Νέα

Αννα Μαρια η Νταρια. Ποια να διαλεξω

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 133
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Amanita

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Χα! ο Μέμος είναι μάστορας στο κατινιό. Καλά λένε ότι οι περιπτεράδες το κατέχουν το σπορ  :grin:

Rispect!  :2funny:

almerion

Νέο Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2012
Like
0
Πόντοι
0
τα'χω χεσμενα ολα μενω πια ταιλανδη και σε μια εβδομαδα δεν θα ειμαι πια εδω :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

οχι ρε γαμώτο!! καθε φορα που ανεβαίνω αθηνα η δεν θα δουλεύεις η αλλάζεις στεκι!!!
κριμα παντος!! ελπιζω καποια στιγμη να ...!! 

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Ναι τρεχει....το νικ "memos@n"....συγκαλυπτοντας(αυτη την εντυπωση, μου δινει στο διαδικτυο) αλλους διαφημηστες και προμοτορες των στουντιο....πετα λασπες σε αλλους συναγωνιστες για να θολωσει το τοπιο στο διαδικτυο!!!! :)
κανε του αγωγη φιλε.....εγω αυτο θα εκανα στην θεση σου..... :2funny:

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
οχι ρε γαμώτο!! καθε φορα που ανεβαίνω αθηνα η δεν θα δουλεύεις η αλλάζεις στεκι!!!
κριμα παντος!! ελπιζω καποια στιγμη να ...!! 

συναγωνιστή αρχές Απριλίου θα είναι εδώ η Ντάρια ;)

Επισκέπτης
Ξερει κανενας ποτε με το καλο θα επιστρεψει πισω η φιλη μας η Νταρια. Ειπε οτι θα επιστρεψει πισω τον μηνα Απριλιο . Δεν θυμαμαι ημερομηνια γαμωτο.

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Ξερει κανενας ποτε με το καλο θα επιστρεψει πισω η φιλη μας η Νταρια. Ειπε οτι θα επιστρεψει πισω τον μηνα Απριλιο . Δεν θυμαμαι ημερομηνια γαμωτο.

σε λίγες ημέρες θα είναι εδώ(ίσως και πριν το Πάσχα ;))

Επισκέπτης
Λεω σημερα να κανω μια επισκεψη στην παλια μου φιλη την Αννα Μαρια την Θεσσαλονικια που βρισκεται σημερα στο Γκαζι.Αυτην την στιγμη βρισκομαι στο κεντρο στην Πατησιων σε internet cafe. Θα περιμενω ακομη μια 1 ωρα και μετα θα αναχωρησω προς στο στουντιο.Στην αρχη ελεγα να εκανα μια επισκεψη στο στουντιο Πειραιως 198 οπου βρισκεται η φιλη μας η Γαλλιδα Emanuelle για να μου μαθει τα μυστικα του Γαλλικου Ερωτα και αν χρειαστει να μου κανει και μαθηματα Γαλλικων.

Αλλα μετα αλλαξα γνωμη και ειδα στο εβδομαδιαιο προγραμμα της Αννα Μαρια της Θεσσαλονικια και ειδα οτι εχει πρωινη βαρδια στο Γκαζι. Και λεω ας επισκεφτω σημερα την Αννα Μαρια.

Ελπιζω η αγαπητη παλια μου φιλη Αννα Μαρια να ξερει τα μυστικα του Γαλλικου Ερωτα και αν ξερει και Γαλλικα ας μου τα μαθει.

Παντοτε μου αρεσε η Γαλλικη Γλωσσα απο μικρο παιδι.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Απαντήσεις
0
Εμφανίσεις
3K

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom