Νέα

Αννα Μαρια η Νταρια. Ποια να διαλεξω

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 133
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
ας μας πει η Νταρια λοιπον γιατι σε εδιωξε η λαουρα και γιατι δεν ηθελε να σε ξαναδεχθει  :sunglasses:
Ρε τιποτενιε και αχρηστε!!!...Απο το ενα θεμα, πας στο αλλο....δεν μπορεις να με χτυπησεις και καλυπτεις τους ομοιους σου,.... βαζοντας μου, συνεχεια τρικλοποδιες στο διαδικτυο....δεν ντρεπεσαι λιγο???...Σου το εγραψα και τις προαλλες...δεν σε ξερω και δεν με ξερεις...μην θελησεις να σε τυλιξω σε μια κολλα χαρτι Νομικα!!!....Εντοπιζομαστε και ας ειμαστε με νικ στο διαδικτυο!!!....Το θεμα με την Λαουρα....το εχω αναλυσει πολλακις!!Επεδειξε απενατι μου...μια Πρωτοχρονια..αντιεπαγγελματικη συμπεριφορα!!!!....Προσεχε...αυτο σου γραφω μονο!!!! :)

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Ρε τιποτενιε και αχρηστε!!!...Απο το ενα θεμα, πας στο αλλο....δεν μπορεις να με χτυπησεις και καλυπτεις τους ομοιους σου,.... βαζοντας μου, συνεχεια τρικλοποδιες στο διαδικτυο....δεν ντρεπεσαι λιγο???...Σου το εγραψα και τις προαλλες...δεν σε ξερω και δεν με ξερεις...μην θελησεις να σε τυλιξω σε μια κολλα χαρτι Νομικα!!!....Εντοπιζομαστε και ας ειμαστε με νικ στο διαδικτυο!!!....Το θεμα με την Λαουρα....το εχω αναλυσει πολλακις!!Επεδειξε απενατι μου...μια Πρωτοχρονια..αντιεπαγγελματικη συμπεριφορα!!!!....Προσεχε...αυτο σου γραφω μονο!!!! :)
ε ρε κολλημα με τις μηνυσεις  :uglystupid:

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
ε ρε κολλημα με τις μηνυσεις  :uglystupid:
Εχεις δικιο για τις μηνυσεις!!!...Αν εχεις το θαρρος και την τολμη ...ορισε μου σημειο που επιθυμεις, στο κεντρο της Αθηνας να σου απαντησω για οτι επιθυμεις!!!...Θα ειναι χαρα μου!!!...Θα χαρω να ελθεις και με τους ομοιους σου...να τους γνωρισω!!!!Μετα τιμης ο Παιχτουρας=Ελλην=Φως.

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Εχεις δικιο για τις μηνυσεις!!!...Αν εχεις το θαρρος και την τολμη ...ορισε μου σημειο που επιθυμεις, στο κεντρο της Αθηνας να σου απαντησω για οτι επιθυμεις!!!...Θα ειναι χαρα μου!!!...Θα χαρω να ελθεις και με τους ομοιους σου...να τους γνωρισω!!!!Μετα τιμης ο Παιχτουρας=Ελλην=Φως.
μου δινεις ραντεβου θανατου??  :o  και λειπει και ο απολυτος.....

g-lykoula

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
4
Like
4
τρεχει κατι που δεν ξερω?? :grin: :grin: :grin: :grin:

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
μου δινεις ραντεβου θανατου??  :o  και λειπει και ο απολυτος.....
Οχι θανατου,γιατι το ερμηνευεις ετσι???Απλα να σε γνωρισω με την παρεα σου!!! :)Και να μου πεις απο κοντα...αυτα που μου γραφεις στο διαδικτυο!!!! :)

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
ειδες σε τι μπελαδες με βαζεις?  :2funny:

Οχι θανατου,γιατι το ερμηνευεις ετσι???Απλα να σε γνωρισω με την παρεα σου!!! :)Και να μου πεις απο κοντα...αυτα που μου γραφεις στο διαδικτυο!!!! :)

σσσσσσσσσ ειναι και η νταρια εδω, μη θυμηθει τιποτα τωρα και γυρισεις παλι στις μηνυσεις  ;)

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Ναι τρεχει....το νικ "memos@n"....συγκαλυπτοντας(αυτη την εντυπωση, μου δινει στο διαδικτυο) αλλους διαφημηστες και προμοτορες των στουντιο....πετα λασπες σε αλλους συναγωνιστες για να θολωσει το τοπιο στο διαδικτυο!!!! :)

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Ναι τρεχει....το νικ "memos@n"....συγκαλυπτοντας αλλους διαφημηστες και προμοτορες των στουντιο....πετα λασπες σε αλλους συναγωνιστες για να θολωσει το τοπιο στο διαδικτυο!!!! :)
τον αλητη  :s&m_2: αυτα τα νικ εχουν χασει πια καθε μετρο  :sunglasses:

g-lykoula

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
4
Like
4
Ναι τρεχει....το νικ "memos@n"....συγκαλυπτοντας αλλους διαφημηστες και προμοτορες των στουντιο....πετα λασπες σε αλλους συναγωνιστες για να θολωσει το τοπιο στο διαδικτυο!!!! :)
εσυ ρε παιχτουρα πως ξαναβρεθηκες απο δω?????? χαθηκες για καποιο διαστημα και ησυχασαμε...

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
εσυ ρε παιχτουρα πως ξαναβρεθηκες απο δω?????? χαθηκες για καποιο διαστημα και ησυχασαμε...
Ε...μα ναι....τωρα ο Αντισθενης και οι επιτελεις του....περνανε  οικονομικη κριση....και αφηνουν και τα σωστα μελη.... να υπαρχουν στο Forum!!!! :)

g-lykoula

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
4
Like
4
Ε...μα ναι....τωρα ο Αντισθενης και οι επιτελεις του....περνανε  οικονομικη κριση....και αφηνουν και τα σωστα μελη.... να υπαρχουν στο Forum!!!! :)
αχαχαχ μπα δεν νομιζω να περναει ο αντισθενης την κριση :2funny: οποτε δεν θα εχει αναγκη απο τα "σωστα" μελη :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
αχαχαχ μπα δεν νομιζω να περναει ο αντισθενης την κριση :2funny: οποτε δεν θα εχει αναγκη απο τα "σωστα" μελη :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
Ολα ειναι αλυσιδα και οσο θα προχωρει η οικονομικη κριση...θα γινουν αυτα τα site... φιλολογικου και φιλοσοφικου περιεχομενου(ηδη κοιτα τα καινουργια θρεντ που ανοιγουν τα μελη...τα περισσοτερα ειναι εκτος ουσιαστικου αντικειμενου και ο Αντισθενης τα αφηνει..ενω παλια τα εκανε..σβου!!....Η κινηση στον αγοραιο ερωτα εχει πεσει αισθητα....και παρασερνει και ολα τα υπολοιπα!!!! :)

g-lykoula

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
4
Like
4
Ολα ειναι αλυσιδα και οσο θα προχωρει η οικονομικη κριση...θα γινουν αυτα τα site... φιλολογικου και φιλοσοφικου περιεχομενου(ηδη κοιτα τα καινουργια θρεντ που ανοιγουν τα μελη...τα περισσοτερα ειναι εκτος ουσιαστικου αντικειμενου και ο Αντισθενης τα αφηνει..ενω παλια τα εκανε..σβου!!....Η κινηση στον αγοραιο ερωτα εχει πεσει αισθητα....και παρασερνει και ολα τα υπολοιπα!!!! :)
τα'χω χεσμενα ολα μενω πια ταιλανδη και σε μια εβδομαδα δεν θα ειμαι πια εδω :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Απαντήσεις
0
Εμφανίσεις
3K

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom