loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
απο τις ομορφοτερες γυναικες που εχω δει....
Πράγματι εκπληκτική... Η λέχου της νέας δεκαετίας!
η λέχου έχει πολύ πιο γλυκό πρόσωπο, με τις λακουβίτσες της όταν γελάει, με την ωραία μυτούλα της, αυτηνής το πρόσωπο έχει πιο πολλές γωνίες και πιο απότομες γραμμές.Πιοοο όμορφη από τη Λέχου είναι!
η λέχου έχει πολύ πιο γλυκό πρόσωπο, με τις λακουβίτσες της όταν γελάει, με την ωραία μυτούλα της, αυτηνής το πρόσωπο έχει πιο πολλές γωνίες και πιο απότομες γραμμές.
Πιοοο όμορφη από τη Λέχου είναι!
Δείτε τις πρώτα και τις δύο άνευ ντουκόστοκου και εκ του σύνεγγυς, και τα ξαναλέμε.
έχουνε και κάποια διαφορά ηλικίας, μεγάλης θαρρώ.Δείτε τις πρώτα και τις δύο άνευ ντουκόστοκου και εκ του σύνεγγυς, και τα ξαναλέμε.
Ως νεότερο μοντέλο έχει κάποιες βελτιώσεις αλλά ορισμένοι είμαστε λάτρεις του κλασσικού!
Για πες, για πες...
Όμορφη και η κ. Λέχου, αλλά σαφώς πιό "γυναίκα" η Σλάβα και με πολύ καλλίτερο τύπο δέρματος.
Είπαμε, νεότερο μοντέλο η σλάβα, βελτιωμένες καμπύλες, περισσότεροι αερόσακοι, μεταλικό χρώμα αλλά το κατερινιώ κάτι μου κάνει ακόμη και τώρα που έχει μιλφέψει...
Υποκειμενικό τελείως αυτό - η Άννα είναι πανέμορφη όπως και να το κάνουμε.
Είπαμε, νεότερο μοντέλο η σλάβα, βελτιωμένες καμπύλες, περισσότεροι αερόσακοι, μεταλικό χρώμα αλλά το κατερινιώ κάτι μου κάνει ακόμη και τώρα που έχει μιλφέψει...
Υποκειμενικό τελείως αυτό - η Άννα είναι πανέμορφη όπως και να το κάνουμε.
δεν μιλφεψε ποτε το Κατερινιώ!
δεν εχει παιδια!
Εμένα πάντως, προς το "ψυχρή" μου έκανε, όσες φορές την έχω δει από κοντά.
Δεκα χρόνια νεότερη.έχουνε και κάποια διαφορά ηλικίας, μεγάλης θαρρώ.
η λέχου είναι 43 σήμερα. πόσο είναι η άννα;
Εγω γιατι πιστευα οτι "cougar" σημαινει γυναικα καποιας ηλικιας που κυνηγαει νεοτερους ανδρες?Το αρκτικόλεξο milf πλέον χρσηιμοποιείται και για δηλωτικό ηλικίας, ανεξάρτητα αν αυτή στην οποία αναφέρεται έχει παιδιά.
Πιο δόκιμος όρος είναι το cougar πάντως.
Είναι να σου αρέσει το συγκεκριμένο στυλ...
Εγω γιατι πιστευα οτι "cougar" σημαινει γυναικα καποιας ηλικιας που κυνηγαει νεοτερους ανδρες?
Δεν νομιζω οτι εχει και πολυ σχεση με το "milf".
Στην πράξη αμφότεροι οι χαρακτηρισμοί αναφέρονται σε γυναίκες 35-45 ετών, άντε 50.
Η Ντιμιτριεβιτς ή η Λεχου?Αδιαφορη.