εισαι καλο παιδι οταν ΔΕΝ μιλας πολυΚαι αμα μιλαω πολυ ειμαι καλο παιδι?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
ρε ντροπη των αρσενικων.δεν υπαρχει καλυτερη απο την νταρια λεμε.πηγαινε να σε κανει αντρα.Με 50 ευρω... εχω γι αυτο που θελω, σε στουντιο στην περιοχη μου...καλυτερη απο την Νταρια!!!...Απλα με την Νταρια θα εδινα 70 ευρω...να μην με λεει και τσιγγουνη!!!!
τι διαφορα ειχατε αγορακια μου???Παιχτουρινι, μιας και ειναι και η νταρια στην παρεα μας, θες να μας λυσει τη διαφορα που ειχαμε χθες?
Παιχτουρας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 37
- Like
- 4
- Πόντοι
- 296
Οχι φυσικα....σε "εξυπνες" γυναικες, ο Παιχτουρας ειναι θαυμαστης και λατρης!!!!καμια αγωγη δε θα της κανεις?
Σε ευχαριστω για την συμπληρωματικη δηλωση σου!!!εισαι καλο παιδι οταν ΔΕΝ μιλας πολυ
ρε ντροπη των αρσενικων.δεν υπαρχει καλυτερη απο την νταρια λεμε.πηγαινε να σε κανει αντρα.
memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
αααα δεν ειμαι μαρτυριαρης αμα θελει να το ξεκινησει εκεινος και γω θα διορθωσω τα λαθη τουτι διαφορα ειχατε αγορακια μου???
Παιχτουρας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 37
- Like
- 4
- Πόντοι
- 296
Οτι με κερασες ουισκι οταν σε επισκεφτηκα....μια διαφορα ηταν αυτη!!! Τους απαντησα οχι, γιατι δεν πινω μεσα σε στουντιο...ποτα!!!!τι διαφορα ειχατε αγορακια μου???
memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
ψευτηΟτι με κερασες ουισκι οταν σε επισκεφτηκα....μια διαφορα ηταν αυτη!!! Τους απαντησα οχι, γιατι δεν πινω μεσα σε στουντιο...ποτα!!!!
ε πως ηταν ρε παιδια? τι εγινε????
Παιχτουρας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 37
- Like
- 4
- Πόντοι
- 296
Ο Παιχτουρας δεν ειναι ψευτης αγαπητε...προσεχε τα γραφομενα σου!!!!...Σε τρωει ο κωλος σου...μου φαινεται!!!
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
ε πως ηταν ρε παιδια? τι εγινε????
για το βυζι θα μας πεις τι παιχτηκε?
memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
για το ουϊσκι ηταν η διαφορα μας ή για καποιους που πανε στα στουντιο και συστηνονται με τα νικ τους και απαιτουνε εξτρα με ανταλλαγμα καλες κριτικες?Ο Παιχτουρας δεν ειναι ψευτης αγαπητε...προσεχε τα γραφομενα σου!!!!...Σε τρωει ο κωλος σου...μου φαινεται!!!
μεγαλωσεγια το βυζι θα μας πεις τι παιχτηκε?
για να δω την απαντιση του παιχτουρα σε αυτογια το ουϊσκι ηταν η διαφορα μας ή για καποιους που πανε στα στουντιο και συστηνονται με τα νικ τους και απαιτουνε εξτρα με ανταλλαγμα καλες κριτικες?
Παιχτουρας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 37
- Like
- 4
- Πόντοι
- 296
Ας απαντησει η Νταρια για μενα(αν της ζητησα ανταλλαγματα)...αν το λες για μενα αγαπητε...ειτε αγαπητη...μιας και δεν ξερω τι εισαι??για το ουϊσκι ηταν η διαφορα μας ή για καποιους που πανε στα στουντιο και συστηνονται με τα νικ τους και απαιτουνε εξτρα με ανταλλαγμα καλες κριτικες?
memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
ας μας πει η Νταρια λοιπον γιατι σε εδιωξε η λαουρα και γιατι δεν ηθελε να σε ξαναδεχθειΑς απαντησει η Νταρια για μενα(αν της ζητησα ανταλλαγματα)...αν το λες για μενα αγαπητε...ειτε αγαπητη...μιας και δεν ξερω τι εισαι??
την λαουρα την ιδια πρεπει να ρωτησετεας μας πει η Νταρια λοιπον γιατι σε εδιωξε η λαουρα και γιατι δεν ηθελε να σε ξαναδεχθει
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
α εχει ψωμι εδωωω
memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
θρεντ αγιου μελετιου, σελ.1272 αν δε κανω λαθοςτην λαουρα την ιδια πρεπει να ρωτησετε
α εχει ψωμι εδωωω