φιλε αν μπορεις στειλτο και σε μενα.το πόσα post έχω είναι άσχετο, όλοι κάποτε είχατε το πρώτο σας..
έχω στείλει ήδη τηλ σε κάποιους.. να σου δώσουν αυτοί πληροφορίες κι ας επιβεβαιωσουν αν λέω αλήθεια.. ένας μάλιστα την έχει πάρει.. μου είπε και οδό και τι λέει. από μένα πάντως εσύ δεν το μαθαίνεις το τηλ της!!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Άννα - μοιράζει καρτούλες στα φανάρια!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα st86
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 99
- Εμφανίσεις 24K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Επισκέπτης
για στειλε κι εδω το τηλ.της κοπελιας να τσεκαρω.ευχαριστωτο πόσα post έχω είναι άσχετο, όλοι κάποτε είχατε το πρώτο σας..
έχω στείλει ήδη τηλ σε κάποιους.. να σου δώσουν αυτοί πληροφορίες κι ας επιβεβαιωσουν αν λέω αλήθεια.. ένας μάλιστα την έχει πάρει.. μου είπε και οδό και τι λέει. από μένα πάντως εσύ δεν το μαθαίνεις το τηλ της!!
από μένα πάντως εσύ δεν το μαθαίνεις το τηλ της!!
ΧΕΣΤΗΚΑ!!! (και αυτο ειναι ...φωναχτό!)
Σωστός
Για χάρη της αλήθειας, έχω να πω ότι ο συναγωνιστής ανταποκρίθηκε αμέσως και έστειλε το κινητό.Μόλις δοκιμάσω θα γράψω κριτική βεβαίως
pantremenos(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2007
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
αντε μπράβο. περιμένουμε νεώτεραΓια χάρη της αλήθειας, έχω να πω ότι ο συναγωνιστής ανταποκρίθηκε αμέσως και έστειλε το κινητό.Μόλις δοκιμάσω θα γράψω κριτική βεβαίως
ρε μαγκες, σε ένα φανάρι στην ουλωφ πάλμε μου έδωσε μια κοπελίτσα (φοιτήτρια αν κρίνω από ηλικία) την καρτούλα της.. Αννα και τηλ (δηθεν μασαζ, ''αλλα αν θέλουμε να περάσουμε και καλά'', είπε) μοίραζε και σε άλλους εννοείται! ξέρει κανείς τπτ? καλό σώμα, με σπυράκια η μέτρια φάτσα της.
εχετε να δειτε ακομα...ερχοντε μαυρες μερες... εχει να πεσει πεινα ...στην αναδουλεια οι πουτανες.διαφορα τετοια θα σκαρφιζοντε.. σε λιγο θα μας περνουν τηλεφωνο για γαμησι μπας και δεν γινετε και τωρα???.. οπως κανουν οι τραπεζες με τις πιστωτικες και τα δανεια...
Επισκέπτης
Kόκκινο φανάρι... κυριολεκτικά!
Επισκέπτης
Eγώ θα την έβαζα εκείνη την στιγμή μέσα στο αμάξι για ένα τσιμπουκάκι
adiapragmeteytos
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Βολταιρε και εμενα μοθ συνεβει,πμ για περαιτερο..Είχα ποστάρει και εγώ ανάλογο θέμα στο νήμα των μασσατζίδικων.
Κάρτα μου είχε δώσει μία στην Λεωφόρο Θησέως στο ύψος της Δαβάκη ενώ ήμουνα μέσα σε ταξί. Η κάρτα έλεγε "Σούλα, Μασσάζ - Δημόσιες Σχέσεις" και είχε ένα τηλέφωνο. Την κάρτα την είχα σκανάρει και την είχα συνάψει στο μήνυμα μου.
Το οποίο μήνυμα πολύ γρήγορα διαγράφηκε από τον γνωστό Ηγούμενο/Χωροφύλακα.
Μερικοί πρόλαβαν και κράτησαν το τηλέφωνο - εγώ δεν πήρα.
Σπυράκια πάντως αυτή στην Καλλιθέα (από όσο λίγο θυμάμαι) δεν είχε.
εγω θα βγω στα φαναρια μετα τις μουσες καθε πρωι να σταματαω τα στριπομωρακια μου και να τους δινω καρτα πλαστικου χειρουργου, ισως πετυχει
male123
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2007
- Like
- 50
- Πόντοι
- 1
Για χάρη της αλήθειας, έχω να πω ότι ο συναγωνιστής ανταποκρίθηκε αμέσως και έστειλε το κινητό.Μόλις δοκιμάσω θα γράψω κριτική βεβαίως
δοκιμασες? τι εγινε?
δοκιμασες? τι εγινε?
Μάλλον ξέχασε να γράψει την κριτική του....
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 0
- Εμφανίσεις
- 4K
Stories
Νέο!Christmasdetails: Αγάπες μου απόψε δεν θα σας κάνω παρεουλα
....από αύριο όμως είμαι κοντά σας ....για λίγους και εκλεκτούς και για αυτούς που με χρειάζονται πραγματικά αυτές τις νύχτες ...
@ΔανάηMagic λοβ γιου
....από αύριο όμως είμαι κοντά σας ....για λίγους και εκλεκτούς και για αυτούς που με χρειάζονται πραγματικά αυτές τις νύχτες ...
@ΔανάηMagic λοβ γιου