Νέα

Άννα - μοιράζει καρτούλες στα φανάρια!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα st86
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 99
  • Εμφανίσεις 24K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

rocco83

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Like
137
Πόντοι
6
resrect αλλα αν δεν κανω λαθος το θεμα λεει για φαναρια,αρα δεν εμπιπτει στα γραφομενα σου.με ολο το σεβασμο.
Θ Ε Ο Σ !!! :dancing: :dancing:
Δηλαδη κατι τηλεφωνα που εχω δει σε τοιχους δημοσιων αποχωρητηριων,γραμμενα σε στυλ
'νικος φανταρος κανω πιπες τηλ.697****'  δεν μπορουν να δημοσιοποιηθουν εδω??

OP
OP
S

st86

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2006
Like
0
Πόντοι
0
vodafone σε 882 τελειώνει
την ίδια λέμε!

dinger

Μέγας
Εγγρ.
20 Απρ 2008
Κριτικές
12
Like
468
Πόντοι
4.195
ας μοιραστεί κάποιος απο τους συναγωνιστές αυτό το τηλέφωνο με pm αν θέλει βεβαίως!ευχαριστώ!!!

OP
OP
S

st86

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2006
Like
0
Πόντοι
0
παίδες μη μου ζητάτε το τηλ της, γιατί το μόνο που θυμάμαι είναι ότι ήταν vodafone και τελείωνε σε 882, όποιος θέλει ας απευθυνθεί σε όσους το έχω δώσει (περσινά post εδώ).
έχω σβήσει και τα απεσταλμένα απ το inbox οπότε δεν μπορώ να το βρώ με κανέναν τρόπο.
απ όσους έδωσα το τηλ. μονάχα δύο μου έστειλαν εντυπώσεις κι οι δύο ήταν ευχαριστημένοι πάντως και τους πήρε 100 giourgia.
(ο ένας λέει ουρολαγνία (!!!!) κι ό,τι ζήτησε) τι να πω...

fideboras

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2006
Κριτικές
9
Like
204
Πόντοι
36
Αξέχαστες στιγμές με τη Σούλα στο σπίτι της έμενε κοντά στη Millenium πίσω από τη Συγγρού. Ο δρόμος λεγόταν Ευαγγελιστρίας. Μήπως έχει κανείς το τηλέφωνο της και της κοπέλιάς για την οποία ανόιχτηκε το Thread?

Mortismortis

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαΐ 2010
Κριτικές
13
Like
12
Πόντοι
1.992
παίδες μη μου ζητάτε το τηλ της, γιατί το μόνο που θυμάμαι είναι ότι ήταν vodafone και τελείωνε σε 882, όποιος θέλει ας απευθυνθεί σε όσους το έχω δώσει (περσινά post εδώ).
έχω σβήσει και τα απεσταλμένα απ το inbox οπότε δεν μπορώ να το βρώ με κανέναν τρόπο.
απ όσους έδωσα το τηλ. μονάχα δύο μου έστειλαν εντυπώσεις κι οι δύο ήταν ευχαριστημένοι πάντως και τους πήρε 100 giourgia.
(ο ένας λέει ουρολαγνία (!!!!) κι ό,τι ζήτησε) τι να πω...

Αν έριξε την τιμή της στα 100 ευρώ, είναι οκ. Σε μία φάση το είχε ανεβάσει κοντά στα 120.

Αξέχαστες στιγμές με τη Σούλα στο σπίτι της έμενε κοντά στη Millenium πίσω από τη Συγγρού. Ο δρόμος λεγόταν Ευαγγελιστρίας. Μήπως έχει κανείς το τηλέφωνο της και της κοπέλιάς για την οποία ανόιχτηκε το Thread?

Για την ίδια λένε. Το τηλ. της τελειώνει σε 882. Συστήνεται με διάφορα ονόματα. Πότε ως Αννα, πότε ως Σούλα, πότε ως Σοφία. Και το έπαιζε φοιτήτρια, αν και δεν νομίζω να είναι.
Εκεί που λες έμενε. 5ος όροφος αν θυμάμαι καλά  ;) Πάντως, αν σε γνωρίσει καλύτερα έρχεται και στο χώρο σου.

Το σπαστικό της και ο λόγος που την έκοψα; Οταν είχε αναδουλειές έστελνε μηνύματα σε παλιούς πελάτες, του στυλ "Είμαι καυλ... έλα να με πάρεις" μπας και τσιμπήσει κανένας. Η μλκ είναι πως μία φορά μου είχε στείλει μνμ σε ξεκάρφωτη στιγμή, όπου ήμουν με την πρώην μου!!! Πάλι καλά που δεν το είδε, αλλά όταν με ρώτησε "ποιος σου έστειλε μνμ;" (γενικά δεν είμαι σε ηλικία να κάθομαι να στέλνω και να δέχομαι συχνά μνμ στο κινητό) ψιλοκόλλησα λίγο, αλλά ευτυχώς τα μπάλωσα.

taraxias

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2006
Κριτικές
8
Like
19
Πόντοι
1
Αν έριξε την τιμή της στα 100 ευρώ, είναι οκ. Σε μία φάση το είχε ανεβάσει κοντά στα 120.

τελικα πως ειναι αυτη εμφανισιακα, ηλικια, τι υπηρεσιες προσφερει δλδ?

Για την ίδια λένε. Το τηλ. της τελειώνει σε 882. Συστήνεται με διάφορα ονόματα. Πότε ως Αννα, πότε ως Σούλα, πότε ως Σοφία. Και το έπαιζε φοιτήτρια, αν και δεν νομίζω να είναι.
Εκεί που λες έμενε. 5ος όροφος αν θυμάμαι καλά  ;) Πάντως, αν σε γνωρίσει καλύτερα έρχεται και στο χώρο σου.

Το σπαστικό της και ο λόγος που την έκοψα; Οταν είχε αναδουλειές έστελνε μηνύματα σε παλιούς πελάτες, του στυλ "Είμαι καυλ... έλα να με πάρεις" μπας και τσιμπήσει κανένας. Η μλκ είναι πως μία φορά μου είχε στείλει μνμ σε ξεκάρφωτη στιγμή, όπου ήμουν με την πρώην μου!!! Πάλι καλά που δεν το είδε, αλλά όταν με ρώτησε "ποιος σου έστειλε μνμ;" (γενικά δεν είμαι σε ηλικία να κάθομαι να στέλνω και να δέχομαι συχνά μνμ στο κινητό) ψιλοκόλλησα λίγο, αλλά ευτυχώς τα μπάλωσα.

Mortismortis

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαΐ 2010
Κριτικές
13
Like
12
Πόντοι
1.992
Οχι σούπερ, απλή κοπελίτσα την λες.
Εχω να την συναντήσω κοντά στον 1,5 χρόνο.
Λοιπόν: Υψος, κοντά στο 1.65. Καστανό μαλί, καρέ το είχε τότε, πρόσωπο όχι κάτι σούπερ, νορμάλ προσωπάκι δίχως να είναι κάτι το σούπερ, βυζάκι 2αράκι, νορμάλ σώμα, το νιμού της τις 3 φορές που την πήρα ήταν ξυρισμένο, με μία τουφίτσα προς τα πάνω.
Από υπηρεσίες της της συνηθισμένες. Ολα με προφύλαξη, σ' αφήνει να πιάσει όπου θες ενώ το μενού έχει και γλωσόφιλα. Τουλάχιστον με εμένα είχε.
Πιστεύω να σε κάλυψα.

fideboras

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2006
Κριτικές
9
Like
204
Πόντοι
36
Τρελά τα γλωσσόφιλα της Σούλας, όπως έπίσης και το ακάπωτο Felaccio πρέπει να είχε καύλες δεν εξηγείται αλλιώς ;)

sotis25

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2009
Κριτικές
6
Like
494
Πόντοι
306
α ρε κουφάλες....διαβάζω τα Post σας και σας ζηλεύω!Ωραία σκηνικά.Εδώ στη κολοεπαρχία στα φανάρια δε βλέπεις τίποτα......

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097
α ρε κουφάλες....διαβάζω τα Post σας και σας ζηλεύω!Ωραία σκηνικά.Εδώ στη κολοεπαρχία στα φανάρια δε βλέπεις τίποτα......
γιατι στην αθηνα τι νομιζεις οτι βλεπεις στα φαναρια μονο πακηδες  :2funny: :2funny: :2funny:

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
εχετε να δειτε ακομα...ερχοντε μαυρες μερες... εχει να πεσει πεινα ...στην αναδουλεια οι πουτανες.διαφορα τετοια θα σκαρφιζοντε.. σε λιγο θα μας περνουν τηλεφωνο για γαμησι μπας και δεν γινετε και τωρα???.. οπως κανουν οι τραπεζες με τις πιστωτικες και τα δανεια...

Αυτό που περιγράφεις, είναι πολύ κοντά.... τόσο κοντά, που ούτε οι ίδιες δεν το έχουν αντιληφθεί...... :headbang:

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16

:s&m_3:

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
XAXAXAAX ζητάει και ταυτότητα.Οταν την ρωτησα για λεφτα κουβεντα.Λεει αυτα απο κοντά

Mortismortis

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαΐ 2010
Κριτικές
13
Like
12
Πόντοι
1.992
Σε ορισμένους που μου ζήτησαν το τηλ. της κορασίδας μέσω p.m. απάντησα. Και το ξέρουν και οι ίδιοι.
Αλλά σε άτομα που δεν έχουν γράψει ούτε μία κριτική και τα post τους είναι μόνο σε άσχετα θέματα από τον αγοραία έρωτα, σόρυ δεν στέλνω  :birdman:
Και εγώ λίγα ποστ έχω, αλλά αν τσεκάρει κάποιος γράφτηκα μόλις πριν λίγες μέρες...

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Σε ορισμένους που μου ζήτησαν το τηλ. της κορασίδας μέσω p.m. απάντησα. Και το ξέρουν και οι ίδιοι.
Αλλά σε άτομα που δεν έχουν γράψει ούτε μία κριτική και τα post τους είναι μόνο σε άσχετα θέματα από τον αγοραία έρωτα, σόρυ δεν στέλνω  :birdman:
Και εγώ λίγα ποστ έχω, αλλά αν τσεκάρει κάποιος γράφτηκα μόλις πριν λίγες μέρες...
Και καλά κάνεις. Πολυ μπατσαρία κυκλοφοράει εδω μέσα τελευταία

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115

ermis1964

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
22
Like
244
Πόντοι
2.955
Κάποιος συμφορουμίτης θά μπορούσε νά μού στείλει τό τηλέφωνο τής κοπέλας?

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom