Νέα

Άννα - μοιράζει καρτούλες στα φανάρια!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα st86
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 99
  • Εμφανίσεις 23K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ta

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
6
Λοιπόν το τηλ μου το έδωσε ο μόρτις προς τιμήν του...τη πήρα τηλ και μου έδωσε ραντεβού στη συγγρού στη τράπεζα μιλένιουμ....στη συνέχεια από το τηλ πάντα μου είπε σε ποιο σπίτι να πάω και με αναπάντητη που της έκανα μου άνοιξε...πολύ τρομαγμένη άνοιξε τη πόρτα και μου ζήτησε ταυτότητα για να δει όπως είπε  αν είμαι μπάτσος....στη συνέχεια με ρώτησε πως τη βρήκα και της είπα ότι μου το έδωσε φίλος που την έχει επισκεφτεί,αυτή άρχισε να τα μασάει και μου είπε να κάτσω να τα πούμε και πως δεν κάνει σεξ αλλά ψάχνει για σχέση.ξενέρωσα τη ρώτησα αν τα 100 μου ζήτησε στο τηλ αφορούν την εύρεση καποιου για σχέση, αυτή με κοίταγε σαν χάνος ενώ γενικά είχε πολύ περίεργη συμπεριφορά νευρική και σαν χαμένη ταυτόχρονα!εμφανισιακά καλό σώμα αλλά πρόσωπο κάτω του μετρίου ,πάντως ούτε ερασιτέχνη δεν μπορεί κάποιος να τη  χαρακτηρίσει...έφυγα πήγα στην εμμανουέλα δροσοπούλου και όλα καλά.Γερά μωρή πανάθαααα!!!!

esx

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2008
Like
16
Πόντοι
1
Οχι σούπερ, απλή κοπελίτσα την λες.
Εχω να την συναντήσω κοντά στον 1,5 χρόνο.
Λοιπόν: Υψος, κοντά στο 1.65. Καστανό μαλί, καρέ το είχε τότε, πρόσωπο όχι κάτι σούπερ, νορμάλ προσωπάκι δίχως να είναι κάτι το σούπερ, βυζάκι 2αράκι, νορμάλ σώμα, το νιμού της τις 3 φορές που την πήρα ήταν ξυρισμένο, με μία τουφίτσα προς τα πάνω.
Από υπηρεσίες της της συνηθισμένες. Ολα με προφύλαξη, σ' αφήνει να πιάσει όπου θες ενώ το μενού έχει και γλωσόφιλα. Τουλάχιστον με εμένα είχε.
Πιστεύω να σε κάλυψα.
αν μπορεις να μου στελεις το τηλεφωνο με πμ για να το επισκευτω.ευχαριστω και θα γραψω εντυποσεις...

rocco83

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Like
137
Πόντοι
6
αν μπορεις να μου στελεις το τηλεφωνο με πμ για να το επισκευτω.ευχαριστω και θα γραψω εντυποσεις...
αν μπορεις συναγωνιστη,παρε την ταυτοτητα σου και περασε την γυρω απο το λαιμο με αλυσιδιτσα.Να κρεμεται σαν νεκροταμπελο να την βλεπει απο πριν μπεις μεσα στο σπιτι της!!!

Peiraiotis

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2005
Like
8
Πόντοι
1
Πηρα με αποκρυψη....μου απαντησε να την πάρω με το νουμερο να φαινεται...Το λογο δεν τον καταλαβαινω. Δηλαδή αν ήμουν του ηθών...και ήθελα να την μπαγλαρώσω θα με πείραζε να την πάρω και να φαινεται το νούμερο???????????

esx

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2008
Like
16
Πόντοι
1
θα μπορεσει καποιος να μου στειλει το τηλεφωνο της για να την τεσταρω????? :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa2:

~morfeas~

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
0
ρε παιδια αυτη η Αννα ειναι καστανη με φακιδες που της καρτες της δινει στην περιοχη του νεου κοσμου?

sexmaniak

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα ρε παιδιά δηλαδή σε εμάς που δεν ποστάρουμε  απλά παρακολουθούμε καιρώ τώρα και ενημερωνόμαστε τηλ. δεν έχει με p.m. και εμείς ψυχή έχουμε.

Steven_1

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Καλησπέρα ρε παιδιά δηλαδή σε εμάς που δεν ποστάρουμε  απλά παρακολουθούμε καιρώ τώρα και ενημερωνόμαστε τηλ. δεν έχει με p.m. και εμείς ψυχή έχουμε.

Μας εκανες σεφτε βλεπω

Mortismortis

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαΐ 2010
Κριτικές
13
Like
12
Πόντοι
1.992

Από εμένα όχι. Δεν έχεις τηλ. Και ο λόγος είναι ότι ζητάς ενημέρωση χωρίς να δίνεις ενημέρωση.
Δεν έχεις ούτε μία κριτική για ένα στούντιο, ένα μπουρδέλο, κάτι ρε αδερφέ. Γιατί λοιπόν να σου δώσουμε πληροφορίες;

Σημείωση: Το τηλ. της δεν πρέπει να ισχύει πλέον. Την πήρα πριν δύο μέρες αρκετές φορές, αλλά μου έλεγε πως η σύνδεση σας δεν είναι εφικτή.

Peiraiotis

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2005
Like
8
Πόντοι
1
Λοιπόν. Πήγα με την αννα..αλλα δε μ αρεσε.Πεταμένα λεφτα. Το τηλεφωνο για όσους μου το ζητάνε σορρυ αλλά δε το έχω. Το είχα σημειωμένο στο κινητό...αλλα το εξαφάνισα για προφανείς λόγους...και λόγω κακής εμπειρίας έσβησα και το π.μ με το οποίο μου το είχαν στείλει εδώ....
Πάντως όταν της ανέφερα το site έκανε πως δε ξέρει τίποτα.....Τεσπα..συμβαίνουν και αυτά..

fideboras

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2006
Κριτικές
9
Like
204
Πόντοι
36
Αποκλείεται να μην γνωρίζει την τελευταία φορά που είχα πάει δώσαμε ραντεβού την επόμενη μέρα σε γνωστό μου, προκειμένου να αγοράσει υπολογιστή, ενώ έψαχνε και για σύνδεση μην τρελαθούμε κιόλας :cheesy:

Whoremonger

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2005
Like
42
Πόντοι
1
Aν παιζει το τηλεφωνακι να μου το στειλει καποιος θα του ειμαι ευγνωμων......

jonbu

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2009
Κριτικές
21
Like
458
Πόντοι
31
Με ενδιαφερει η συγκεκριμενη περιπτωση.Αν μπορει καποιος απο τους συναγωνσιτες να μοιραστει το τηλεφωνο της (και το τρεχων της ονομα  :grin:) θα του ημουν ευγνωμων.

thanap

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2008
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
0
καλησπερα.μήπως μπορεί να μου στείλει καποιος το τηλ.και σε εμένα για να την τεστάρω.ευχαριστώ εκ των προτέρω

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.532
Πόντοι
17.470
απο ολο το φορουμ..εδω βρηκες να γραψεις και να ρωτησεις τηλεφωνο???

thanap

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2008
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
0
παρακολουθω το σαιτ χρονια αλλα πρωτη φορα γραφω στο forum.αν μπορει και θελει καποιος ας μου το στειλει.ευχαριστω.

thanap

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2008
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
0
Με την περιπτωση μου θα φιλοτιμηθει κανεις να μου στειλει τηλ.για να κανουμε κατι.ευχαριστω

Whoremonger

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2005
Like
42
Πόντοι
1
Το τηλ δοκιμασμενο και μονμως κλειστο. Δεν ξερω αν καποιος ειχε καλυτερη τυχη

trelokotsidou

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
398
Πόντοι
26
Παιδιά και σε μένα ένα PM με το τηλεφωνάκι όποιος έχει ευχαρίστηση....

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom