Νέα

Αννα Μαρια η Νταρια. Ποια να διαλεξω

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 133
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Με 50 ευρω... εχω γι αυτο που θελω, σε στουντιο στην περιοχη μου...καλυτερη απο την Νταρια!!!...Απλα με την Νταρια θα εδινα 70 ευρω...να μην με λεει και τσιγγουνη!!!! :2funny: :2funny: :2funny:
ρε ντροπη των αρσενικων.δεν υπαρχει καλυτερη απο την νταρια λεμε.πηγαινε να σε κανει αντρα. :grin:

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Παιχτουρινι, μιας και ειναι και η νταρια στην παρεα μας, θες να μας λυσει τη διαφορα που ειχαμε χθες?  :grin:

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
καμια αγωγη δε θα της κανεις?  :2funny:
Οχι φυσικα....σε "εξυπνες" γυναικες, ο Παιχτουρας ειναι θαυμαστης και λατρης!!!! :)
εισαι καλο παιδι οταν ΔΕΝ μιλας πολυ :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Σε ευχαριστω για την συμπληρωματικη δηλωση σου!!! :)

ρε ντροπη των αρσενικων.δεν υπαρχει καλυτερη απο την νταρια λεμε.πηγαινε να σε κανει αντρα. :grin:
:birdman:

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
τι διαφορα ειχατε αγορακια μου??? :grin:
Οτι με κερασες ουισκι οταν σε επισκεφτηκα....μια διαφορα ηταν αυτη!!! :)Τους απαντησα οχι, γιατι δεν πινω μεσα σε στουντιο...ποτα!!!! :)

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Ο Παιχτουρας δεν ειναι ψευτης  αγαπητε...προσεχε τα γραφομενα σου!!!!...Σε τρωει ο κωλος σου...μου φαινεται!!! :)
για το ουϊσκι ηταν η διαφορα μας ή για καποιους που πανε στα στουντιο και συστηνονται με τα νικ τους και απαιτουνε εξτρα με ανταλλαγμα καλες κριτικες?  :sunglasses:

g-lykoula

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
4
Like
4
για το ουϊσκι ηταν η διαφορα μας ή για καποιους που πανε στα στουντιο και συστηνονται με τα νικ τους και απαιτουνε εξτρα με ανταλλαγμα καλες κριτικες?  :sunglasses:
για να δω την απαντιση του παιχτουρα σε αυτο :dancing:

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Ας απαντησει η Νταρια για μενα(αν της ζητησα ανταλλαγματα)...αν το λες για μενα αγαπητε...ειτε αγαπητη...μιας και δεν ξερω τι εισαι?? :)

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Ας απαντησει η Νταρια για μενα(αν της ζητησα ανταλλαγματα)...αν το λες για μενα αγαπητε...ειτε αγαπητη...μιας και δεν ξερω τι εισαι?? :)
ας μας πει η Νταρια λοιπον γιατι σε εδιωξε η λαουρα και γιατι δεν ηθελε να σε ξαναδεχθει  :sunglasses:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις
0
Εμφανίσεις
3K

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom