ρε μαγκες, σε ένα φανάρι στην ουλωφ πάλμε μου έδωσε μια κοπελίτσα (φοιτήτρια αν κρίνω από ηλικία) την καρτούλα της.. Αννα και τηλ (δηθεν μασαζ, ''αλλα αν θέλουμε να περάσουμε και καλά'', είπε) μοίραζε και σε άλλους εννοείται! ξέρει κανείς τπτ? καλό σώμα, με σπυράκια η μέτρια φάτσα της.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Άννα - μοιράζει καρτούλες στα φανάρια!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα st86
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 99
- Εμφανίσεις 24K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
για δωσε τηλ και λοιπα στοιχεια
τοσο πολυ ξεπεσαν οι φοιτητριες?σε λιγο θα γεμισουν τα φαναρια αντι με πακιστανους με φοιτητριες που θα σε πιπωνουν την ωρα που διαρκει το κοκκινο
τοσο πολυ ξεπεσαν οι φοιτητριες?σε λιγο θα γεμισουν τα φαναρια αντι με πακιστανους με φοιτητριες που θα σε πιπωνουν την ωρα που διαρκει το κοκκινο
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Κι εσύ θα σπάς τα σπυράκια που έχει στο πρόσωπό της...???για δωσε τηλ και λοιπα στοιχεια
ελπιζω να τη στηνουν σε κανα φαναρι που αργει να αναψει πρασινο.για δωσε τηλ και λοιπα στοιχεια
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
εχω να της δωσω μια ειδικη αλοιφη που θα της φυγουν ολα τα σπυρακιαΚι εσύ θα σπάς τα σπυράκια που έχει στο πρόσωπό της...???
ειμαι ονομα και πραμα
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
εκει θα κινδυνευεις φιλεελπιζω να τη στηνουν σε κανα φαναρι που αργει να αναψει πρασινο.
αν την ελληνιδα απο την στιγμη που την χυσεις δεν φυγεις σε 30 δευτερα μετα ζηταει γαμο
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
αν το δωσει ο συναδελφος θα παρουμε αλλιωςΚαποιος να τη παρει τηλεφωνο να μαθουμε τιμες κλπ. Αν ειναι κατω απο 50ε για μια ωρα θελω και γω τηλ!!!
σωστοοοος.εκει θα κινδυνευεις φιλε
αν την ελληνιδα απο την στιγμη που την χυσεις δεν φυγεις σε 30 δευτερα μετα ζηταει γαμο
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Αλλιώς κάνε βόλτες στην Ούλωφ Πάλμε και ζήτα από κάθε σπυριάρα που θα συναντάς καρτούλα!αν το δωσει ο συναδελφος θα παρουμε αλλιως
lovedoctor78
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Παιδιά στείλτε και σε εμένα κανένα τηλ όατν το μάθετε!
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
εχω "δουλειες" εκει στην εστια και θα με ενδιεφερε να μαθω λεπτομερειες και να το ερευνησω αλλα δεν το βλεπωΑλλιώς κάνε βόλτες στην Ούλωφ Πάλμε και ζήτα από κάθε σπυριάρα που θα συναντάς καρτούλα!
ο φιλος την θελει παρθενα μαλλον
ρε μαγκες, σε ένα φανάρι στην ουλωφ πάλμε μου έδωσε μια κοπελίτσα (φοιτήτρια αν κρίνω από ηλικία) την καρτούλα της.. Αννα και τηλ (δηθεν μασαζ, ''αλλα αν θέλουμε να περάσουμε και καλά'', είπε) μοίραζε και σε άλλους εννοείται! ξέρει κανείς τπτ? καλό σώμα, με σπυράκια η μέτρια φάτσα της.
ρε σεις μην τσιμπατε. ο τυπος ανοιξε ενα θρεντ πεταξε μια μπαρουφα και η ζωη συνεχιζεται...
χαλαρωστε, ειναι μουφα το πραμα...
εγω που πηρα τηλ παντως και ρωτησα αν ερχεται σπιτι, είπε 'όχι πρωτη φορά έρχεσαι εσυ, έχω χώρο πίσω από Λ.Συγγρού'. κι οταν τη ρώτησα πόσο είναι το δωράκι της μου είπε 50€ για μασαζ και μετα να θέλουμε να πέράσουμε καλά βλέπουμε... πάντως για τραβελι δε φαινόταν..
pantremenos(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2007
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
Σωστόςρε σεις μην τσιμπατε. ο τυπος ανοιξε ενα θρεντ πεταξε μια μπαρουφα και η ζωη συνεχιζεται...
ρε σεις μην τσιμπατε. ο τυπος ανοιξε ενα θρεντ πεταξε μια μπαρουφα και η ζωη συνεχιζεται...
μη με πιστεύεις ρε πανέξυπνε χέστηκα!
πππσσστ...ακου να σου πω... ποσταρες μια πλεροφορια κ εχεισ στειλει ενα μονο ποστ (1) μεχρι τωρα εμφανιστηκες απο το πουθενα...κ τηλεφωνο δε δινεις... μην περιμενεις λοιπον πολλα καλα λογια ... δωσε πλερο να παρεις σεβασμο...περιμενουμε τηλεφωνο καμμια 10αρια εδω... κ μενει να διασταυρωθει η ιστορια κ απο καναν αλλο ... εκτος κι αν η κοπελλα σου ειπε να μην το δωσεις το τελεφωνο πουθενα κ το κραταει μυστικο...!!!
voltaire45
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.910
- Πόντοι
- 366
Είχα ποστάρει και εγώ ανάλογο θέμα στο νήμα των μασσατζίδικων.
Κάρτα μου είχε δώσει μία στην Λεωφόρο Θησέως στο ύψος της Δαβάκη ενώ ήμουνα μέσα σε ταξί. Η κάρτα έλεγε "Σούλα, Μασσάζ - Δημόσιες Σχέσεις" και είχε ένα τηλέφωνο. Την κάρτα την είχα σκανάρει και την είχα συνάψει στο μήνυμα μου.
Το οποίο μήνυμα πολύ γρήγορα διαγράφηκε από τον γνωστό Ηγούμενο/Χωροφύλακα.
Μερικοί πρόλαβαν και κράτησαν το τηλέφωνο - εγώ δεν πήρα.
Σπυράκια πάντως αυτή στην Καλλιθέα (από όσο λίγο θυμάμαι) δεν είχε.
Κάρτα μου είχε δώσει μία στην Λεωφόρο Θησέως στο ύψος της Δαβάκη ενώ ήμουνα μέσα σε ταξί. Η κάρτα έλεγε "Σούλα, Μασσάζ - Δημόσιες Σχέσεις" και είχε ένα τηλέφωνο. Την κάρτα την είχα σκανάρει και την είχα συνάψει στο μήνυμα μου.
Το οποίο μήνυμα πολύ γρήγορα διαγράφηκε από τον γνωστό Ηγούμενο/Χωροφύλακα.
Μερικοί πρόλαβαν και κράτησαν το τηλέφωνο - εγώ δεν πήρα.
Σπυράκια πάντως αυτή στην Καλλιθέα (από όσο λίγο θυμάμαι) δεν είχε.
το πόσα post έχω είναι άσχετο, όλοι κάποτε είχατε το πρώτο σας..
έχω στείλει ήδη τηλ σε κάποιους.. να σου δώσουν αυτοί πληροφορίες κι ας επιβεβαιωσουν αν λέω αλήθεια.. ένας μάλιστα την έχει πάρει.. μου είπε και οδό και τι λέει. από μένα πάντως εσύ δεν το μαθαίνεις το τηλ της!!
έχω στείλει ήδη τηλ σε κάποιους.. να σου δώσουν αυτοί πληροφορίες κι ας επιβεβαιωσουν αν λέω αλήθεια.. ένας μάλιστα την έχει πάρει.. μου είπε και οδό και τι λέει. από μένα πάντως εσύ δεν το μαθαίνεις το τηλ της!!
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 0
- Εμφανίσεις
- 4K
Stories
Νέο!VIVIAN VIP: CALL ME