Νέα

Ανήλικη καταγγέλλει πρωτοκλασάτο ποδοσφαιριστή για σεξουαλική κακοποίηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα manaconda13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 304K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Αθώος η Ένοχος …..Ξανά στην ομάδα η διακοπή συμβολαίου ;;

• Αθώος

• Ένοχος

• Να επιστρέψει

• Διακοπή συμβολαίου

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
τυπε δεν παει ετσι.....ή την βιασε ή οχι....
αν δηλαδη ειναι μουφα οτι την βιασε, τοτε μαλλον και το μεθυσι ειναι μουφα...
το μεθυσι ειναι το αλλοθι αν λεει ψεματα....
θα την ρωτησουν γιατι πηγε σπιτι του στις 4 το πρωι παραδειγμα...(θα πει δεν ηθελα να παω σπιτι μεθυσμενη)--
θα την ρωτησουν γιατι δεν ΕΦΥΓΕ..(θα πει ημουν αδυναμη λιωμα)---
το οτι ηπιε μπορουν ευκολα να το βρουν(καταθεση μπαρμαν) μαρτυρες γυρω...αν ο μπαρμαν δεν μιλησει--
αν εχει δωσει αιμα την επομενη μερα(ισως λεω βλακεια εδω)----
-------------------------------------------------
συνοψη αν την χαμουρευε στο κλαμπ...στην συνεχεια τι περιμενε να της πει τα ζωδια στο σπιτι???
----------
μπορει να λεει και αληθεια...αν ειναι παρθενα η αβγαλτη...--

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.444
Πόντοι
366
μακάρι να μην βρεθείς/ω στην θέση του πατέρα της κοπέλας.δεν ξέρω πόσο θα άντεχα/ες αν ήταν κόρη μου/σου.εγώ μάλλον δε θ΄άντεχα.και δεν ξέρω και τι θα κανα...
Συμφωνω.κι επαυξανω...
Οπως επισης σα πατερας δεν θα μου αρεσε η κορη μου να καταγγελει ψευδως βιασμο, για να βγαλει φραγκα, καταστρεφοντας εναν αλλον ανθρωπο...

PsYcHo_777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Like
4.188
Πόντοι
456
Ο σωστος πατερας που θελει το καλο της οικογενειας στα πρωτα σημαδια, της εχει αλλαξει τον αδοξαστο και δε κοιμαται ησυχος μεχρι να το λυσει.

Αυτη η αδιαφορια αφηνω το παιδι οπως ναναι, το παιδι ξερει, ειμαι φιλελευθερος, ανοιχτομυαλος, σοσιαλιστης κλπ ειναι για τους αποτυχημενους και κανενα παιδι ποτε δε μεγαλωνε ετσι.

Εαν εχεις φαει τη πουτσα βεβαια απο γυναικες, συζυγο, κορη, κοινωνια και εχεις σκατα στο κεφαλι εχεις καταντησει να εισαι χαμηλοτερα απο αμοιβαδα και βερνικωνεις το στραπον.

PsYcHo_777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Like
4.188
Πόντοι
456
το μεθυσι ειναι το αλλοθι αν λεει ψεματα....
θα την ρωτησουν γιατι πηγε σπιτι του στις 4 το πρωι παραδειγμα...(θα πει δεν ηθελα να παω σπιτι μεθυσμενη)--
θα την ρωτησουν γιατι δεν ΕΦΥΓΕ..(θα πει ημουν αδυναμη λιωμα)---
το οτι ηπιε μπορουν ευκολα να το βρουν(καταθεση μπαρμαν) μαρτυρες γυρω...αν ο μπαρμαν δεν μιλησει--
αν εχει δωσει αιμα την επομενη μερα(ισως λεω βλακεια εδω)----
-------------------------------------------------
συνοψη αν την χαμουρευε στο κλαμπ...στην συνεχεια τι περιμενε να της πει τα ζωδια στο σπιτι???
----------
μπορει να λεει και αληθεια...αν ειναι παρθενα η αβγαλτη...--

Στα @@ μας να μην ειχες μεθυσει ειναι η απαντηση. Ποιος σου ειπε να μην εχεις ελεγχο του εαυτου σου? Μηπως σου εβαλαν και ορο οινοπνευμα με το ζορι?

Και εγω πηρα κοκα και γαζωσα ενα σχολειο. Σορρυ δε φταιω εγω

Τελευταία τροποποίηση:

fun_tou_bou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2021
Κριτικές
8
Like
903
Πόντοι
366
Μακαρι.

Αλλα στη κορη μου θα εδειχνα οτι εχεις ευθυνη για τα παντα στη ζωη σου. Απο το πιο μικρο μεχρι το πιο μεγαλο.
Ακομα και αν δε φταις αρχικως, εχεις την ευθυνη για τη θεση που βαζεις τον εαυτο σου να βρισκεσαι.
Οταν περνας τη διαβαση κοιτας γυρω σου η περνας με κλειστα ματια? Θες να εχεις ζησεις η να εχεις δικαιο?

Στη ζωη υπαρχουν και μαλακες,βιαστες,δολοφονοι. Προφυλαξου. Παρε τη ζωη στα χερια σου και κοψε τη θυματοποιηση. Αστη για τους losers αποτυχημενους της ζωης.

Ο αλλος ηταν κανενας "ανοιχτομυαλος" πατερας, αφηνε τη κορη να βγαινει,πινει,καπνιζει,ξεκωλιαζεται απο τα 14, εχει γαμηθει τοσο πολυ ο εγκεφαλος που τελειωσε το πανηγυρακι εχει καταστραφει για μια ζωη.
από που προκύπτει ότι ο πατέρας ήταν ''ανοιχτόμυαλος''? 17 χρόνων ενδεχομένως(αν κέρδιζε χρονιά) να τελείωσε το λύκειο να πέρασε και σε καμμιά σχολή και το μόνο που την ένοιαζε ήταν να βγει.το να μιλάς σε 15-16-17 χρονών παιδί δεν βλέπω να έχεις και πολλές πιθανότητες να τα εμπεδώσει όλα.τα μυαλά δυστηχώς πάνω απ΄το κεφάλι.αν την έβλεπε 3-4-5 φορές, να γυρνάει σπίτι χαράματα ''λιάρδα'' εκεί έπρεπε να επέμβει δυναμικά.αλλίως τι να την πει.από τα 13-14 έχουν facebook και instagram.οι πειρασμοί πολλοί ...μη σου τύχει δυστηχώς.είναι πολύ βαρύ..

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955

fun_tou_bou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2021
Κριτικές
8
Like
903
Πόντοι
366
Συμφωνω.κι επαυξανω...
Οπως επισης σα πατερας δεν θα μου αρεσε η κορη μου να καταγγελει ψευδως βιασμο, για να βγαλει φραγκα, καταστρεφοντας εναν αλλον ανθρωπο...
δεν προκύπτει από πουθενά αυτό.το αποκλείω να συμβαίνει.σκέφτηκε ένα κορίτσι 17 χρόνων να καταγγείλει βιασμό για να βγάλει φράγκα;τι να πω;θα δείξει το μέλλον

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.415
Πόντοι
5.006
Τσ!! τσ! σαν δεν ντρέπεται κοτζάμ μαντράχαλος να γλεντάει με την μικρούλα στις μπουάτ.
Σε πτύω .......

kostad1nos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
4.961
Πόντοι
456
δεν ξερω γιατι αλλά καθε φορα που ακουω περι βιασμου απο γνωστο ανθρωπο ,το μυαλο μου παει περισσοτερο στην περιπτωση του "στησιματος" .δεν αποκλειω τα πραγματα να εχουν ως περιγραφονται αλλά δινω περισσοτερες πιθανοτητες στο να μην ειναι ετσι .στη συγκεκριμενη περιπτωση , μιλαμε για ενα ατομο (τον φερομενο ως δραστη ) που εχει βεβαρυμενο ποινικο παρελθον και πολλα λεφτα .οπως και να εχει η επαρση ειναι κακος συμβουλος .οι δε σημερινες γυναικες ,που εκτιθενται απο τα 15 τους για το χρημα , ειναι ικανες και ετοιμες για ολα . αυτο δε σημαινει σε καμμια περιπτωση οτι τις βιαζεις επειδη μπορεις .ειναι , ομως , μια παραμετρος που διευκολυνει την περιπλοκη .
στην τελικη , αυτη ειναι άλλη μια περιπτωση που η σκεψη με το κατω κεφαλι οδηγει σε προβληματα το επανω.
ισως στο μελλον καταφερουμε να καταλαβουμε τι εγινε οταν κι αν δουμε ποιος θα οφεληθει απο την κατασταση.

PsYcHo_777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Like
4.188
Πόντοι
456
από που προκύπτει ότι ο πατέρας ήταν ''ανοιχτόμυαλος''? 17 χρόνων ενδεχομένως(αν κέρδιζε χρονιά) να τελείωσε το λύκειο να πέρασε και σε καμμιά σχολή και το μόνο που την ένοιαζε ήταν να βγει.το να μιλάς σε 15-16-17 χρονών παιδί δεν βλέπω να έχεις και πολλές πιθανότητες να τα εμπεδώσει όλα.τα μυαλά δυστηχώς πάνω απ΄το κεφάλι.αν την έβλεπε 3-4-5 φορές, να γυρνάει σπίτι χαράματα ''λιάρδα'' εκεί έπρεπε να επέμβει δυναμικά.αλλίως τι να την πει.από τα 13-14 έχουν facebook και instagram.οι πειρασμοί πολλοί ...μη σου τύχει δυστηχώς.είναι πολύ βαρύ..

Συμφωνουμε.
Αλλα η διαπαιδαγωγηση δεν ειναι να "μιλας" ειναι να δειχνεις. Το παιδι ακολουθει αυτα που κανεις οχι του τι λες.
Το ανυχτομυαλος προκυπτει απο απλη επαγωγη. Τι αλλο να ηταν? Στη καλυτερη. Στη χειροτερη τελειως απων.

Γιατι δε γαμιουνται ολα τα κοριτσακια? Εκτος εαν το θεωρουμε αναποφυευκτο και τι να κανουμε αυτη ειναι η κοινωνια σημερα που να ασχολουμαι τωρα εχω και δουλειες.. Αυτο που ακριβως γινεται σημερα δηλαδη

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
Επισης πως προκυπτει οτι ηταν και μεθυσμενη? Επειδη το λεει αυτη και αυτο?

Γενικα η ολη προκαταληψη ειναι αρρωστη.

Αμα μετρησουμε ποσες γκομενες εχει γαμησει ο ανδρικος πληθυσμος μεθυσμενες και ποσες θελουν οι ιδιες να μεθυσουν για να γαμηθουν θα σπασει η βελονα.

Αυτη η νεα μαλακια οτι εαν ειμαι μεθυσμενος δεν εχω ευθυνη ειναι ακομα μια νεωτεριστικη πιπα που δοκιμαζει την υπομονη μου και να την ακουω ακομα.
αυτο ακριβως ρε τυπε...
εγω βρεθει να εχω πιει πολυ ομως ειχα την λογικη να μην ΠΑΡΩ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ...οχι μονο για το αν ΤΥΧΟΝ με πιασουν..αλλα την ευθηνη που θα ειχα-------αν γινονταν η στραβη...
"το παιδια μου ετυχε, κριμα δεν καταλαβαινα δεν εμπαινε στην λογικη μου"--
---
εχω κοιμηθει μερικες φορες με γκομενες που ηξερα ειτε ελαχιστα ειτε πολυ καλα(περιεργες)....ψιλο κου-κου-
πολυ μεθυσμενες..στο ιδιο κρεββατι και ομως σκεφτηκα ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ μερα για διαφορετικους λογους στην καθε περιπτωση...και νομιζω επραξα σωστα εκτος απο 1---
αντιθετα αλλες φορες με οχι τοσο πολυ αλκοολ και κυριως με το ενστικτο προχωρα εχω φαει πολλες γιατι ημουν σιγουρος οτι την αλλη μερα δεν θα θεματα...
-----------
π.χ μια φιλη για να στο δωσει θα το παιξει μεθυσμενη η θα γινει ωστε να μην φανει ΦΤΗΝΗ--στα ματια σου..ετυχε ρε παιδι μου...
---------------------------------------------------------
τωρα που το σκεφτομαι η μικρη μπορει να μην ειχε επιλογες...
--λεφτα για ταξι...ωροπος βυρωνας δεν ξερω ποσο ειναι 50-60-70 -80ευρω..
-μεθυσμενη να ντρεπονταν να γυρισει σπιτι..
--αν τον ηξερε οπως λεει ο δικηγορος του ειχε εστω κ μια ψευτικη εμπιστοσυνη---

papas32

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2018
Like
237
Πόντοι
21
Χωρίς να θέλω να πάρω θέση γιατί δε γνωρίζω τι παίζει στη συγκεκριμένη περίπτωση...
Θυμάμαι πριν κάτι χρόνια που μου έλεγε μια φίλη, η οποία έμενε απέναντι από κατοικια που είχε νοικιάσει επαρχιακη ποδοσφαιρική ομάδα για τους παίκτες, ότι έμπαιναν συνέχεια κοπέλες 17-20 ετών, των οποίων οι μανάδες γνώριζαν και μάλιστα περηφανεύονταν στον κύκλο τους ότι τα έχουν με τον τάδε ποδοσφαιριστή... Αυτός βέβαια μπορεί να είχε και άλλες 3, αλλά δεν έχει σημασία...

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.444
Πόντοι
366
δεν προκύπτει από πουθενά αυτό.το αποκλείω να συμβαίνει.σκέφτηκε ένα κορίτσι 17 χρόνων να καταγγείλει βιασμό για να βγάλει φράγκα;τι να πω;θα δείξει το μέλλον
Χωρις να τη δεχομαι ως γεγονος, η μια πλευρα, του Σεμεδο, λεει οτι υπηρξε συναινεση.... τα υπολοιπα ειναι στα χερια της δικιαιοσυνης...
Πληροφοριακα εχουν γινει αντιστοιχα περιστατικα....και μαλιστα προσφατα σε μια υποθεση ομαδικου βιασμου η καταγγελουσα νεαρα απεδειχθει οτι ψευδως ανεφερε ομαδικο βιασμο καθως προσκομιστηκαν στοιχεια (μνμ σε μεσα κοινωνικης δικτυωσης και σμσ) οπου η κοπελα αποζητουσε να συνευρεθει διακαως με πολλους συνομηλικους της... αν δεν κανω λαθος πρεπει να εγινε στην κυπρο

fun_tou_bou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2021
Κριτικές
8
Like
903
Πόντοι
366
Χωρις να τη δεχομαι ως γεγονος, η μια πλευρα, του Σεμεδο, λεει οτι υπηρξε συναινεση.... τα υπολοιπα ειναι στα χερια της δικιαιοσυνης...
Πληροφοριακα εχουν γινει αντιστοιχα περιστατικα....και μαλιστα προσφατα σε μια υποθεση ομαδικου βιασμου η καταγγελουσα νεαρα απεδειχθει οτι ψευδως ανεφερε ομαδικο βιασμο καθως προσκομιστηκαν στοιχεια (μνμ σε μεσα κοινωνικης δικτυωσης και σμσ) οπου η κοπελα αποζητουσε να συνευρεθει διακαως με πολλους συνομηλικους της... αν δεν κανω λαθος πρεπει να εγινε στην κυπρο
είναι αλήθεια, στην κύπρο έγινε με βρετανίδα 19 χρονών και καταδικάστηκε.δεν ξέρω,δε νομίζω να είναι ίδιες περιπτώσεις.θα δείξει..

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
ψαξτε την υποθεση ΝΕΙΜΑΡ....
οκ δεν ηταν 17...η κοπελα..ομως τον ψαρεψε απο ινσταγκραμ..της εκανε τα εισητηρια/ξενοδοχειο παρισι..
μετα καταγγελεια για βιασμο!!! η σεξ χωρις σκουφο...
ο νειμαρ αντιθετα στα προσωπικα δεδομενα..την εκανε ρομπα κατεβασε ολο τον διαλογο φωτογραφιες ερωτικα μηνυματα..
ομως την ξεφτυλα την εφαγε κ εμεινε εκτος ομαδας 2 μηνες...

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
--αν ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ...
αν ομως ειναι αθωος θα πρεπει να βγει ενα νομος η ψευτικη καταγγελια με δολο να ειναι 10 χρονια φυλακη γιατι θα γινει μαστιγα στο τελος...
οκ το εκανες φαε 10 χρονια φυλακη και το θυμα δικαιωμενο..
ομως δεν γινεται οταν λεει καποια ψεματα κ μπορει να καταστρεψει τον αλλον να την γλυτωνει ελαφρα...
η ποινη πρεπει να ειναι ΙΔΙΑ-

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.485
Πόντοι
5.006
ψαξτε την υποθεση ΝΕΙΜΑΡ....
οκ δεν ηταν 17...η κοπελα..ομως τον ψαρεψε απο ινσταγκραμ..της εκανε τα εισητηρια/ξενοδοχειο παρισι..
μετα καταγγελεια για βιασμο!!! η σεξ χωρις σκουφο...
ο νειμαρ αντιθετα στα προσωπικα δεδομενα..την εκανε ρομπα κατεβασε ολο τον διαλογο φωτογραφιες ερωτικα μηνυματα..
ομως την ξεφτυλα την εφαγε κ εμεινε εκτος ομαδας 2 μηνες...
μα το προβλημα δεν ειναι η δικαιοσυνη...εκει αν εισαι αθωος, κατα 99% θα αθωωθεις...
το προβλημα ειναι τα σοσιαλ μιντια, οι φεμιναζι και τα μμε που θα σε ξεσκισουν μονο και μονο επειδη καποια σε κατηγγειλε....

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
ΓΙΑ αυτο πρεπει η ψευτικη καταγγελια να τιμωρειται ΑΥΣΤΗΡΑ ωστε αν καποια το κανει για...
-εκδικηση
-απωλεια εργασιας..
-ζηλια...(ναι ζηλια η αλλη εφτασε να ριξει βιτριολι απο ζηλια)--
-οικονομικο οφελος...
-------------
και αντιθετα σε περιπτωσεις που εχει γινει το συμβαν να ειναι ανετες να το καταγγειλουν..

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
Ωραια τα λες εσυ.

Δηλαδη δε θα γαμησει ο ανθρωπος επειδη ισως θα ξεφυγει η καθε low self esteem γκομενα να βγαζει λαγους απο τη κωλοτρυπιδα της

Στο μεταξυ ευκολα το εχει κανει αλλες 500 φορες και εχει γαμησει οτι κινειται στα κλαμπακια.
εδω ειναι το θεμα αν το χει κανει 500 φορες...θα βγει και αλλη να καταγγειλει..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom