδιά σου, ενώ η θρησκεία σε κάτι το άϋλο, το υπερφυσικό και γενικά παράλογο. Δεν είναι τυχαίο ότι στον παραλογισμό της θρησκείας και στην επιρροή που προξενεί στις μάζες αυτός ο παραλογισμός, στηρίχθηκαν ηγέτες και ηγέτες πράττωντας τα μεγαλύτερα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.Για μένα η θρησκεία (όχι μόνο η χριστιανική, αλλα όλες) δεν είναι "ηλίθιο πράγμα", αλλά αποτελεί στοιχείο κοινωικής συνοχής (όπως και η οικογένεια).
Η κοινωνία πρέπει να δένεται με γήινα και ανθρώπινα δεσμά, όπως είναι το σύνταγμα, οι δίκαιοι νόμοι, η γλώσσα και η σωστή διδαχή της ιστορίας. Όχι μέσω των θρησκειών.
Δεν εννόησα κάτι άλλο, αλοίμονο. Συζήτηση κάνουμε απλώς επειδή διαφωνούμε. Μορφωμένοι και πολιτισμένοι άνθρωποι είμαστε και οι δύο.Και σέβομαι τα πιστεύω του άλλου (χωρίς διάθεση να τα εξευτελίζω για να προβάλλω και καλά μια culture διαθεση..όπως πολλοί προσπαθούν εδω μεσα).
Το γεγονός ότι μαθαίνουν ιστορικές ανακρίβειες και πιθανές άχρηστες λεπτομέρειες από τον κόσμο των μαθηματικών, δεν διορθώνεται διδάσκοντάς τα θρησκευτικά.Εγώ θυμαμαι στο σχολειο, εκτός απο θρησκευτικά κάναμε και θρησκειολογία. Ουτε το βρίσκω κακο να μαθαινεις θρησκευτικά (εδώ μαθαίνου τα παιδια΄ένα σωρό ιστορικές ανακρίβειες και τα φορτώνουν με άνα σωρό άχρηστες γνωσεις σε φυσική μαθηματικά γλώσσα ...χωρίς να υπαρχει πρόγραμμα επαγγελματικού προσανατολισμού).
Μέσα στην ευρύτερη μόρφωση, καλό είναι να διδάσκονται και θρησκειολογία συμφωνώ. Ώστε να μάθουν ποιες θρησκείες υπάρχουν, ποιοι λαοί τις ακολουθούν και γιατί γίνεται όλο αυτό. Να διδαχθούν δηλαδή πληροφορίες για τη θρησκεία ως φαινόμενο.
Από 'κει και πέρα αν θέλουν οι γονείς να μάθουν θρησκευτικά με την έννοια που τα μάθαμε εμείς στο σχολείο, ας τα στείλουν στο κατηχητικό.
Αυτό δικαιολογεί το γιατί δεν διδάσκονται και άλλες θρησκείες, όχι το ότι πρέπει να διδάσκεται η χριστιανική ως μέρος της ορθολογιστικής γνώσης που οφείλει να παρέχει το σχολείο.Τα θρησκευτικά διδάσκονται επειδή είναι η επικρατούσα θρησκεία, όπως αναφέρεται και στο Σύνταγμα.
Δηλαδή να μην χρησιμοποιήσει την ελευθερία του λόγου που ευτυχώς βρήκε στην πατρίδα μας;Οσο για τη Δημητρίεβιτς νομίζω στην πατρίδα της δε θα μπορούσε να εκφράσει τόσο εύκολα τέτοιες απόψεις πριν μερικά χρόνια. Οπότε ας μη μας κάνει υποδείξεις αν θα πρέπει να ισχύσει η βάπτιση ή οχι...
ειδα φως και μπηκα!Και επειδη έχετε δίκιο, είμαστε όντως off topic το τελειώνω εδώ. Σορρυ.
Εδώ είναι thread για κρυφοαυνάνες ματάκηδες.. (ψιλοματάκηδες όλοι είμαστε)
Αλήθεια σιλβα εσύ τι κάνεις εδώ? Μπαίνεις και εδώ????
Επισκέπτης
Δεν μου φταίνε όλα τύπε. Με ενοχλούν οι παγιωμένες απόψεις που δεν βασίζονται σε ορθολογιστικά κριτήρια, αλλά εξυπηρετούν την ανασφάλεια και την άγνοια του κόσμου, όπως οι θρησκείες και τα ζώδια.Εσενα που σε βαφτισαν οι δικοι σου, σε απετρεψε απο το να κανεις μια ελευθερη επιλογη?
Αν δεν με βάφτιζαν οι γονείς μου, σήμερα θα τους είχα σε ακόμη μεγαλύτερη εκτίμηση απ' αυτήν που τους έχω.
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.459
- Πόντοι
- 25.467
Το βρίσκω υπερβολικά απρεπές να χαρακτηρίζεται "ηλιθιότητα ή χαζομάρα" μια θρησκεια. Και γιατί να διδάσκεται τότε ας πούμε οι διδαχές του Σωκράτη ή νόμοι του Νεύτωνα στο σχολείο και όχι του Χριστού ή του Βούδα?
Επιτρέψτε μου να σας επισημάνω ότι πρόκειται περί επιστημών και όχι περί θεμάτων πίστης.
Κατά τα άλλα και εγώ βρίσκω απρεπές, το να χλευάζεις κάποιον για θέματα πίστεως.
Επισκέπτης
Άει γεια σου, μίλησες όπως οφείλουν να μιλούν οι πραγματικοί άγιοιΕπιτρέψτε μου να σας επισημάνω ότι πρόκειται περί επιστημών και όχι περί θεμάτων πίστης.
Κατά τα άλλα και εγώ βρίσκω απρεπές, το να χλευάζεις κάποιον για θέματα πίστεως.
sarouman
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 69
- Like
- 535
- Πόντοι
- 7.125
Με τη διαφορά ότι η οικογένεια στηρίζεται σε κάτι υπαρκτό και ορθολογιστικό πολλές φορές, όπως το ότι είναι εκολότερο να ανοίξεις σπίτι όντας δύο αντί ένας επειδή μοιράζονται τα έξοδα και μεγαλώνεις ευκολότερα τα παιδιά σου, ενώ η θρησκεία σε κάτι το άϋλο, το υπερφυσικό και γενικά παράλογο. Δεν είναι τυχαίο ότι στον παραλογισμό της θρησκείας και στην επιρροή που προξενεί στις μάζες αυτός ο παραλογισμός, στηρίχθηκαν ηγέτες και ηγέτες πράττωντας τα μεγαλύτερα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.
Εδώ θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω. Η θρησκεία στηρίζεται πέρα απο αυτο καθεαυτό το κομμάτι της διδαχής και σε στοιχεία παράδοσης, εθίμων κλπ τα οποία αποτελούν στοιχεία οικογενειακής και κατ'επέκταση κοινωνικής συνοχής.
Στο όνομα (πρόσεξε στο όνομα και μόνο) της θρησκείας έχουν γίνει φοβερά εγκλήματα..(και θα γίνονται)
Προκαλεί επιρροή επειδή εύκολα γίνεται μέσο έλξης σε λάθος χέρια.
Ας μη συγχέουμε όμως τη θρησκεία με το εκτελεστικό κομμάτι της.. (οπου εκει εύκολα βρίσκεις αδυναμίες και δε θα μπορέσω να διαφωνήσω)
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.459
- Πόντοι
- 25.467
Επιτρέψτε μου να σας επισημάνω ότι πρόκειται περί επιστημών και όχι περί θεμάτων πίστης.
Έντιτ.
Και για να προλάβω όποιους επίδοξους...
Επιστήμη είναι η θεολογία (η οποία οφείλει να ασχολείται με όλες τις γνωστές θρησκείες και όχι μόνο με τον Χριστιανισμό).
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 2K