Λοιπόν το τηλ μου το έδωσε ο μόρτις προς τιμήν του...τη πήρα τηλ και μου έδωσε ραντεβού στη συγγρού στη τράπεζα μιλένιουμ....στη συνέχεια από το τηλ πάντα μου είπε σε ποιο σπίτι να πάω και με αναπάντητη που της έκανα μου άνοιξε...πολύ τρομαγμένη άνοιξε τη πόρτα και μου ζήτησε ταυτότητα για να δει όπως είπε αν είμαι μπάτσος....στη συνέχεια με ρώτησε πως τη βρήκα και της είπα ότι μου το έδωσε φίλος που την έχει επισκεφτεί,αυτή άρχισε να τα μασάει και μου είπε να κάτσω να τα πούμε και πως δεν κάνει σεξ αλλά ψάχνει για σχέση.ξενέρωσα τη ρώτησα αν τα 100 μου ζήτησε στο τηλ αφορούν την εύρεση καποιου για σχέση, αυτή με κοίταγε σαν χάνος ενώ γενικά είχε πολύ περίεργη συμπεριφορά νευρική και σαν χαμένη ταυτόχρονα!εμφανισιακά καλό σώμα αλλά πρόσωπο κάτω του μετρίου ,πάντως ούτε ερασιτέχνη δεν μπορεί κάποιος να τη χαρακτηρίσει...έφυγα πήγα στην εμμανουέλα δροσοπούλου και όλα καλά.Γερά μωρή πανάθαααα!!!!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Άννα - μοιράζει καρτούλες στα φανάρια!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα st86
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 99
- Εμφανίσεις 23K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
αν μπορεις να μου στελεις το τηλεφωνο με πμ για να το επισκευτω.ευχαριστω και θα γραψω εντυποσεις...Οχι σούπερ, απλή κοπελίτσα την λες.
Εχω να την συναντήσω κοντά στον 1,5 χρόνο.
Λοιπόν: Υψος, κοντά στο 1.65. Καστανό μαλί, καρέ το είχε τότε, πρόσωπο όχι κάτι σούπερ, νορμάλ προσωπάκι δίχως να είναι κάτι το σούπερ, βυζάκι 2αράκι, νορμάλ σώμα, το νιμού της τις 3 φορές που την πήρα ήταν ξυρισμένο, με μία τουφίτσα προς τα πάνω.
Από υπηρεσίες της της συνηθισμένες. Ολα με προφύλαξη, σ' αφήνει να πιάσει όπου θες ενώ το μενού έχει και γλωσόφιλα. Τουλάχιστον με εμένα είχε.
Πιστεύω να σε κάλυψα.
αν μπορεις συναγωνιστη,παρε την ταυτοτητα σου και περασε την γυρω απο το λαιμο με αλυσιδιτσα.Να κρεμεται σαν νεκροταμπελο να την βλεπει απο πριν μπεις μεσα στο σπιτι της!!!αν μπορεις να μου στελεις το τηλεφωνο με πμ για να το επισκευτω.ευχαριστω και θα γραψω εντυποσεις...
Peiraiotis
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2005
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1
Πηρα με αποκρυψη....μου απαντησε να την πάρω με το νουμερο να φαινεται...Το λογο δεν τον καταλαβαινω. Δηλαδή αν ήμουν του ηθών...και ήθελα να την μπαγλαρώσω θα με πείραζε να την πάρω και να φαινεται το νούμερο???????????
Καλησπέρα ρε παιδιά δηλαδή σε εμάς που δεν ποστάρουμε απλά παρακολουθούμε καιρώ τώρα και ενημερωνόμαστε τηλ. δεν έχει με p.m. και εμείς ψυχή έχουμε.
Μας εκανες σεφτε βλεπω
Mortismortis
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2010
- Κριτικές
- 13
- Like
- 12
- Πόντοι
- 1.992
Καλησπέρα ρε παιδιά δηλαδή σε εμάς που δεν ποστάρουμε απλά παρακολουθούμε καιρώ τώρα και ενημερωνόμαστε τηλ. δεν έχει με p.m. και εμείς ψυχή έχουμε.
Από εμένα όχι. Δεν έχεις τηλ. Και ο λόγος είναι ότι ζητάς ενημέρωση χωρίς να δίνεις ενημέρωση.
Δεν έχεις ούτε μία κριτική για ένα στούντιο, ένα μπουρδέλο, κάτι ρε αδερφέ. Γιατί λοιπόν να σου δώσουμε πληροφορίες;
Σημείωση: Το τηλ. της δεν πρέπει να ισχύει πλέον. Την πήρα πριν δύο μέρες αρκετές φορές, αλλά μου έλεγε πως η σύνδεση σας δεν είναι εφικτή.
Peiraiotis
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2005
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1
Λοιπόν. Πήγα με την αννα..αλλα δε μ αρεσε.Πεταμένα λεφτα. Το τηλεφωνο για όσους μου το ζητάνε σορρυ αλλά δε το έχω. Το είχα σημειωμένο στο κινητό...αλλα το εξαφάνισα για προφανείς λόγους...και λόγω κακής εμπειρίας έσβησα και το π.μ με το οποίο μου το είχαν στείλει εδώ....
Πάντως όταν της ανέφερα το site έκανε πως δε ξέρει τίποτα.....Τεσπα..συμβαίνουν και αυτά..
Πάντως όταν της ανέφερα το site έκανε πως δε ξέρει τίποτα.....Τεσπα..συμβαίνουν και αυτά..
Whoremonger
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2005
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1
Aν παιζει το τηλεφωνακι να μου το στειλει καποιος θα του ειμαι ευγνωμων......
Whoremonger
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2005
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1
Το τηλ δοκιμασμενο και μονμως κλειστο. Δεν ξερω αν καποιος ειχε καλυτερη τυχη
trelokotsidou
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 398
- Πόντοι
- 26
Παιδιά και σε μένα ένα PM με το τηλεφωνάκι όποιος έχει ευχαρίστηση....
ΘΕΟΣα ρε κουφάλες....διαβάζω τα Post σας και σας ζηλεύω!Ωραία σκηνικά.Εδώ στη κολοεπαρχία στα φανάρια δε βλέπεις τίποτα......
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 0
- Εμφανίσεις
- 4K