η αννα.Η Ντιμιτριεβιτς ή η Λεχου?
δεν ξερω μοτ φαινεται αχρωμη εντελως.
η αννα.Η Ντιμιτριεβιτς ή η Λεχου?
Αδιαφορη.
η αννα.
ναι δεν αντιλεγω.Τι να σας πώ... Τόσο αδιάφορη και άχρωμη, που όταν μπήκε στο πλατώ όλα τα αρσενικά άρρενα, αναρίγησαν.
Εχει βεβαια ενα περιεργο στυλακι.η αννα.
βασικα σε εκεινη τη σειρα που επαιζε αυτην που ξελογιασε τον πολιτικο τιητανδενθυμαμαι. επαιζε αθλια.Εχει βεβαια ενα περιεργο στυλακι.
Ισως λιγο εκφοβιστικό.
Αλλά οχι και αχρωμη.
σαν ηθοποιο την κρινουμε η σαν γκομενα;;βασικα σε εκεινη τη σειρα που επαιζε αυτην που ξελογιασε τον πολιτικο τιητανδενθυμαμαι. επαιζε αθλια.
ΑΘΛΙΑ.
βασικα σε εκεινη τη σειρα που επαιζε αυτην που ξελογιασε τον πολιτικο τιητανδενθυμαμαι. επαιζε αθλια.
ΑΘΛΙΑ.
εμενα με ξενερωσε εκει σαν ηθοποιος αλλα και σαν γκομενα δεν με εχει ενθουσιασει.σαν ηθοποιο την κρινουμε η σαν γκομενα;;
περι ορεξεως..εμενα με ξενερωσε εκει σαν ηθοποιος αλλα και σαν γκομενα δεν με εχει ενθουσιασει.
αλλα ειπαμε γουστο και ειναι υποκειμενικο μην λυσατε.
Θελει λεει να επιλεξει ελευθερα το παιδι της μονο του.Ολες προοδευτικές γίνανε...
Εμας που μας βαπτίσανε δηλαδη τι πάθαμε? >
Ασταδιαλα συγχιστηκα τώρα πολύ όμως! Κρίμα και μου άρεσε...
Της εύχομαι να μην του σηκώνεται του Θανασακη...
Χρεώσαμε τους γονείς μας χωρίς λόγο και δώσαμε χαρά στις αγάμητες ελεηνίδες να χαζεύουν στο τσάμπα το πουλάκι μας...Ολες προοδευτικές γίνανε...
Εμας που μας βαπτίσανε δηλαδη τι πάθαμε? >
Εγώ είμαι άθρησκος τύπε. Πρέπει σόνι και καλά δηλαδή να βαφτίσω το παιδί μου επειδή θα μεγαλώσει σε μια κοινωνία όπου οι περισσότεροι δηλώνουν χριστιανοί;Θελει λεει να επιλεξει ελευθερα το παιδι της μονο του.
Ναι, φοβερη επιλογη.
Μεγαλωμενο σε ενα περιβαλλον με 99% χριστιανους, πιθανον να γινει βουδιστης.
Ελεος.
Ήθελα να ηξερα, αυτες τις προοδευτικοτητες πού τις σκεφτονται.
Χρεώσαμε τους γονείς μας χωρίς λόγο και δώσαμε χαρά στις αγάμητες ελεηνίδες να χαζεύουν στο τσάμπα το πουλάκι μας...
Εγώ είμαι άθρησκος τύπε. Πρέπει σόνι και καλά δηλαδή να βαφτίσω το παιδί μου επειδή θα μεγαλώσει σε μια κοινωνία όπου οι περισσότεροι δηλώνουν χριστιανοί;
Σαρουμαν, εχεις απολυτα σωστα εστιασει το ζητημα.Κανε οτι θες, δήλωσε οτι θες. Ο alex πιο πάνω όμως είπε μια μεγάλη αλήθεια. Αν θες να περιθωριοποιήσεις το παιδι σου σε μια κοινωνία 99% χριστιανική, για να κάνεις εσύ την ιδεολογική σου επανάσταση κάντο...
Απο τη άλλη δεν βλέπω αν το βαφτίσεις και τι γίνεται...θα πάθει κάτι? Ας γίνει άθεο μετά...
Καλύτερα δηλαδή να το μάθεις να πηγαίνει πάντα με τη μάζα ε; Έτσι δεν πρόκειται να περιθωριοποιηθεί ποτέ.Κανε οτι θες, δήλωσε οτι θες. Ο alex πιο πάνω όμως είπε μια μεγάλη αλήθεια. Αν θες να περιθωριοποιήσεις το παιδι σου σε μια κοινωνία 99% χριστιανική, για να κάνεις εσύ την ιδεολογική σου επανάσταση κάντο...
Απο τη άλλη δεν βλέπω αν το βαφτίσεις και τι γίνεται...θα πάθει κάτι? Ας γίνει άθεο μετά...
Ασχετο. Εκει θα ησουν ενας μεταναστης.Καλύτερα δηλαδή να το μάθεις να πηγαίνει πάντα με τη μάζα ε; Έτσι δεν πρόκειται να περιθωριοποιηθεί ποτέ.
Πάντως δες το από την άλλη μεριά. Πες ότι εσύ ο ίδιος, έφευγες να ζήσεις και να δουλέψεις στο Ντουπάι. Αν έκανες παιδί θα το βάφτιζες μουσουλμάνο μόνο και μόνο για να μην το περιθωριοποιήσεις;
Καλύτερα δηλαδή να το μάθεις να πηγαίνει πάντα με τη μάζα ε; Έτσι δεν πρόκειται να περιθωριοποιηθεί ποτέ.
Πάντως δες το από την άλλη μεριά. Πες ότι εσύ ο ίδιος, έφευγες να ζήσεις και να δουλέψεις στο Ντουπάι. Αν έκανες παιδί θα το βάφτιζες μουσουλμάνο μόνο και μόνο για να μην το περιθωριοποιήσεις;
Μην συγχέεις διαφορετικές καταστάσεις.Σαρουμαν, εχεις απολυτα σωστα εστιασει το ζητημα.
Ποιος απαγορευει στο παιδι οταν μεγαλωσει να αλλαξει θρησκεια? Κανενας.
Απο την αλλη, με ποιο δικαιωμα περιθωριοποιεις το παιδι σου σε μια κοινωνια με συγκεκριμενα χαρακτηριστικα?
Θυμαμαι μια φιλη μου, που σε μια τετοια κριση "προοδευτικοτητας", επεισε τον ανδρα της να παρει το παιδι τους και τα δύο επωνυμα. Και το δικο του και το δικο της.
Σε πληροφορω οτι το παιδι γυρναγε καθε μερα κλαιγοντας απο το σχολειο, όπου το δουλεύανε οτι εχει δύο επωνυμα, ενω ολα τα αλλα ειχανε ενα.
Τι μπασταρδο το λεγανε οι συμμαθητες του, τι σιδηροδρομο, τι σκουληκομυρμηγκοτρυπα.
Ελιωνε το παιδι στο κλαμα. Για να κανει η βλαμμενη η φιλη μου την προοδευτικη.
Και μετα βεβαια, ετρεχε στα δικαστηρια να αφαιρεσει το ενα επωνυμο.
Αι σιχτιρι. Προοδευτικοτητες του κώλου.
Δεν γίνεται πλέον πρωινή προσευχή στα σχολεία και πιστεύω ακράδαντα ότι στα επόμενα δέκα χρόνια δεν θα διδάσκονται καν θρησκευτικά.Ασχετο. Εκει θα ησουν ενας μεταναστης.
Τα παιδια της Ντιμιτριεβιτς ομως ειναι ελληνες υπηκοοι με το επωνυμο "Ευθυμιαδης".
Και στο σχολειο θα πρεπει να εξηγουν διαρκως, γιατι δεν παρακολουθουν θρησκευτικα, γιατι δεν συμμετεχουν στην πρωινη προσευχη, γιατι δεν βαφτιστηκαν.
Ρε δεν τα λυπαστε τα παιδακια?
Τι ειναι τα παιδια? Πεδιο ασκησης ιδεολογικων επαναστασεων των γονεων?
Για να χαλαρωσουμε λιγο.