Νέα

Ανήλικη καταγγέλλει πρωτοκλασάτο ποδοσφαιριστή για σεξουαλική κακοποίηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα manaconda13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 304K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Αθώος η Ένοχος …..Ξανά στην ομάδα η διακοπή συμβολαίου ;;

• Αθώος

• Ένοχος

• Να επιστρέψει

• Διακοπή συμβολαίου

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

bookie

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2021
Like
828
Πόντοι
86

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
Από ότι έχω καταλάβει έχει χάσει μερικά εκατομμύρια και μάλλον η ΠΑΕ θα μιλήσειστο τέλος, δλδ όταν θα τελείωση η ιστορία αυτή και βγει το πόρισμα..

Θα τραβάει το λίπος του τώρα! :grin:
πολλοι ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΣΤΗΣΕ Ο ΧΟΝΤΡΟΣ...ΛΑΘΟΣ..
---
Ο ΧΟΝΤΡΟΣ θα το στησει αλλιως...αποσυρε μηνυση παρε 50 χιλιαρικα ξεχασε το....στην οικογενεια
βαζει τον σεμεδο παλι στην ομαδα,...(απληρωτο)....ερχεται ο γεναρης και τον σουταρει εστω και 5 μυρια---
γλυτωνει στην 3τια ενα δεκαρικο.....

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Από την κατάθεση της 17χρονης στην Ασφάλεια :
«Επειδή είχα καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, πήγα σε ένα από τα υπνοδωμάτια του σπιτιού και κοιμήθηκα. Λίγο αργότερα εισήλθε σε αυτό ο δεύτερος κατηγορούμενος (ο Νιγηριανός ο οποίος αναζητείται) και εκμεταλλευόμενος την άσχημη κατάστασή μου με εξανάγκασε σε συνουσία… Λίγη ώρα αργότερα και αφού έφυγε μπήκε στο ίδιο δωμάτιο ο Σεμέδο ο οποίος αφού κλείδωσε την πόρτα με ανάγκασε και εκείνος σε συνουσία…»
Ανήλικο τι δουλειά έχεις να πίνεις αλκοόλ και πόσο μάλλον μεγάλη ποσότητα;

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
Ανήλικο τι δουλειά έχεις να πίνεις αλκοόλ και πόσο μάλλον μεγάλη ποσότητα;
ελα τυπε, στο γυμνασιο δεν πιναμε ετσι οι 40+....δεν βγαιναμε παραλιακη,κλαμπ,κτλ...
μην τρελαθουμε δεν ηταν και 14...
που κ στα 14 καμια μπυρα πινουνε

el toro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2013
Κριτικές
1
Like
1.308
Πόντοι
216

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.444
Πόντοι
366
ελα τυπε, στο γυμνασιο δεν πιναμε ετσι οι 40+....δεν βγαιναμε παραλιακη,κλαμπ,κτλ...
Ναι πιναμε αλλα δεν ζυγωναμε ταυτοχρονα σε αραπαδες.... του φευγαλα ο κωλος δεν εκλαψε ποτε.... λιγο μυαλο και προσοχη.... απο μικρα τα κοριτσακια αλλωστε γαλουχουνται στο οι αντρες μονο να τις φανε θελουν... το ξερουν καλα αυτο...
Παρολα αυτα αν ο σεμεδο εχει κανει οτι εχει κανει παρα τη θεληση της, να τιμωρηθει παραυτα...

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955

Τυπε αλκοόλ έβαλα αργά στο στόμα μου. Και αλκοόλ εννοώ λίγο κρασί, λίγη μπύρα.
Οκ, πουτάνες ξεκίνησα από τα 11-12.
Στο γήπεδο, άντε κανένα καρεκλακι καμμία πέτρα.
Όχι μαχαιρώματα που κάνουν τώρα στα...12...

Τι παιδιά να κάνουμε...

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955

Karamanis Stratos

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
8.418
Πόντοι
2.356
Εγω ρε τυποι πρωτη μου εξοδο με φιλους στα…17-18 την εκανα και πρωτες μου σοβαρες μπιρες ηταν στη …5ημερη! :undecided:

Αντε και στα παρτυ στο λυκειο που σκεφτομουν 2 ωρες τι ακριβως να πω στη γκομενα για να της ζητησω να χορεψουμε κανα… κερλες γουισπερ… :undecided:

καλα εγω ουτως η αλλως ολα αργα τα κανα… πρωτο γαμησι στα 22 και πρωτη σχεση στα…30! :confused:

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
Τυπε αλκοόλ έβαλα αργά στο στόμα μου. Και αλκοόλ εννοώ λίγο κρασί, λίγη μπύρα.
Οκ, πουτάνες ξεκίνησα από τα 11-12.
Στο γήπεδο, άντε κανένα καρεκλακι καμμία πέτρα.
Όχι μαχαιρώματα που κάνουν τώρα στα...12...

Τι παιδιά να κάνουμε...
αλλες εποχες ρε τυπε εδω σε επιανε ασφαλεια αν ησουν ηλεκτρονικα πκ-μαν κ world cup να πουμε κ σε βγαζαν εξω...
οταν η κονωνια ληστειες,φονοι,απατες εχει κτυπησει κοκκινο δεν αλλαζει σε ενα τομεα???
αλλα παντου πιανει πατο και κατηφορα...στο γηπεδο ηταν αδιανοητο 10 σε 1...αγραφος κανονας..
σημερα ειναι αλλιως μεχρι κ γυναικα ντιλιβερα βαρεσαν-

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
Δεν είναι αυτό ρε φίλε...
Καποιοι δεν πηγαίναμε καν στα μπαρ...
Μόνο γήπεδο... σύνδεσμο κλπ
ενω οι συνδεσμοι ηταν περιβαλλον παρθενο σαν τον ΑΜΑΖΟΝΙΟ-
μπαφοι, χαπια,σιροπια ολα μεσω συνδεσμων....καποιοι πηγαιναν γηπεδο κ αναθεμα αν καταλαβαιναν τιποτα--
και αλλοι μονο για να φτιαχτουν-

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.483
Πόντοι
5.006
Εγω ρε τυποι πρωτη μου εξοδο με φιλους στα…17-18 την εκανα και πρωτες μου σοβαρες μπιρες ηταν στη …5ημερη! :undecided:

Αντε και στα παρτυ στο λυκειο που σκεφτομουν 2 ωρες τι ακριβως να πω στη γκομενα για να της ζητησω να χορεψουμε κανα… κερλες γουισπερ… :undecided:

καλα εγω ουτως η αλλως ολα αργα τα κανα… πρωτο γαμησι στα 22 και πρωτη σχεση στα…30! :confused:
τα μουρλοχαπια ποτε τα ξεκινησες?

fun_tou_bou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2021
Κριτικές
8
Like
903
Πόντοι
366
κρίμα οι γονείς της.σε τι καταστασή θα ναι οι άνθρωποι ειδικά ο πατέρας.και τι φταίνε κιόλας όταν σε λέει η κόρη βγαίνω για βράδυ με μιά φίλη μου.17 χρονών μπορεί να χε τελειώσει και την γ΄λυκείου,οπότε τι να την πει και που να ξέρει ο φουκαράς.μην τους δικάζουμε γτ μπορεί χτύπα ξύλο να ήταν κόρες μας,οπότε κλάφτα..ας ελπίσουμε η δικαιοσύνη να σταθεί στο ύψος της με τον....αν γράψω αυτά που σκέφτομαι για τον σεμέδο θα φάω 10 μπαν δικαιολογημένα, οπότε χέστο...

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
36.285
Πόντοι
9.931
Τελος παντων αν εχεις λιγο μυαλο στο κεφαλι σου δεν παίρνεις μια γκόμενα μεθυσμενη να την πας σπιτι σου αλλα την βαζεις σε ενα ταξι και την στελνεις σπιτι της, σε περίπτωση που αναγκαστείς να την παρεις σπιτι σου δεν κάνεις τιποτα μαζι της οσο μουναρα και να ειναι γιατι πολυ απλα την επομενη μερα μπορει να βρεθείς κατηγορούμενος για βιασμο... και στην τελικη τη γαμιση να ευχαριστηθείς με μια γκόμενα που ειναι λιαρδα απο το ποτο;;;;

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
ενω οι συνδεσμοι ηταν περιβαλλον παρθενο σαν τον ΑΜΑΖΟΝΙΟ-
μπαφοι, χαπια,σιροπια ολα μεσω συνδεσμων....καποιοι πηγαιναν γηπεδο κ αναθεμα αν καταλαβαιναν τιποτα--
και αλλοι μονο για να φτιαχτουν-
Τύπε στο σύνδεσμο που ήμουν εγώ αυτά τα κάνανε μετά τις 12 που οι πιτσιρικάδες είχαμε φύγει και δεν τα βλέπαμε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom