ωχ ολα τα ξερεις και τωρα ρε γμτ που εχει εντιαφερων πρεπει να φυγωθρεντ αγιου μελετιου, σελ.1272 αν δε κανω λαθος
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
ναι ναι καλα, μας επεισεςωχ ολα τα ξερεις και τωρα ρε γμτ που εχει εντιαφερων πρεπει να φυγω
οκ θα επιστρεψω τον απριληναι ναι καλα, μας επεισες
memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
με 5αρια βυζια?οκ θα επιστρεψω τον απριλη
με 6ριαμε 5αρια βυζια?
Παιχτουρας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 37
- Like
- 4
- Πόντοι
- 296
Ρε τιποτενιε και αχρηστε!!!...Απο το ενα θεμα, πας στο αλλο....δεν μπορεις να με χτυπησεις και καλυπτεις τους ομοιους σου,.... βαζοντας μου, συνεχεια τρικλοποδιες στο διαδικτυο....δεν ντρεπεσαι λιγο???...Σου το εγραψα και τις προαλλες...δεν σε ξερω και δεν με ξερεις...μην θελησεις να σε τυλιξω σε μια κολλα χαρτι Νομικα!!!....Εντοπιζομαστε και ας ειμαστε με νικ στο διαδικτυο!!!....Το θεμα με την Λαουρα....το εχω αναλυσει πολλακις!!Επεδειξε απενατι μου...μια Πρωτοχρονια..αντιεπαγγελματικη συμπεριφορα!!!!....Προσεχε...αυτο σου γραφω μονο!!!!ας μας πει η Νταρια λοιπον γιατι σε εδιωξε η λαουρα και γιατι δεν ηθελε να σε ξαναδεχθει
memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
ε ρε κολλημα με τις μηνυσειςΡε τιποτενιε και αχρηστε!!!...Απο το ενα θεμα, πας στο αλλο....δεν μπορεις να με χτυπησεις και καλυπτεις τους ομοιους σου,.... βαζοντας μου, συνεχεια τρικλοποδιες στο διαδικτυο....δεν ντρεπεσαι λιγο???...Σου το εγραψα και τις προαλλες...δεν σε ξερω και δεν με ξερεις...μην θελησεις να σε τυλιξω σε μια κολλα χαρτι Νομικα!!!....Εντοπιζομαστε και ας ειμαστε με νικ στο διαδικτυο!!!....Το θεμα με την Λαουρα....το εχω αναλυσει πολλακις!!Επεδειξε απενατι μου...μια Πρωτοχρονια..αντιεπαγγελματικη συμπεριφορα!!!!....Προσεχε...αυτο σου γραφω μονο!!!!
Παιχτουρας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 37
- Like
- 4
- Πόντοι
- 296
Εχεις δικιο για τις μηνυσεις!!!...Αν εχεις το θαρρος και την τολμη ...ορισε μου σημειο που επιθυμεις, στο κεντρο της Αθηνας να σου απαντησω για οτι επιθυμεις!!!...Θα ειναι χαρα μου!!!...Θα χαρω να ελθεις και με τους ομοιους σου...να τους γνωρισω!!!!Μετα τιμης ο Παιχτουρας=Ελλην=Φως.ε ρε κολλημα με τις μηνυσεις
memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
μου δινεις ραντεβου θανατου?? :o και λειπει και ο απολυτος.....Εχεις δικιο για τις μηνυσεις!!!...Αν εχεις το θαρρος και την τολμη ...ορισε μου σημειο που επιθυμεις, στο κεντρο της Αθηνας να σου απαντησω για οτι επιθυμεις!!!...Θα ειναι χαρα μου!!!...Θα χαρω να ελθεις και με τους ομοιους σου...να τους γνωρισω!!!!Μετα τιμης ο Παιχτουρας=Ελλην=Φως.
Παιχτουρας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 37
- Like
- 4
- Πόντοι
- 296
Οχι θανατου,γιατι το ερμηνευεις ετσι???Απλα να σε γνωρισω με την παρεα σου!!! Και να μου πεις απο κοντα...αυτα που μου γραφεις στο διαδικτυο!!!!μου δινεις ραντεβου θανατου?? :o και λειπει και ο απολυτος.....
memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
ειδες σε τι μπελαδες με βαζεις?τρεχει κατι που δεν ξερω??
Οχι θανατου,γιατι το ερμηνευεις ετσι???Απλα να σε γνωρισω με την παρεα σου!!! Και να μου πεις απο κοντα...αυτα που μου γραφεις στο διαδικτυο!!!!
σσσσσσσσσ ειναι και η νταρια εδω, μη θυμηθει τιποτα τωρα και γυρισεις παλι στις μηνυσεις ;)
Παιχτουρας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 37
- Like
- 4
- Πόντοι
- 296
Ναι τρεχει....το νικ "memos@n"....συγκαλυπτοντας(αυτη την εντυπωση, μου δινει στο διαδικτυο) αλλους διαφημηστες και προμοτορες των στουντιο....πετα λασπες σε αλλους συναγωνιστες για να θολωσει το τοπιο στο διαδικτυο!!!!τρεχει κατι που δεν ξερω??
memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
τον αλητη αυτα τα νικ εχουν χασει πια καθε μετροΝαι τρεχει....το νικ "memos@n"....συγκαλυπτοντας αλλους διαφημηστες και προμοτορες των στουντιο....πετα λασπες σε αλλους συναγωνιστες για να θολωσει το τοπιο στο διαδικτυο!!!!
εσυ ρε παιχτουρα πως ξαναβρεθηκες απο δω?????? χαθηκες για καποιο διαστημα και ησυχασαμε...Ναι τρεχει....το νικ "memos@n"....συγκαλυπτοντας αλλους διαφημηστες και προμοτορες των στουντιο....πετα λασπες σε αλλους συναγωνιστες για να θολωσει το τοπιο στο διαδικτυο!!!!
Παιχτουρας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 37
- Like
- 4
- Πόντοι
- 296
Ε...μα ναι....τωρα ο Αντισθενης και οι επιτελεις του....περνανε οικονομικη κριση....και αφηνουν και τα σωστα μελη.... να υπαρχουν στο Forum!!!!εσυ ρε παιχτουρα πως ξαναβρεθηκες απο δω?????? χαθηκες για καποιο διαστημα και ησυχασαμε...
αχαχαχ μπα δεν νομιζω να περναει ο αντισθενης την κριση οποτε δεν θα εχει αναγκη απο τα "σωστα" μεληΕ...μα ναι....τωρα ο Αντισθενης και οι επιτελεις του....περνανε οικονομικη κριση....και αφηνουν και τα σωστα μελη.... να υπαρχουν στο Forum!!!!
Παιχτουρας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 37
- Like
- 4
- Πόντοι
- 296
Ολα ειναι αλυσιδα και οσο θα προχωρει η οικονομικη κριση...θα γινουν αυτα τα site... φιλολογικου και φιλοσοφικου περιεχομενου(ηδη κοιτα τα καινουργια θρεντ που ανοιγουν τα μελη...τα περισσοτερα ειναι εκτος ουσιαστικου αντικειμενου και ο Αντισθενης τα αφηνει..ενω παλια τα εκανε..σβου!!....Η κινηση στον αγοραιο ερωτα εχει πεσει αισθητα....και παρασερνει και ολα τα υπολοιπα!!!!αχαχαχ μπα δεν νομιζω να περναει ο αντισθενης την κριση οποτε δεν θα εχει αναγκη απο τα "σωστα" μελη
τα'χω χεσμενα ολα μενω πια ταιλανδη και σε μια εβδομαδα δεν θα ειμαι πια εδωΟλα ειναι αλυσιδα και οσο θα προχωρει η οικονομικη κριση...θα γινουν αυτα τα site... φιλολογικου και φιλοσοφικου περιεχομενου(ηδη κοιτα τα καινουργια θρεντ που ανοιγουν τα μελη...τα περισσοτερα ειναι εκτος ουσιαστικου αντικειμενου και ο Αντισθενης τα αφηνει..ενω παλια τα εκανε..σβου!!....Η κινηση στον αγοραιο ερωτα εχει πεσει αισθητα....και παρασερνει και ολα τα υπολοιπα!!!!
Παιχτουρας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 37
- Like
- 4
- Πόντοι
- 296
Καλη επιλογη εκανες!!Να περνας καλα!τα'χω χεσμενα ολα μενω πια ταιλανδη και σε μια εβδομαδα δεν θα ειμαι πια εδω