1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
εμενα αυτο το μιλφ παντως μου "μιλαει" ακομα κατα ενα περιεργο τροπο
μην παίζεις ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΜΟΥ ΓΑΜΙΟΛΗ.
εμενα αυτο το μιλφ παντως μου "μιλαει" ακομα κατα ενα περιεργο τροπο
ΘΕΑ !!!!!!!!!εμενα αυτο το μιλφ παντως μου "μιλαει" ακομα κατα ενα περιεργο τροπο
ρε παίχτες, άλλο το ότι είναι ελλεεινίδα-μαλάκο και άλλο το ότι είναι γαμισάμπλ . Είναι διαφορετικά πράματα. Ούτως ή άλλως οι περισσότερες σαν άτομα δεν λένε και τπτ, αλλά είναι γαμισάμπλ. Οπότε και η Δρούζα γιατί να διαφέρει? (πάντως η φωτό με τον ακατονόμαστο δίπλα της είναι άστοχη )
τη ζηλευουνρε παίχτες, άλλο το ότι είναι ελλεεινίδα-μαλάκο και άλλο το ότι είναι γαμισάμπλ . Είναι διαφορετικά πράματα. Ούτως ή άλλως οι περισσότερες σαν άτομα δεν λένε και τπτ, αλλά είναι γαμισάμπλ. Οπότε και η Δρούζα γιατί να διαφέρει? (πάντως η φωτό με τον ακατονόμαστο δίπλα της είναι άστοχη )
ΘΕΑ !!!!!!!!!
Μια απο τις δυo μεγαλες μου αδυναμιες.
η Αλλη:
μην παίζεις ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΜΟΥ ΓΑΜΙΟΛΗ.
τη ζηλευουν
στον Τονι Μοντανα ηταν ενα τσολι. Με το που Μιλφιασε μου γαμησε ολους τους εγκεφαλικους νευρωνες
και τσόλι και όχι τσόλι γαμούσε κι έδερνε.
κλάψε
στον Τονι Μοντανα ηταν ενα τσολι. Με το που Μιλφιασε μου γαμησε ολους τους εγκεφαλικους νευρωνες
χρήσιμη είναι να μη ματώσεις.
αααααααααααααααχχααχχαχαχαχαχαχαχαχαα
Ε΄εντάξει τότε τιτανοτεράστιε, θα της πω να ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΕΣΕΝΑ 500 καφετιά για να τη γαμήσεις (είναι λίγα?)ρε τρύπα, οι γυναίκες δεν είναι τρύπες.
εκτός εάν μόνο πληρώνεις για να γαμήσεις.
αρα.
αυτή δε θα την πλήρωνα ΠΟΤΕ.
όταν ανοιξει το στόμα της ΔΕ ΘΑ ΤΗ ΓΑΜΑΓΑ ΠΟΤΕ.
τόσο απλό είναι.
εκανε καλους απο τη καλουμπα του χαρταετου σημερα χαχαχαχχ
Ε΄εντάξει τότε τιτανοτεράστιε, θα της πω να ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΕΣΕΝΑ 500 καφετιά για να τη γαμήσεις (είναι λίγα?)